Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

99designs pitanja

164 pregleda · 6 odgovora · otvorena 02.03.2010. u 21:39

Evo naime već neko vrijeme sam član ovog web site-a pa reko da se malo raspitam.

Koliko su % osigurane isplate i da li mogu primiti lovu na paypal ako nisam registrovan na BiH? Ili mogu oboje ? Kako to hoda xD

Šta se desi ako si osvojio kontest, a nisi na vrijeme primjetio :

Mislim, vidio sam da je drugom liku data nagrada, ali da li se to može nekada povratiti ili šta već ... xD

Zbog čega može doći do diskvalifikacije sa takmičenja ?

Hvala unaprijed :D
te odgovore ti je najbolje potrazit od administracije te stranice....To ti je official i najsigurnije...
pare ti dolaze ja mislim na kucnu adressu a isplata je jednaka 100% jer ako oni stave logo koji si ti pravio a ne isplati ti mosh ih tuzit i tako dobiti vishe para drama tako da im se vishe isplati tebi dati nekih 200 eura nego zbog tuzenja tebi dati nekih 2 3 hiljade

A do diskahbafčbčati moze doci samo ako rip ash nista drukcije
Smito je napisao/la:
te odgovore ti je najbolje potrazit od administracije te stranice....To ti je official i najsigurnije...
Ma neda mi se peglat, sad da im esej na engleskom pišem, nemam volje vala ...
Pa reko ako ovdje ima ko iskustvo sa isplatom ili nečim od ovoga, volio bih čuti iz prve ruke :P

FGB
Da, ali ondje piše : Payment Methods :
Pay Pal i još naka sranja, a ja samo paypal trenutno imam... Pa me brine bi li mi mogli isplatiti pošto mi je acc regan na BiH ili moram kreirati neki novi na neku drugu državu ?
piC je napisao/la:
Ma neda mi se peglat, sad da im esej na engleskom pišem, nemam volje vala ...
Pa reko ako ovdje ima ko iskustvo sa isplatom ili nečim od ovoga, volio bih čuti iz prve ruke

FGB
Da, ali ondje piše : Payment Methods :
Pay Pal i još naka sranja, a ja samo paypal trenutno imam... Pa me brine bi li mi mogli isplatiti pošto mi je acc regan na BiH ili moram kreirati neki novi na neku drugu državu ?
jarane nismo ti mi gabon il nesh tako nije bosna rupa tolika isplatit ce ti, samo ti uradi logo nije uospte jednostavno
FGB je napisao/la:
jarane nismo ti mi gabon il nesh tako nije bosna rupa tolika isplatit ce ti, samo ti uradi logo nije uospte jednostavno
Hahaha xD
Mah, malo se još prakticiram, ne vjerujem da ću u skorije vrijeme išta osvojiti ali eto. Da se ja na vrijeme raspitam xD
Hvala puno :)
ovako pare nemozes primiti preko paypala u bih nemoze ni u drugim exyu....
ali ti je gore ponuđač kontesta ponudio na koje nacine sve isplacuje novac obicno to bude paypal, western union
ti samo mozes znaci preko western uniona dobit pare ili eventualno preko nekih drugih ali malo ko nudi to u kontestu... ja sam won 1 kontest i uredno sam dobio 200$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.