Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[FA Prijedlog] Team Battle Contest

969 pregleda · 35 odgovora · otvorena 04.04.2010. u 23:47

Dobro vece dobri ljudi. Veceras vam dolazim sa novim prijedlogom, cija realizacija zavisi od vas. Na ideju je dosao clan naseg foruma, Damir "TRL" Colic, a ja je sad prenosim vama. Vjerovatno je vecina vas cula za GFX Team Battle. Ukratko: Teamovi od nekoliko clanova (npr 2) rade takozvani "collab", tj :pola slike uradi jedan, a drugu polovinu slike drugi clan tima (isto tako i sa vise clanova ). Kako ja znam da na ovom forumu ima relativno veliki broj photoshopera, mislim da bi bilo dovoljno timova koji bi se mogli natjecati. Za pocetak cemo ici na timove sa 2 clana.

Dakle, prvi Team Battle Contest bi bio ovakav:
•Team se sastoji iz dva clana.
•Timove bi vi sami odredili, imate privatne poruke, msnove itd., to ostaje na vama. Npr. Ja i TRL smo jedan tim.
•Prvi put bi tema bila Freestyle, da vas ne bi puno ogranicavali.
•Ovaj contest bi bio kao i svaki drugi, osim sto se ne natjecete individualno.

Ako zelite da vidite primjer jednog collaba, posjetite deviantart.com te potrazite navedeno.

Dakle zanima nas vase misljenje o ovome, treba se odrzati, ne treba, komentari kako bi se ovo poboljsalo, sta ne treba ovdje itd. Sve je dobrodoslo. Konstruktivni komentari dobijaju aplauz.

1. Naravno da bi se trebalo odrzat...i nadam se da i hoce
2. Evo trazim drugog clana pa da napravim neki "team" pa da se odmah prijavim i sudjelujem...
3. Trebalo bi biti sto vise ovih "natjecanja" a konkretno o ovom mislim da je pun pogodak za stranicu kao sto je G.Ba

Post dobio aplauz od archie

Smito je napisao/la:
1. Naravno da bi se trebalo odrzat...i nadam se da i hoce
2. Evo trazim drugog clana pa da napravim neki "team" pa da se odmah prijavim i sudjelujem...
3. Trebalo bi biti sto vise ovih "natjecanja" a konkretno o ovom mislim da je pun pogodak za stranicu kao sto je G.Ba
Ne ne, nije ovo vec contest, ovo je samo prijedlog, ako clanovi budu pokazali interesovanje za ovo, contest ce biti odrzan. 

I de ocat' koga zamoli da ti taj nick promjeni   
U potpunosti podrzavam contest , sto i sam kazes dosta na G.ba ima "dobrih" photoshoper-a , i mislim da ne bi bio problem naprabiti 10+ teamova , 2 su lika u ekipi , tako da , samo napred !!

GL

a skim da radim collab kad nikog ne znam :|
bilo bi dobro da bude mix natjecanje . tj. da mogu ucestovati teamovi i solisti
Trebali bi ovo odrzat i ne samo ovo vec jos mnogo vise takmicenja i tako to .. jest da ne znam u ps-u radit al fino je gledat takmicarki duh u gamerima ... Svaka cast na ideji ...

Extra, ev citam i drama mi se svidja :]

Pravo dobra ideja :)

Sretno ti Armine 

Treba da vas svi podrze, extra ideja :$

btw : mozetel moju swikicu raditi :$?
Za timove odrediti upper i lower bracket.

Upper npr. ti, ja, Marko, TRL ..

Lower svi ostali koji se prijave.

Onda ovi iz upper-a biraju sebi po jednog iz lowera.
ultranumb je napisao/la:
Za timove odrediti upper i lower bracket.

Upper npr. ti, ja, Marko, TRL ..

Lower svi ostali koji se prijave.

