Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Phorce Design

289 pregleda · 20 odgovora · otvorena 07.03.2010. u 20:07

Napominjem jos jednom, da primarnost phorceDesigna nije Web Design, vec GRAFICKI DIZAJN, web design je usputan, jer je u nasem timu jedna osoba koja se bavi time.

PhorceDesign je tim mladih, odgovornih i ambicioznih poznavalaca oblasti informatike, marketinga i odnosa s javnoscu koji su spremni udovoljiti najrazlicitijim zahtjevima klijenata. Nas cilj je da nasim klijentima omogucimo maksimalno iskoristenje potencijala Internet tehnologije. Nase iskustvo nam omogucava kreiranje efikasnih poslovnih rjesenja koja korisnicima donose visestruke koristi:

Specijalizirani smo za :
[B]-Web Design
-Dizajn Kataloga
-Logoa
-Brosura
-Multimedija
-Letaka
-Vizit Kartica
-Izradu Poslovnih Aplikacija[/B]

Kontaktirajte nas preko e-maila ili telefona. Adrese cete naci na web siteu.

Team PhorceDesigna cini 4 osobe, vama vec poznate, a to su.

Damir "TRL" Colic
Armin "archie" Hukicevic
Dino "Reddion" Ramic
Marko "torQ7u" Deranja

Posjetite i registrujte se na nas GFX forum: http://www.phorcedesign.info/FORUMS

Nadamo se da cete se odluciti za neku od nasih usluga, jer se necete pokajati. Vas phorceDesign Team.

----------------------------------------

W W W . P H O R C E D E S I G N . I N F O
Znaci.

Sta imam pohvalit - Site. Cist Pogodak za sigurno.

Svaka vam cast, samo gurajte ;)
svaka cast mocno je

kakve ce biti cjene za pravljnje stranica?
Sretno vam sa stranicom. Dobar tim zaista i nadam se da cete imati puno klijenata.

btw. logo goriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jazzone je napisao/la:
svaka cast mocno je

kakve ce biti cjene za pravljnje stranica?
Ispocetka su cijene prema dogovoru, sve u zavisnosti u tezini posla. Posto smo tek osnovana firma, i pocetne cijene nece biti velike. Sve dok se malo ne ustelimo, i dobijemo neki respekt i opsirniju listu klijentele.

Edit: Hvala svima na lijepim rijecima
Vertazzar je napisao/la:
I sta s tim? De mi reci koja jos dizajnerska firma pravi posebno za svaku stranicu template. Za to postoje vec izradjeni templatei, plugini, moduli i sta sve ne.

Sjeb'o si nas ono pravo, znas. I jos da napomenem da web design nije primarnost nase firme, nego graficki dizajn.
Mozda znate radit u PS-u i to, al sto ste naveli webdesig ?

Pa ljudi dragi sebi neznate web napravit a drugima da pravite, znaci webdesign podrazumjeva da sebi kodiras web da sebi dizajniras, a ne na warez-u da nadjes template i editujes.

Ostalo vam je prejako stvaro dobar ste team sto se tice photoshopa, lijepo ce to ici, ali uradite svoj web ako vec imate webdesign.

GL

Post dobio aplauz od Vertazzar

archie je napisao/la:
I sta s tim? De mi reci koja jos dizajnerska firma pravi posebno za svaku stranicu template. Za to postoje vec izradjeni templatei, plugini, moduli i sta sve ne.

Sjeb'o si nas ono pravo, znas. I jos da napomenem da web design nije primarnost nase firme, nego graficki dizajn.
čovječe.... pa vi se bavite DIZAJNOM, a ukrali ste dizajn ?

ROFL ?
53m1r je napisao/la:

Pa ljudi dragi sebi neznate web napravit a drugima da pravite, znaci webdesign podrazumjeva da sebi kodiras web da sebi dizajniras, a ne na warez-u da nadjes template i editujes.

