Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 100 bodova

Vic [CONTEST]

2.340 pregleda · 112 odgovora · otvorena 04.03.2010. u 15:28

Najbolji vic osvaja bodove. Nemojte one stare, isfurane. Samo new shit.

Utješna nagrada, aplauz od spy bonda

Tema će biti otvorena 24h !

/goni

[color=red]- Tema je tu da procitamo viceve, i da se nasmijemo. Bez ikakvih vrijeđanja i slično. ^^[/color]

Krenuli Mujo, i Haso na more, i našli i hotel i smještaj sve fino, kad prvu večer, ubiše ih komarci, izjedaše ih žive. Oni do gazde, "Gazda, šta je ovo, ubiše nas komarci, šta da radimo ? " Gazda " pogasite sva svjetla i neće "
Hay, pogase oni svijetla. Kad na jednom ide nešto svijetlće prema Muji! Mujo : "Haso j**o te dan, eto ih sa lampama"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daću bodove, čim dodjem iz grada, bai
Spavali su mujo i fata . Mujo je ustao o tisao do wc-ea .Posle rece fati "Mi imamo duhove u kuci " a fata mu rece zasto? .Kad sam otisao do wc-ea upalila mi se sama struja .A fata mu rece opet si pisao u frizideru :)
znatel vi da je chuck norris zatvorio okretna vrata,da je eksiro vodu iz cesme.
Chuck Norris eksirao česmu... HAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA
Ona njemu:- "Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:- "Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa."

farell je napisao/la:
to sam napiso da bi neki retardi shvatili ??
jesam ja mozda napiso da su svi mrshavi..
i etiopija je najsiromasnija drzava..

HVALA , cao

ne citiraj :/
Citirat' cu jer imam pravo da citiram koje ti ne mozes uskratiti.

Qme ispade da si upravo ti taj "retard" koji ne shvaca. Ako nisi mislio na sve zasto se bas Etiopljani spominju. Ja znam da nisi ti napisao taj vic ali ako ti se toliko svidja onda nisi nista bolji od onog ko jeste.

Nemoj misliti da je svrha moga posta da te vrijedjam ili slicno, nego da ti dokazem koliko je vic ustvari glup i koliko glupo si ga ti opisao.
Idu dvije babe ulicom, jedna skoci s mosta, drugoj muz radi u njemackoj. xD
Leek imo qrac 50 centi , i bilo mu previse , trazio je spas samo da se manji...

Tako on cuo za neku zabu iza sedam gora, iza sedam dola, bogu iza nogu, mora otici do zabe pitati je da se uda za njega ... ako zaba kaze ''da'' qrac ce mu narasti za 10 centi , ako zaba kaze ''ne'' smanjit ce se za 10 centi =)

Tako on kreno i naso zabu...

Prvi puta pita : [color=red]zabo oces li se udati za mene ?[/color]
Zaba : [color=green]Necu bre[/color] , i tako se smanji za 10 centi sav sretan =)

Pita drugi puta : [color=red]De ba zabo udaj se za mene oces ?[/color]
Zaba : [color=green] Ma necu dosadan si[/color]

Tako smanji mu se jos 10 centi ...

Ostalo mu 30 centi .. opet on razmislja puno mi je to vako nako... dvoumi se da pita zabu jos jednom....

I treci pokusaj : [color=red] De zabo ko boga te molim udaj se za mene[/color]
Zaba pođe galamit : [color=green] Ne , ne i ne stvore glupi[/color]
1.
Mujo oblijeće mašinu koja mu je odsjekla uho.
- Što je bilo Mujo? - pita ga kolega Haso.
- Tražim nešto.
- A što, bolan??
- Pa, uho Haso!
- Koji će ti ku**c uho, sad kad je odsječeno?
- Ma, bolan, im'o sam cigaru na njemu...

2.
Tražio Huso žvaku od Muje:
Huso: "aj mi žvaku Mujo!"
Mujo: "Ma ne dam!!"
Huso: "Mujo daj mi jednu žvaku!"
Huso: "Halloooo ne daaam!!"
Mujo: "Ma daj neću ti je pojesti!"
-Znate kako se kaze DNK na bosanskom?
-Da nije komsijino??

