Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[FINISH] FA Logo design contest

231 pregled · 8 odgovora · otvorena 27.03.2010. u 00:22

Dobra vecer...
Samo da obavjestim vas o prvaku i viceprvaku contesta.
_

Glasanje je zavrseno i glasovi prebrojani.

Pobjednik prvog FA contesta kojeg sam uspjesno odrzao zvanog „FA Logo design contest by Songy“ je rad Around the Globe – Putna agencija kojeg je radio elDin sa osvojenih 35 glasova.

Drugo mjesto osvojio je rad Cre3D [C3D] – WoW guild kojeg je radio nenad_neso sa osvojenih 25 glasova.

Nagrade su sljedece:
- 1. Mjesto | 180 bodova od mene + 100 bodova od archie

- 2. Mjesto | 50 bodova od mene + 50 bodova od archie

Navedene nagrade ce biti urucene u toku sljedeca 24 sata po principu – prvo 2. Mjestu – nenad_neso, pa 1. Mjestu – elDin, nakon cega ce se uspjesno zatvoriti contest.

-------------

To bi bilo to od mene za ovaj contest.
Posebno se zelim zahvaliti archie-u koji mi pruza potporu i podrsku povecavajuci nagrade, prateci contest itd.
Zatim v3tr0x-u koji je takodjer obratio paznju na temu GLASANJA, gdje je sanckionisao one koji se nisu pridrzavali pravila.
Takodjer i skala-i koji mi je takodjer pruzio podrsku u svemu ovome.

HVALA VAM!

-----------------

Toliko od mene... Nadam se da cu odrzati jos puno contesta, naravno uz vasu pomoc.
Do tada, obratite paznju na archiev G.ba wallpaper contest i uzivajte.

Songy
Licno ne svidja mi se pobjednicki logo,no offence eldine ali sta je tu je.Nisam samo ja ovdje,presudili smo mi (memberi) tako da se moramo "pomiritI"

Svaka cast na pobjedi i nadam se da ces jos nesto slicno organizovati.Imao sam na umu jedan contest pa dok nadjem vremena da ga realizujem.Tako da se nadate jos jednom slicnom contestu u skorije vrijeme. Jos jednom cestitke pobjedniku
Onako , nije nesto specijalno ,al nije ni loshe.

Čestitke pobjednicima.
Smtram da je odaziv mogao biti veci, ali sve u svemu, cestitam winnerima ovog contesta, elDinu i Nenadu.
Radovi nisu nesto SPEJSL al' nisu ni losi...

Cestitke pobjednicima..
Jest da radovi nisu bas spesl ali opet cestitam pobjednicima
Pogotovo Eldinu <3
bravo eldine ja zadovoljan i sa 2 mjestom :D
Cestitam pobjedniku, ali nekako Neshin rad mi se vise svidio, pa sam i za njega bio glasao .

Svaka cast

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.