Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Medalje @prijedlozi

317 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.03.2010. u 15:47

Evo od mene nekoliko prijedloga za medalje :)
Fan Art pocetnike:

Ili da se edituju medalje - FA Winner u FA Starter

Premium 6+ mjeseci (ideja sa Derneka)

Josh neke medalje koji bi bilo fino ubaciti su:
- Medalje za bodove !!
- Medalje za ucesnike na FA takmicenjima (5x, 10x, 20x)
- Medalja za ulazak u Top 10
- Fan Art Master (Smoki predlozio)

Ako mi josh koja ideja padne na pamet javit cu vam :)

I ima jos nesto, vezano za klanove... Super bi bilo kad bi klanovi mogli imati medalje... Da clanovi klana mogu dobiti medalju za aktivnost u klanu !!! Naravno, medalje bi bilo postavljane od strane administratora klana i takodje tako dodjeljivane :) :)
Fail, jedva i vako stoji ovaj gamers, jos i te medalje da stave ? Pitam se na sta li bi ovo licilo, kad ovoliko problema ima rad' medalje za 1 godinu na ovom sajtu, kako bi tek to bilo kad nebi neki iz administracije stigao to dati nekom clanu. 

I jos, ovo ti je 3ca tema danas koliko sam upratio, ohladi malo brate 
Ti fkt misliš da će se admini oko ovoga j3bavat?

Post dobio šamar od vLexinho

Neophyte je napisao/la:
Fail, jedva i vako stoji ovaj gamers, jos i te medalje da stave ? Pitam se na sta li bi ovo licilo, kad ovoliko problema ima rad' medalje za 1 godinu na ovom sajtu, kako bi tek to bilo kad nebi neki iz administracije stigao to dati nekom clanu. :r

I jos, ovo ti je 3ca tema danas koliko sam upratio, ohladi malo brate :)
Pa jbg... Neki dan sam bio poceo ovu temu... i nesto mi se nije dalo... :r
Svijetlis brate, malo reć' koliko...

Post dobio šamar od nera_f

Da si to profesionalnije uradio , mozda bi te i podrzao...

Al ovako , nema smisla.
Brišite temu što prije da ne gledam ovaj FAIL! 

Murilo je napisao/la:
Brišite temu što prije da ne gledam ovaj FAIL! 
Sta ces 
Nvm, i nisu nesta dobre, malo mi se svidja FA, al' imamo 
Hahahahahahahaha
Da budale svijetle g.ba bi bio las vegas ..

Niko nema pristup FTP-u => Nema uvođenja novih medalja. Tačnije nema uvođenja ničeg novog, ali šta je, tu je. =(

Molim nekoga ko može da pošamare sve ove gore koji su autoru teme uputili bilo kakvu ružnu riječ, jer su baš takvi krivi što nam na G.ba propada i ovo što imamo. Kompleksaši maleni.
A da vi predlozite nesto bolje ?

Iskreno ne svidja mi se ovo za PS pocetnike jer svi koji ne znaju raditi u ps-u (ako ga imaju na racunari) mogli reci da su ps pocetnici...

Za premium, cim bude mogucnost da se uzme premium za 6 mjeseci "malo jeftinije da izadje" ne bi bilo lose !

Inace ja sam za to da se doda 1 nova medalja ali ne u skorijoj buducnosti iz razloga sto smo vec dodali ovu za g.ba server admine... Imate kod gazzela i kod mene da pogledate 
Hmmmm.... Pravite sprdnju sa portalom. Uvodi se 10000 medalja. Profili ce izgledati kao uskrsnja jaja, onako sarena. Sledeci put ce neko predloziti medalju za cs igrace, medalju za Wow igrace, medalju za zavrsenu srednju skolu, a svi dobro znamo da svaki put kad se nesto cacka po bazi, nastane neki bug. Dajte ljudi smirite malo. Sad svi pate za nekim medaljama i to.
v3Tr0x je napisao/la:
Niko nema pristup FTP-u => Nema uvođenja novih medalja. Tačnije nema uvođenja ničeg novog, ali šta je, tu je. =(

Molim nekoga ko može da pošamare sve ove gore koji su autoru teme uputili bilo kakvu ružnu riječ, jer su baš takvi krivi što nam na G.ba propada i ovo što imamo. Kompleksaši maleni.
Pristup FTP-u se ima, i lako je doci do covjeka koji ce sve to uraditi. Evo, sam primjer su gba serveri.

