Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ein Roter Im Herzen <3 BAYERNNNNN

425 pregleda · 53 odgovora · otvorena 07.04.2010. u 22:42

Ein Roter Im Herzen FC Bayern Ole Ole Ole !!!

MU - BAYERNNNNN 3:2

U Minhenu im pustio 1 gol, sad 3 gola i opet ne mogu nista. Ne moze im 10 Runija pomoci
4rm4n1 je napisao/la:
objasni mi samo prvi zuti sto ga je Rafael dobio, eto molim te. drugi da ne spominjem, cist faul.

ni sudija ne moze sve da vidi, mora se ocekivati da ce mu nesto promaknut. i btw, nije sudio onaj faul vidica (cini mi se) kad je treb'o da bude penal. cist faul, cist penal, opet nista. al' hajd, prosli smo i cao.

btw, man city mi se svidja kao klub, jednostavno ga volim. isto kao i arsenal, al' opet ne navijam za njih. man city je slab klub za standarde lige prvaka, i jednostavno ne mogu sebi priustiti da kupe nekog jakog igraca pa da njihovu igru dovedu na veci nivo.

BAYERN PROS'O, UNITED NIJE. PLACITE!
ne mogu sebi priustiti da kupe nekog jakog igraca

Ti 'ocam nisi pri sebi jes' shta uzimo prije nego sto si pisao com.
Znas li koliko je City potrosio novca na pojacanja,obnovio citav tim doveo igracha masu i to dobrih,drugo ja mislim da njih drze Arapi koji imaju masu para.
naiL je napisao/la:
Sliku sudije na zid okachite, nek vam bude novi Bog. Svaki dan mu se klanjajte i palite mu svijece. Ne znaju ni sami kako su prosli. Onaj kreten 2 puta runija udara u povrijedjenu nogu sudija LADNO NISTA! Ne navijam ni za koga odredjeno, al mrzim je***u nepravdu. Obje utakmice ste bezze od 55+ poceli igrati kao neka normalna ekipa i prodjete. ZNACI FUNNY AS HELL!!
Sto igra ako mu je povredjena noga?

Sto vrse takav rizik, ae nemoj lupati gluposti...

Rooney povredjen ne smijes napraviti start na njemu.

HAHAHAHHAHAHAHAHA...Ubij' se...:/
egz3kut0r je napisao/la:
BUHAHAHAHAHAHAHAHAH shto me nasmija a kad che tvoj Manchester City uc' u LP nikad a mozda ni tad'.
Igrali su igraci vidjeli smo kako zgazili Bayern dok nije doso seljo retardirani,koji se usro' doslovno i dao crveni karton da nije bilo crvenog mislim 7:1 kao Roma.
Kakanjski egzekutor nas'o se pametan da kaze da je sudija seljo.

Pa pogledaj Runija brdžana. Muze koze po planinama pa dodje da igra, kajmacar pravi.
v3Tr0x je napisao/la:
Zar je bitno ko je prošao, kad će Barselona osvojiti ? =)
Jednostavno, savrseno receno!

Nema dalje!
iNhumaN je napisao/la:
Sto igra ako mu je povredjena noga?

Sto vrse takav rizik, ae nemoj lupati gluposti...

Rooney povredjen ne smijes napraviti start na njemu.

HAHAHAHHAHAHAHAHA...Ubij' se...:/
Faulirali su runija dok nije poceo shepati, onda je bio beskoristan. Kad je poceo normalno trcat onaj ga je opet udario i opet ga povrijedio tako da nemam sta vise reci. Reko sam svoje, a ti wannabe navijac nemoj lakosta matere ti?!

Coquin: daj argument, nemoj pokusavat ispadat pametan, a pricati u prazno. moje razumjevanje u fudbal je sasvim dovoljno, iako mi to nije primarni sport. da se i ti bogdo bavis nekim sportom , a ne samo da sjedis ispred pca da se pravis pametan bilo bi super.
ACE je napisao/la:
Kakanjski egzekutor nas'o se pametan da kaze da je sudija seljo.

Pa pogledaj Runija brdžana. Muze koze po planinama pa dodje da igra, kajmacar pravi.
Izgled presudan? Samo mi to odgovori.
naiL je napisao/la:
Faulirali su runija dok nije poceo shepati, onda je bio beskoristan. Kad je poceo normalno trcat onaj ga je opet udario i opet ga povrijedio tako da nemam sta vise reci. Reko sam svoje, a ti wannabe navijac nemoj lakosta matere ti?!

Coquin: daj argument, nemoj pokusavat ispadat pametan, a pricati u prazno. moje razumjevanje u fudbal je sasvim dovoljno, iako mi to nije primarni sport. da se i ti bogdo bavis nekim sportom , a ne samo da sjedis ispred pca da se pravis pametan bilo bi super.
HAHAHAHHAHA

Ponavljam, ti i tvoje razumjevanje u fudbal
naiL je napisao/la:

Momak ti si taj koji je wannabe navijac, hahahahaha...

Druga stvar ne navijam ni za Manchester ni za Bayern.

Al' realno gledano sabili su ih, tako da mozete ih samo mrziti...

Barcelona. <3

A ti leci komplekse...
egz3kut0r je napisao/la:
Izgled presudan? Samo mi to odgovori.
A ti ga znas kao jarana pa ces me sad ubjediti kako je on jedna fina gradska dusa i kako je dobar covjek, te da izgled nema veze sa karakterom ?

I ja i ti mozemo samo nesto zakljuciti sa onoga sto procitamo na netu ili vidimo na TVu.

UGL. Vazno je da je BAYERNNNN prosao, te da je MU prokockao sve moguce titule
Dosta jedna tema, ostavljena ona sa vise postova =)
ACE je napisao/la:
A ti ga znas kao jarana pa ces me sad ubjediti kako je on jedna fina gradska dusa i kako je dobar covjek, te da izgled nema veze sa karakterom ?

I ja i ti mozemo samo nesto zakljuciti sa onoga sto procitamo na netu ili vidimo na TVu.

UGL. Vazno je da je BAYERNNNN prosao, te da je MU prokockao sve moguce titule
Pa ti si covjeka protumacio prema njegovom izgledu sto je sasvim pogresno.
egz3kut0r je napisao/la:
ne mogu sebi priustiti da kupe nekog jakog igraca

Ti 'ocam nisi pri sebi jes' shta uzimo prije nego sto si pisao com.
Znas li koliko je City potrosio novca na pojacanja,obnovio citav tim doveo igracha masu i to dobrih,drugo ja mislim da njih drze Arapi koji imaju masu para.
nisi mi odgovorio na ono pitanje. molim te, objasni mi prvi zuti karton rafaela. eto kad te molim.

krivnju prebacujete na sudiju. dovoljno je reci koliko ste smjesni. a da ne komentarisem ovog naila rooney je vec bio povrijedjen i bilo je samo pitanje vremena kad ce neko startat i povrijedit ga.. uostalom, to je fudbal. pomirite se sa tim ili ga nemojte vise gledat.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.