-Kako se krizaju programeri?
-U ime Oca i Sina i Svetoga duha,ENTER!!
dosli suljo i mujo u javnu kucu i sad tamo ih cekaju dvije cure, al nemogu da se dogovore ko ce koju...i na kraju skontaju da ugase svijetlo pa koja koga zapadne... i tako oni "krenu u akciju"...kad poslje nekog vremena pocne se mujo derat
mujo: STANI !!! stani jebote!
suljo: sta je sad, sta hoces?
mujo: hajmo ba malo da se organizujemo...ja vec treci put pusim ku**c
- Na kugli zemaljskoj narodi su uglavnom veliki ili mali, retko su pametni i normalni!

- Kako hakeri bildaju?

- Dižu windowse.

- Kad znate da ste ovisni o kompjuteru?

- Kad vam na ekran sleti muha, a vi je pokušate ubiti strelicom miša.

1.vic :stoje dvije sove na grani . dodje ova jedna sova: huhu

kaze ova druga : ajd u pi... materinu sta me prepade xD !!

2. vic : idu dvije guzice .. ova jedna prnula kaze ova druga ote mi rijec iz usta xD

3.vic: idu dvije cackalice i sretnu ježa .. kaze ova jedna cackalica : Aaaaaaaa vidi party xD

4.vic: idu dvije cackalice i sretnu lizalo na putu kaze ova : aa vid' glavonje xDD !

5.vic: dodje severina da se ispovijeda i kaze fratru : ochee grijesila sam .. a on na to : znam gledo sam :D

et dosta :p

Evo jedan VIC. Otkopcan ti ŠLIC !
je napisao/la:
ebes Chuck Norrisa i sundjer boba lignjoslav zaliva cvece pod vodom
Doso lav na VRH litice !
I rece "Ko skoci sa litice ima 2 min za mene , dopusti cu mu da mi pojebe zenu i da bude moj zamjenik"Prodje minut , pa minut ipo I najednom ce b00m tras tres !
Pogleda lav dole kada vidi medo , otrese krzno i dobaci "Lave tebi cu pojebat zenu" "A tebi zeko Pojebacu ti mamu , sto si me gurnuo"

OPLAKO
Uhvatio Mujo medvjeda u lovu i sretne ga Haso: "Bolan Mujo, kako si ga uhvatio?" - "Ih..Puc'o sam STO PUTA na njega!" - "I koliko si ga puta pogodio?" - "Nijednom..Umro je od smijeha"

Nakon tri dana, iz ruševina dva nebodera u New York-u, izlazi Mujo i otresajući prašinu sa sebe, progunđa: "Je*o vas vaki aerodrom"

Mujo došao iz Njemačke i odmah bi seks sa Fatom, ali nikako da se riješe djece. Mujo: "Fato, kad budemo jeli, polij se supom (juhom), idi u WC, a ja ću za tobom da odradimo".Dok su jeli, Fata supu u krilo i odmah otrči u kupatilo, a Mujo za njom. Nema njih dugo, i jedno od djece otrča da vidi gdje su, proviri kroz klju...čaonicu i preplašen se vrati za stol. Pitaju ga šta je, a on će: "Ko prolije supu, je*aće ga babo!"

Mujo popravljao crijep na kući i kako je bilo malo mokro, okliznu se i poče klizati niz krov. Uhvati se za oluk, i dok visi, viče: "Fatoooo, nemoj stavljat' meso u supu, ja ću ručati u bolnici"
Šta kaže plavuša kad čuje vic o plavušama??
Ne kontam

Svađaju se 4 drota ko će sjedit do prozora u patroli !!

Došo Perica iz škole i pita njega stara jesil išta dobio sine
kaže Perica dobio sam H1N1 kad će na to stara pa kako sine
Perica joj odgovara ma fino iz hemije 1 i iz njemačkog jedan

Sry nisam čitao imali išta duplo ako ima slobodno obrišite post

J0k33R je napisao/la:
Svadjaju se srbi i bosanci tko je bolji u sportu: kazu srbi mi smo u fudbalu, basketu, vaterpolu, rukometu a bosanci a mi u kosarci za invalide i odbojci za invalide a srbi kazu: pa naravno kada smo vam mi slagali ekipu!
Shto si retardiran ? :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.