Onda ovi iz upper-a biraju sebi po jednog iz lowera.
lets do it freestyle prvo, pa cemo onda uvest neka ogranicenja. cisto da vidimo na sta ce licit :]. imam josh par ideja na umu sto se tice ovoga, gdje ce i oni useri sto ne rade u PS-u bit pocasceni.

Svidja mi se pravo ideja.

Mislim da je to jedan nacin na koji clanovi gamers.ba mogu pokazat svoj pravi skill u photoshopu, kojeg mnogi imaju, i stvarno se iznenadim gledajuci slike koje urade pojedini clanovi.

Pozdravam ideju 

Bravo za archie-a i TRL

upotpunosti podržavam prijedlog, jes da sam low u ps al' cu pokušati naci saveznika i pokušamo uraditi rad. Svakako treba poceti sa 2 člana teama a kasnije ( zavisi kako ce ovaj uspjeti ) postepeno povecavati broj članova u teamu. Ovdje se treba vijdeti vaše slaganje, vaša jedinstvenost... Sretno svima
Podrzavam ideju !
Ako bude ovako kako jeste onda ja i smito team 
Bilo bi jos zanimljivije da budu random parovi, tako da nebude neki team preslab ili prejak 

GL♥
Bilo bi dobro kako gore jedan kaze da ima za soliste i team battle jer ja neznam suradjivat xD, ugl super ideja od TRL-a ali vidjeli smo kako je prosao SigoftheWeek 

- Naravno da podržavam ovu ideju, štaviše, jako mi se sviđa. mislim da bi ovu uveliko oživilo FanArt sekciju i da će se raja truditi da što bolje uradi svoj posao, tako da bi imali mnogo lijepih radova za vidjeti. Na kraju krajeva, ja sam ZA

1. Samo da postavim dva pitanje ;

~ Da li će moderatori moći učestvovati ?

~ Kakve će se sve vrste radova moći odrađivati u fotošopu ?

Ako može jedan aplauzich da imam 100 boba
Hajd super samo da ne propadne to ko i titule.Evo vec stoje 3 mjeseca niko nikog ne izaziva,ja se prijavljujem odma....
Super ideja
Prijedlog da te timove ravnopravno podjelite tj. izmedju sebe vi FA Team, neki lik što je ulow i neki lik iz FA Teama...
Po meni bi bilo ovako zanimljivije...

Podržavam te upotpunosti.

evo stahor i ja smo se dog za ucesce 
ideja fina jako,mislim da ce biti veliki odziv,i trebalo bi vise ovakvih contesta svake sedmice

edit jos jedan
dobro je ovo sto je predlozio vetroXxX,moglo bi se nesto i naucit i zabavit u isto vrijeme
Moje misljenje da to treba probati, par radova da urade clanovi pa tek onda contesti i to.
Ideja je odlicna, vise ce se upoznati sa photoshoperima, njihovim skillovima u photoshopu, jedan drugog nauciti i slicno.
Jos bi bolje bilo kad bi bio neki jaci clan , tj. koji bolje radi u PS i neki pocetnik, tek tada mislim da bi zabavnije bilo. Ili tako nesto.
Jos jednom, ideja odlicna, cestitke archie i TRL.

GL^HF
Ja mislim da bi se ovo moralo odrzat ! Nadam se da bi se gamers.ba vise zdruziju a takodje i dizajneri mjenjali svoje slike i svoje pridjeloge !
Jedino sto me muci je to sto da U TIMOVIMA ne budu svi iskusniji DIZAJNERI vec da se uzmu i neki solidni dizajneri NADAM SE DA CE SE OVO TAKMICENJE ODRZATI BEZ IKAKVIH PROBLEMA
Sretno !!!!
mislim da je to super ali nekim clanovima tipa Marko itd.
isticajnih u PS treba zabratniti ucesce da bi bilo zanimljivije 
Ideja je prejaka ...

Našao bi nekog, za our work, to je sigurno 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.