Dobra vecer...
Samo da obavjestim vas o prvaku i viceprvaku contesta.
_
Glasanje je zavrseno i glasovi prebrojani.
Pobjednik prvog FA contesta kojeg sam uspjesno odrzao zvanog „FA Logo design contest by Songy“ je rad Around the Globe – Putna agencija kojeg je radio elDin sa osvojenih 35 glasova.

Navedene nagrade ce biti urucene u toku sljedeca 24 sata po principu – prvo 2. Mjestu – nenad_neso, pa 1. Mjestu – elDin, nakon cega ce se uspjesno zatvoriti contest.
-------------
To bi bilo to od mene za ovaj contest.
Posebno se zelim zahvaliti archie-u koji mi pruza potporu i podrsku povecavajuci nagrade, prateci contest itd.
Zatim v3tr0x-u koji je takodjer obratio paznju na temu GLASANJA, gdje je sanckionisao one koji se nisu pridrzavali pravila.
Takodjer i skala-i koji mi je takodjer pruzio podrsku u svemu ovome.
HVALA VAM!
-----------------
Toliko od mene... Nadam se da cu odrzati jos puno contesta, naravno uz vasu pomoc.
Do tada, obratite paznju na archiev G.ba wallpaper contest i uzivajte.
Songy
Samo da obavjestim vas o prvaku i viceprvaku contesta.
_
Glasanje je zavrseno i glasovi prebrojani.
Pobjednik prvog FA contesta kojeg sam uspjesno odrzao zvanog „FA Logo design contest by Songy“ je rad Around the Globe – Putna agencija kojeg je radio elDin sa osvojenih 35 glasova.

Navedene nagrade ce biti urucene u toku sljedeca 24 sata po principu – prvo 2. Mjestu – nenad_neso, pa 1. Mjestu – elDin, nakon cega ce se uspjesno zatvoriti contest.
-------------
To bi bilo to od mene za ovaj contest.
Posebno se zelim zahvaliti archie-u koji mi pruza potporu i podrsku povecavajuci nagrade, prateci contest itd.
Zatim v3tr0x-u koji je takodjer obratio paznju na temu GLASANJA, gdje je sanckionisao one koji se nisu pridrzavali pravila.
Takodjer i skala-i koji mi je takodjer pruzio podrsku u svemu ovome.
HVALA VAM!

-----------------
Toliko od mene... Nadam se da cu odrzati jos puno contesta, naravno uz vasu pomoc.
Do tada, obratite paznju na archiev G.ba wallpaper contest i uzivajte.
Songy