Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Songy

215 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.03.2010. u 18:36

Dobra vecer gameri i gamerice...
Evo, jutros svanuo petak, pa da pokazem svoje radove uradjene u ovih zadnjih 7 dana. Buduci da sam se zainteresovao u zadnje vrijeme za web dizajn, kao sto mozete pretpostaviti, i ovaj put se radi iskljucivo o web dezajnima. Da ne odugovlacim vise evo ih:

------------
SoBeautiful web design template (Web dizajn)
- Adobe Photoshop

------------
SimplyClean web design template (Web dizajn)
- Adobe Illustrator

------------
Portfolio web design (Web dizajn)
- Adobe Photoshop

------------

Napomene: Bilo koji od ovih web dizajna mozete da kupite. Nisu kodirani ali moze se srediti ako je neophodno.
Click na thumb da bi vas prebacilo link sa dA gdje imate deskripciju i komentare.
Ukoliko se odlucite za 1 od mojih web dizajna, logo-a i slicno, mozete me kontaktirati na e-mail ili jednostavno add-ati me na msn : [email uklonjen] (obavjestite me na PM ili GB ukoliko ste me add na msn inace invitacija nece biti prihvacena)

To bi bilo to za ovaj petak. Za vise mojih radova posjetite Songylesq.deviantART.com. Hvala.

P.S. Koristite FA sistem ocjenjivanja, iako se negdje "zagubio" probajte ga naci. ^.^

© Songy
Par stvari mi nije "jasno" :

Što ste se nafuriali na stil pravljena design-a da ostavite pola prazno ? Vjeruj mi nije kul kako izgleda.
Izmisli nešto novo -.-
Jeste da je teško, ali bar sastavi nešto novo uzimajući primjere već postojećih.

Ništa što već nije viđeno, nije bilo inspiracije u rađenu svega ovoga ...
Da se ne bih sada pegl'o tražeći onaj sistem, ev' ti 4 jer su ovi gore svi postavljali ...

piC je napisao/la:
Par stvari mi nije "jasno" :

Što ste se nafuriali na stil pravljena design-a da ostavite pola prazno ? Vjeruj mi nije kul kako izgleda.
Izmisli nešto novo -.-
Jeste da je teško, ali bar sastavi nešto novo uzimajući primjere već postojećih.

Ništa što već nije viđeno, nije bilo inspiracije u rađenu svega ovoga ...
Da se ne bih sada pegl'o tražeći onaj sistem, ev' ti 4 jer su ovi gore svi postavljali ...

Ne kontam kako mislis pola prazno? Ako mislis za ovaj 3. sto je dosta postora ostavljeno - vjeruj mi bolje ovako izgleda, jer izgleda preglednije i elegantnije. Ne mogu ja izmisljat' nesto novo jer sam vec napisao, da sam se tek nedavno poceo zainteresovati za web design i da ga malo ozbiljnije shvacam, tako da za sad mogu samo traziti inspiraciju u drugim dizajnima...

ubo' da valja

nemam primjerki imas pm!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.