Ostalo vam je prejako stvaro dobar ste team sto se tice photoshopa, lijepo ce to ici, ali uradite svoj web ako vec imate webdesign.

GL
Hoces reci da si sebi ti sam napravio site za mys.ba? Stavio nubovski webspell, nabacio onaj template i weeee ja sam koder. STFU.
53m1r je napisao/la:

GL
Webdesign podrazumjeva da sebi kodiras ?

~ Sta ste toliko navalili na nas radi web templatea ?
Neophyte je napisao/la:

Samim tim da ste ukrali dizajn dokazuje da niste profesionalni u svom poslu.

Enough?
Treba li vam neko da pravi reklame i ta čuda ?
Znam podosta oko marketinga i znam raditi profesionalne reklame u AAE a i nisam loš u ps-u :P Dobar site xD
Vertazzar je napisao/la:

Enough?
Pa nije je***o ukradeno, dizajn je stavljen na prodaju, nije dizajn nekog sitea, pa da mi ukrademo. ROFL ba
archie je napisao/la:
Pa nije je***o ukradeno, dizajn je stavljen na prodaju, nije dizajn nekog sitea, pa da mi ukrademo. ROFL ba
Pokaži mi transakciju sa kojom si kupio template, oprošteno vam je sve ?
Neophyte je napisao/la:

Ovak' nismo navalili, fin vam je template, ali ste onda mogli navest da se bavite grafickim dizajnom samo, jer ako ste naveli da se bavite web dizajnom, i onaj gore prica kako ce pare uzimat od toga, a nezna ni sebi site sredit, nego ubaci html template, otvori notepad i edituje html.

@ archie, ako vec zalazis u nesto, onda to podrucje treba da poznajes, znaci pricas mi o necemo u cemu si nub al zesci, isto ko da bi ja tebi poceo pricat o photoshopu kojeg neznam upalit.

Znaci WebSpell je gotov CMS, kojeg svako moze ubacit, al to nije glavno, glavno je kodirat sebi dizajn, npr za razliku od vas mi to radimo, dok vi po warezu nadjete html template i ubacite.

Kad me vec vuces za jezik - > http://www.mys.ba/index.php [Pogledaj malo, kodiranje od 0-e ]

Vertazzar je napisao/la:

Enough?
Gledaj sad,

Firma je tek nastala, prikupili su se i neki novi clanovi. Ti ocekujes da za 2 dana dizajniras i kodiras sajt ?
Ti se bavis time, i iskreno reci kakav bi sajt mogao napraviti za 2 dana, mozda ne i toliko.
Nije problem, napravicu ga sad ali to nece biti to.
Mislim da je bolje da i novije clanove ukljucimo u to, dok se stelnu i slicno. Treba sacekati malo vremena
Neophyte je napisao/la:
Gledaj sad,

Firma je tek nastala, prikupili su se i neki novi clanovi. Ti ocekujes da za 2 dana dizajniras i kodiras sajt ?
Ti se bavis time, i iskreno reci kakav bi sajt mogao napraviti za 2 dana, mozda ne i toliko.
Nije problem, napravicu ga sad ali to nece biti to.
Mislim da je bolje da i novije clanove ukljucimo u to, dok se stelnu i slicno. Treba sacekati malo vremena
http://pokit.etf.ba/upload/?pokitd09e36d133b110d0c3c072c56bed7a10.png

- Ne reklamiram site/usluge nakon 2 dana rada :|
Lockam temu sad da se nebi nastavila diskusija.

Utvrđeno je da momci nisu WEBMASTERI, već neki ha hu dizajneri. Kako god, nek vam stoji tema jer samim tim što ste je postavili neko vam je to dozvolio.

Za ubuduće, reklamacije i promovisanje svojih skillova/sajtova koristite formu http://www.gamers.ba/kontakt/, siguran sam da će ado biti jako sretan kad vidi mail sa natpisom "ŽELIMO BANNER".

Uzdravlje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.