Vlasnik sajta ne prati mozda ovaj portal, ali ima ljude koji rade za njega na ovom portalu (riddle). Ne mislim da se taj momak placa, vec taj momak dobrovoljno odrzava ovaj portal. Sto se tice toga da niko nema pristup FTP-u i da nece biti uvodjenja neceg novog.

Sve se moze uvest, sam vam je primjer ova gba server medalja (primjer KLIK), ona je dodana u roku od 1h od samog vlasnika portala, tj. nakon poziva upucenog njemu i dogovora s njim.

Takodjer vidis ovaj IP iznad najnovijih tema na indexu ? I to je dodano u rekordnom roku

Hvala..
sta zezate lika .... bas dobar prijedlog bolje sto vise medalja i da nesto novo dodze dodijalo sve staro 
Nisi se trebo bezveze mucit, prije ce ti djed mraz sa sjevernog pola pjeske donjet sta zazelis nego li ovdje neko obican prijedlog realizovat.
Za početnika medalje i nisu loše, tj ideja je dobra, al' si zapeo u realizaciji ideje. Sadašnje medalje su savim uredu, jednostavne, a dobre i ne bi ih mjenjajo.
Ove medalje koje si ti napravio, ne bi se uklopile u dosadašnje, jedino kada bi se medalje na isti princip napravile, možda bi i ličile na nešto.

pozdrav
za pocetnika toliko i lose nisu ali imaju ljudi sto prave za gamers medalje (neko od administracije vjerovatno riddle) tako da vjerovatno tvoje medalje nece uzeti u obzir, surova istina 

i ovako ima tih bruka medalja svako malo neka nova.. ali i bolje neka se raja trudi da dobije neku titulu kao sto je fanart conetesti itd.. da ne nabrajam sad..
Spectors je napisao/la:
Hahahahahahahaha
Da budale svijetle g.ba bi bio las vegas ..
Ti si onda svijetleća mašina , ulizivač .
11 ti godina već si nabio komplekse , jade ..

Što se ideje tiče , i nije toliko loša , mada mislim da nema potrebe da to trenutno uvodimo ,a uostalom nema ti ko to trenutno uvesti ..
Možda nekad kasnije ..

Svaka čast za trud
Bilo bi previse kada bi odgovorni na portalu add-ovali sve medalje koje su predlozene , stigla je nova medalja za ADMINE g.ba servera i mislim da je dosta za ovaj period ..

EDIT: Sto je neko rekao "profili bi bili ko uskrnja jaja" , svi bi letili za medaljama ..
choseN je napisao/la:
Pristup FTP-u se ima, i lako je doci do covjeka koji ce sve to uraditi. Evo, sam primjer su gba serveri.

Vlasnik sajta ne prati mozda ovaj portal, ali ima ljude koji rade za njega na ovom portalu (riddle). Ne mislim da se taj momak placa, vec taj momak dobrovoljno odrzava ovaj portal. Sto se tice toga da niko nema pristup FTP-u i da nece biti uvodjenja neceg novog.

Sve se moze uvest, sam vam je primjer ova gba server medalja (primjer KLIK), ona je dodana u roku od 1h od samog vlasnika portala, tj. nakon poziva upucenog njemu i dogovora s njim.

Takodjer vidis ovaj IP iznad najnovijih tema na indexu ? I to je dodano u rekordnom roku

Hvala..
Znam sve šta je i kako je. Nisi skont'o. Denis je u vojsci. Pristup FTP-u nema niko kome je do satja stalo na nematerijalan način. Zna svako koliko je ideja zbog toga propalo.

Ja da cimam nekog u Sarajevo, da bi se sprovelo nešto od čega njemu pare kapaju, nisam lud.

Strpite se malo, da Denis dođe na neki duži vremenski period, pa onda možda i bude nešto od ičega.
v3Tr0x je napisao/la:

Sada ti mozes aplauz/samar :)

Sto se tice prijedloga... Nije loshe ali sto nera_f kaze oko FA pocetnika...

Ja sam za to da se ubaci (procitao sam da se ne mogu ubaciti nove) FA Master... Ali kada se bude moglo, nadam se da ce biti :)

Hvala !!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.