E ovako prvo da se pozdravim
Zanima me dali ste vi momci ikad ista trenirali neki sport nevazno koji ... Kada bi vam se zelje ispunjavale koji bi sport izabrali da ste u njemu najbolji i
zasto taj sport ? Nabrojte sportove koje ste trenirali, trenirate kada ste poceli taj sport koliko ste ga dugo trenirali ak ste imali kakih rezultata napisite
Al idite ovim redosljedom :
1) Dali ste ikad trenirali koji sport ?
2) Treniratel sada taj sport ili drugi ?
3) Dali ste trenirali razne vrste sportova ?
4) Ak ste imali kakih finih iskustava turnira,takmicenja itd itd? napisite vase dozivljaje
5) Kada bi vam se ispunila zelja u kojem bi sportu najvise zeljeli da uspjednete i zasto ?
Nemorate vi pisati 1) pa odg na pitanje ... Neg u textu probajte se drzati ovakog redosljeda
Evo ja cu vam napisati kako bi to trebalo izgledati i svoju biografiju
Znaci rodjen sam 92 ... Bio sam uvjek mali vragolan i uvjek sam zelio samo trcati,udarati se bio sam veoma vragolast :$
U 7 god sam poceo trenirati karate to je bilo samo da vidim kako je al ovaj sport sam okoncao jer sam se povredio veoma ruzno . Pao sam na ruku i slomio je
na 2 dijela i onda sam dugo bio u gipsu i vise mi se nije treniralo. Pa sam poceo trenirati fudbal u tome se nisam nasao neznam sto al veoma malo sam trenirao
U 5 razredu sam poceo trenirati kosarku i to mi je bila velika ljubav i dan danas
Kosarku sam trenirao oko 4 god do 1 raz srednje i tada nisam znao uskladiti
vrijeme jer sam bio ak cemo iskreno "No lifer" i samo sam igrao kantera .I prestanem to trenirati i dosao sam taman u selekciju KK Bosne i bilo mi je pravo krivo
Al stacu tada . Nisam trenirao nista citavu god nikaku aktivnost nisam imao i vidio sam da sam se poceo kriviti i poceo sam aktivno trenirati u teretani...
Imate rezultate u galeriji
Sada sam poceo kombinovati teretanu i brazilsku jujitsu to sam tek poceo al sam vidio da mi se veoma svidja
i imam planova
u buducnosti kada zavrsim skolu tada cu imati veliko znanje brazilske jujitse i onda cu poceti trenirati MMA . I ak mi se to svidi nastavit cu to
Moj san kakav bi sportas bio je da budem fudbaler zasto ? Zato sto je to jedan od najpoplurnijih sportova i najisplatnijih
i u tom sportu imas gotovo najvecu
karijeru
Nemojte mi pisati jest ja sam trenirao bocanje i ozljedio ruku i nisam vise nista i da vam to bude post zelio bi da napisite malo opsirinije bas me intersuje
kaki su sa sportom gamers.ba momci
Ak niko nije nista trenirao nek prodje temu ...
Zanima me dali ste vi momci ikad ista trenirali neki sport nevazno koji ... Kada bi vam se zelje ispunjavale koji bi sport izabrali da ste u njemu najbolji i
zasto taj sport ? Nabrojte sportove koje ste trenirali, trenirate kada ste poceli taj sport koliko ste ga dugo trenirali ak ste imali kakih rezultata napisite

Al idite ovim redosljedom :
1) Dali ste ikad trenirali koji sport ?
2) Treniratel sada taj sport ili drugi ?
3) Dali ste trenirali razne vrste sportova ?
4) Ak ste imali kakih finih iskustava turnira,takmicenja itd itd? napisite vase dozivljaje

5) Kada bi vam se ispunila zelja u kojem bi sportu najvise zeljeli da uspjednete i zasto ?
Nemorate vi pisati 1) pa odg na pitanje ... Neg u textu probajte se drzati ovakog redosljeda

Evo ja cu vam napisati kako bi to trebalo izgledati i svoju biografiju

Znaci rodjen sam 92 ... Bio sam uvjek mali vragolan i uvjek sam zelio samo trcati,udarati se bio sam veoma vragolast :$
U 7 god sam poceo trenirati karate to je bilo samo da vidim kako je al ovaj sport sam okoncao jer sam se povredio veoma ruzno . Pao sam na ruku i slomio je
na 2 dijela i onda sam dugo bio u gipsu i vise mi se nije treniralo. Pa sam poceo trenirati fudbal u tome se nisam nasao neznam sto al veoma malo sam trenirao

U 5 razredu sam poceo trenirati kosarku i to mi je bila velika ljubav i dan danas
Kosarku sam trenirao oko 4 god do 1 raz srednje i tada nisam znao uskladitivrijeme jer sam bio ak cemo iskreno "No lifer" i samo sam igrao kantera .I prestanem to trenirati i dosao sam taman u selekciju KK Bosne i bilo mi je pravo krivo
Al stacu tada . Nisam trenirao nista citavu god nikaku aktivnost nisam imao i vidio sam da sam se poceo kriviti i poceo sam aktivno trenirati u teretani...
Imate rezultate u galeriji
Sada sam poceo kombinovati teretanu i brazilsku jujitsu to sam tek poceo al sam vidio da mi se veoma svidja
i imam planovau buducnosti kada zavrsim skolu tada cu imati veliko znanje brazilske jujitse i onda cu poceti trenirati MMA . I ak mi se to svidi nastavit cu to

Moj san kakav bi sportas bio je da budem fudbaler zasto ? Zato sto je to jedan od najpoplurnijih sportova i najisplatnijih
i u tom sportu imas gotovo najvecukarijeru

Nemojte mi pisati jest ja sam trenirao bocanje i ozljedio ruku i nisam vise nista i da vam to bude post zelio bi da napisite malo opsirinije bas me intersuje
kaki su sa sportom gamers.ba momci

Ak niko nije nista trenirao nek prodje temu ...
) , zeljo te sada nk biser (no vracam se u zelju na kraju sezone )
, Treniro sam kosarku jedno vrijeme u rinu al vidjeo sam to je prelabav sport za mene :$ ,

). Treniram u MOK Brcko Jedinstvo, koje se inace takmici u Premijer Ligi BiH, i sada smo usli u playoff i polufinale kupa. Sjecam se svoje prve medalje, a to je bila jos u pionirima, kada smo postali prvaci Tuzlanskog kantona

( bio superstar
) i odlucim da prestanem trenirat nakon toga podjem na skolu plesa haha