Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ein Roter Im Herzen <3 BAYERNNNNN

425 pregleda · 53 odgovora · otvorena 07.04.2010. u 22:42

Ein Roter Im Herzen FC Bayern Ole Ole Ole !!!

MU - BAYERNNNNN 3:2

U Minhenu im pustio 1 gol, sad 3 gola i opet ne mogu nista. Ne moze im 10 Runija pomoci
Pa zna se ko je Tata , Bayern ♥
vi ste smijesna ekipa... sudija retardirani izbaci momka ni za sta i od tad ste poceli kao " igrati " . prije toga niste se sastavili s loptom nikako. ako bajern osvoji, prestajem gledati fudbal do daljnjeg.

rizla nindza: ekipa je nista bez navijaca, al posto ti ne znas znacaj publike u sportskim dogadzanjima ne moras mene citirati. pusa
E jes mi drago ko da je Bareclona prosla....

Neka ih je bajern razvalio, volim vise nego pare....
Manchester vas pregazio bola,onaj retard sudija zesci znaci daje drugi zuti usro se u gace kad su se zaderali na njega fasista jedan glupi retardirani svira kraj 92:59;99 kako je glup Boze.Kakve on licence ima za sudjenje,da im se 'oce vratit Perudji Kolina da pacenicima pokaze sta je sudjenje.
'naci Robben ... 'naci kako se fra'er samo namjesti ocm ... opali je lagano ... tup! ♥ NAJJACI!
naiL je napisao/la:
vi ste smijesna ekipa... sudija retardirani izbaci momka ni za sta i od tad ste poceli kao " igrati " . prije toga niste se sastavili s loptom nikako. ako bajern osvoji, prestajem gledati fudbal do daljnjeg.

rizla nindza: ekipa je nista bez navijaca, al posto ti ne znas znacaj publike u sportskim dogadzanjima ne moras mene citirati. pusa
Ma ja, razumijes se ti u fudbal
egz3kut0r je napisao/la:
Manchester vas pregazio bola,onaj retard sudija zesci znaci daje drugi zuti usro se u gace kad su se zaderali na njega fasista jedan glupi retardirani svira kraj 92:59;99 kako je glup Boze.Kakve on licence ima za sudjenje,da im se 'oce vratit Perudji Kolina da pacenicima pokaze sta je sudjenje.
Da se igralo još 5 dana Manchester gol ne bi dao.
A što se sudije tiče... Sjeti se samo da je nekada dosudio i u korist vas pa se niste bunili.

naiL je napisao/la:

Olic je dao prvi gol u prvom poluvremenu, prije tog famoznog zasluzenog crvenog kartona
Auf Wiedersehen Manchester United. "Robbery" hat sie gefickt.
Samo je jedan IVICA OLIĆ
Svi pricaju ma kakav Bayern, sta oni mogu, loseri bla bla. Poserem vam se svima usta.

BAYERN OWNAO. MANCHESTER DOWN. LOW.

BAYERN ♥♥♥♥
Ako cemo realno , Manchester dominirao sve vrijeme. Sto se mene tice , mislim da je trebao proci Man , i price da su bez Runija niko i nista , dokazale su se neistinitim. Odlicna utakmica , barem nije bilo monotono.
naiL je napisao/la:

sta kazes? sudija retardirani? eto molim te, objasni mi prvi zuti koji je rafael dobio. samo mi daj razumno objasnjenje i kunem ti se JA cu prestat gledat fudbal pravio se mangup, i neka mu a drugi je, kao i prvi, zasluzio. povlacio je lika sa ledja, cist zuti.

kako vas je bayern samo nadigrao u drugom poluvremenu.. sto kaze ovaj, da imate i 10 rooneya ne mozete nista
reeq je napisao/la:
Ako cemo realno , Manchester dominirao sve vrijeme. Sto se mene tice , mislim da je trebao proci Man , i price da su bez Runija niko i nista , dokazale su se neistinitim. Odlicna utakmica , barem nije bilo monotono.
Da ti momak nisi gledo FK Unis -FK Ozren ??

Cuj MU dominirao, wahahhahahhahahahha
Sliku sudije na zid okachite, nek vam bude novi Bog. Svaki dan mu se klanjajte i palite mu svijece. Ne znaju ni sami kako su prosli. Onaj kreten 2 puta runija udara u povrijedjenu nogu sudija LADNO NISTA! Ne navijam ni za koga odredjeno, al mrzim je***u nepravdu. Obje utakmice ste bezze od 55+ poceli igrati kao neka normalna ekipa i prodjete. ZNACI FUNNY AS HELL!!
reLo je napisao/la:
Da se igralo još 5 dana Manchester gol ne bi dao.
A što se sudije tiče... Sjeti se samo da je nekada dosudio i u korist vas pa se niste bunili.

Mislis?Pa 6x faulira Valenciu tamo uz aut ni zutog nisu dobili.Da se igralo 5 dana bilo bi u najmanju ruku 50:10 za Manchester.
Nisu pobjedili zahvaljujuci igri neko retardiranom sudiji.

SAD STE SVI WANNA BE NAVIJACI BAYERNA PACENICI JEDNI!

SJETIMO SE '99 Ole Gunnar Solskj&#230;r,Teddy Sheringham !
[b]Glory, glory, Man United, As the reds go marching on, on, on !
Glory, glory, Man United, As the reds go marching on, on, on !
Glory, glory, Man United, As the reds go marching on, on, on ![/b]

naiL je napisao/la:
Sliku sudije na zid okachite, nek vam bude novi Bog. Svaki dan mu se klanjajte i palite mu svijece. Ne znaju ni sami kako su prosli. Onaj kreten 2 puta runija udara u povrijedjenu nogu sudija LADNO NISTA! Ne navijam ni za koga odredjeno, al mrzim je***u nepravdu. Obje utakmice ste bezze od 55+ poceli igrati kao neka normalna ekipa i prodjete. ZNACI FUNNY AS HELL!!
Oprosti, al sudija nije svir'o "milion" sitnih prekrsaja za Bayern
BTW. moglo je biti 1337 prilika za gol da je svirao sve i za jedne i za druge tako da ....
EDIT: NEK SE UVIJEK IZVLACITE NA SUDIJE. ONI IGRAJU JEL TAKO ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.