Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ein Roter Im Herzen <3 BAYERNNNNN

425 pregleda · 53 odgovora · otvorena 07.04.2010. u 22:42

Ein Roter Im Herzen FC Bayern Ole Ole Ole !!!

MU - BAYERNNNNN 3:2

U Minhenu im pustio 1 gol, sad 3 gola i opet ne mogu nista. Ne moze im 10 Runija pomoci
naiL je napisao/la:
Sliku sudije na zid okachite, nek vam bude novi Bog. Svaki dan mu se klanjajte i palite mu svijece. Ne znaju ni sami kako su prosli. Onaj kreten 2 puta runija udara u povrijedjenu nogu sudija LADNO NISTA! Ne navijam ni za koga odredjeno, al mrzim je***u nepravdu. Obje utakmice ste bezze od 55+ poceli igrati kao neka normalna ekipa i prodjete. ZNACI FUNNY AS HELL!!
Obje utakmice su igrali normalno prvih 55, a poslije 55 minute su vas gazili.
Moras te dvije stvari da razlikujes, znam da je tesko gledati 40minuta voljeni klub koji ne moze da predje centar, wahahahhahaha
Dobra tekma pravo, nisam ni za koga navijao i svejedno mi je bilo ko god da prodje, al' prejaka utakmica bila samo tako.
reLo je napisao/la:
Da se igralo još 5 dana Manchester gol ne bi dao.
A što se sudije tiče... Sjeti se samo da je nekada dosudio i u korist vas pa se niste bunili.

Bravo reLo :), DOBRO TI TO KAAAAAAAZEES :) Mancester je harao, dok nije naletio na Stijenu :), i tu se zapucao...

sto se tice Mancester-a on je takodje fantasticno odigrao, al' je problem sto su primili onaj go kad su bili u gostima :D.. pa ih je to dosta ukopalo.

a sto se tice sudije, sudija je uvijek peder, lopov, seljak, bena bla bla, onoj ekipi koja je izgubila :D, njima su svi krivi sem njih samih :).. jbg :/

sve u svemu TESKA UTAKMICA !!!

p0zzz9-)
naiL je napisao/la:
vi ste smijesna ekipa... sudija retardirani izbaci momka ni za sta i od tad ste poceli kao " igrati " . prije toga niste se sastavili s loptom nikako. ako bajern osvoji, prestajem gledati fudbal do daljnjeg.

rizla nindza: ekipa je nista bez navijaca, al posto ti ne znas znacaj publike u sportskim dogadzanjima ne moras mene citirati. pusa
A ko to vi mi? To vi povezani sa Bayernom ili Manchesterom familijarno??
Koje hinje od bajerna...Man utd bolji bio 100 x ...
Navijo sam za mančester, dobro krenuli, dali 3 gola i popušili na kraju :(
Svaka čast Bayernu ;)
egz3kut0r je napisao/la:
Mislis?Pa 6x faulira Valenciu tamo uz aut ni zutog nisu dobili.Da se igralo 5 dana bilo bi u najmanju ruku 50:10 za Manchester.
Nisu pobjedili zahvaljujuci igri neko retardiranom sudiji.

SAD STE SVI WANNA BE NAVIJACI BAYERNA PACENICI JEDNI!

SJETIMO SE '99 Ole Gunnar Solskj&#230;r,Teddy Sheringham !
Glory, glory, Man United, As the reds go marching on, on, on !

Sve u svemu, PROS'O BAYERN, A VI NISTE ! MUAHAHAHAHAHAHAHAHA

sudija je "gledao kroz prste" i bayernu i unitedu, nemas se sta zalit. a imali ste puno vise prilika od nas sto to niste iskoristili? ne krivi sudiju za vase neuspjehe. ne igra sudija nego igraci.

uostalom, nije mi jasno zasto u drugom poluvremenu bayern nije isao na slobodni udarac. sto, npr, robben nije usao u sesnaesterac, garant bi bio faul pa bi ribery zatres'o mrezu da su tako igrali, sto posto bi pao jos jedan gol
ACE je napisao/la:
Obje utakmice su igrali normalno prvih 55, a poslije 55 minute su vas gazili.
Moras te dvije stvari da razlikujes, znam da je tesko gledati 40minuta voljeni klub koji ne moze da predje centar, wahahahhahaha :D
Ma daj bolan dje su normalno igrali, branili se ko žepa. Aj prvu utakmicu, al fakat je nidje veze momka izbacio . Samo zato sto se skarfejs poceo derati na sudiju i PI**A SE UPLASILA!
ACE je napisao/la:
Da ti momak nisi gledo FK Unis -FK Ozren ??

Cuj MU dominirao, wahahhahahhahahahha
Da ti nisi gledao Vrbanjusa-Gluha Bukovica?

Bayern vidio loptu kad je ManU dobio crveni. Do tad fail na kvadrat. Onaj gol Olica, nagazio prvo Carrick-a (pogledaj replay), Carrick pao i Olic zabio.

Ne favorizujem ni jedne ni druge ali ne volim kad neko nije realan.
egz3kut0r je napisao/la:
Mislis?Pa 6x faulira Valenciu tamo uz aut ni zutog nisu dobili.Da se igralo 5 dana bilo bi u najmanju ruku 50:10 za Manchester.
Nisu pobjedili zahvaljujuci igri neko retardiranom sudiji.

SAD STE SVI WANNA BE NAVIJACI BAYERNA PACENICI JEDNI!

SJETIMO SE '99 Ole Gunnar Solskj&#230;r,Teddy Sheringham !

CHELSEA vas podero sad vas i Bayern ko je sledeci Burnley
4rm4n1 je napisao/la:

sudija je "gledao kroz prste" i bayernu i unitedu, nemas se sta zalit. a imali ste puno vise prilika od nas sto to niste iskoristili? ne krivi sudiju za vase neuspjehe. ne igra sudija nego igraci.

uostalom, nije mi jasno zasto u drugom poluvremenu bayern nije isao na slobodni udarac. sto, npr, robben nije usao u sesnaesterac, garant bi bio faul pa bi ribery zatres'o mrezu da su tako igrali, sto posto bi pao jos jedan gol
BUHAHAHAHAHAHAHAHAH shto me nasmija a kad che tvoj Manchester City uc' u LP nikad a mozda ni tad'.
Igrali su igraci vidjeli smo kako zgazili Bayern dok nije doso seljo retardirani,koji se usro' doslovno i dao crveni karton da nije bilo crvenog mislim 7:1 kao Roma.
Zar je bitno ko je prošao, kad će Barselona osvojiti ? =)
4rm4n1 je napisao/la:

uostalom, nije mi jasno zasto u drugom poluvremenu bayern nije isao na slobodni udarac. sto, npr, robben nije usao u sesnaesterac, garant bi bio faul pa bi ribery zatres'o mrezu :D da su tako igrali, sto posto bi pao jos jedan gol ;D
Armani, Brate stvarno znas da zakuvas situaciju :), nema dalje :)

Ljudi, bilo je svega u utakmici, i nepravde, dobre igre, simulacije, lijepih golova, losih procjena i dosudjivanja, sve je to bilo pa proslo, u svakoj utakmici se to desava, ja inace rijetko pratim fudbal al' sigurno mogu reci, da NI JEDNA utakmica nije prosla sto kazu perfektno i bez premca, i sl. u svakoj je bilo neke vrste zakidanja, i omalovazavanja i progledavanja kroz prste (nadam se da sam dobro rek'o ovo :) )
Zato sada sve sto sada pisemo i vi i ja, je prebacivanje iz supljeg u prazno, to nece situaciju promjeniti, niti poboljsati odnosno pogorsati, dosta ucesnika ove teme, je temperamentno i ovo kako je krenulo izvuci ce na svadju i reci ce neko nekome ono sto ne misli, :) bolje da zaobidjemo svadju, da cestitate "navijacima" bayern-a na dobroj igri i to je to :), jer ako se 'vako nastavi otici ce se sa teme :)

p0zz9-)
Frisk je napisao/la:
CHELSEA vas podero sad vas i Bayern ko je sledeci Burnley
Kad Chelsea osvoji LP onda imas pravo na prigovor shto se tiche ove utakmice i svih ostalih koje je odigro' Man Utd do tada tisu misu.
v3Tr0x je napisao/la:
Kakva Barsa, jaci Lion od Barse
Sve ce to Bayer progutati, samo polako.
v3Tr0x je napisao/la:
Hvala Bogu jedan pametan post.
egz3kut0r je napisao/la:
BUHAHAHAHAHAHAHAHAH shto me nasmija a kad che tvoj Manchester City uc' u LP nikad a mozda ni tad'.
Igrali su igraci vidjeli smo kako zgazili Bayern dok nije doso seljo retardirani,koji se usro' doslovno i dao crveni karton da nije bilo crvenog mislim 7:1 kao Roma.
objasni mi samo prvi zuti sto ga je Rafael dobio, eto molim te. drugi da ne spominjem, cist faul.

ni sudija ne moze sve da vidi, mora se ocekivati da ce mu nesto promaknut. i btw, nije sudio onaj faul vidica (cini mi se) kad je treb'o da bude penal. cist faul, cist penal, opet nista. al' hajd, prosli smo i cao.

btw, man city mi se svidja kao klub, jednostavno ga volim. isto kao i arsenal, al' opet ne navijam za njih. man city je slab klub za standarde lige prvaka, i jednostavno ne mogu sebi priustiti da kupe nekog jakog igraca pa da njihovu igru dovedu na veci nivo.

BAYERN PROS'O, UNITED NIJE. PLACITE!
ACE je napisao/la:
Kakva Barsa, jaci Lion od Barse
Sve ce to Bayer progutati, samo polako.
Izvor : www.vicevi.net

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.