Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MYSTERY Radio Novosti !

327 pregleda · 13 odgovora · otvorena 07.02.2010. u 19:40

Pozdrav svima

Prvo zelim srecu veceras Bosni vs Njemacke !

Eh ovako

Izvinjavamo se jer je radio bio offline pola sata , bilo je to do hostinga ... da ne oduzavam sad je sve ok :=)

DJ KeKi je napravio jedan "sound" za nas radio ...

Link odakle mozete skinuti : http://www.speedyshare.com/files/20808883/radio_misteri_dj_keki.mp3

FileSize : 1mb

Na nasem radio-u ce biti reklame tipa : Otvorio se novi server ili novi website posjetite ga.

Mogu biti i pozdravi ( Npr u pola pjesme dj se javlja i kaze pozdrav za alexeja ili tako nesto )

Raspored radio-a.

od 23:00 do 15:00 ce biti Strana muzika ( House , hardstyle itd)
od 15:00 do 18:00 ce biti Domaci hitovi
od 18:00 do 20:00 ce biti Strana muzika ( House , hardstyle itd)
od 20:00 do 23:00 ce biti Domaci hitovi
od 23:00 do 15:00 ce biti Strana muzike ( House , hardstyle itd)

Na nasem site-u mozete ostaviti muzicku zelju , pozdrave itd :

Website : /www.mys.ba/radio

Radio mozete slusati preko naseg websitea , ili da skinete fajll listen pls koji mozete skinuti sa naseg website-a ili da udjete na pLg ventrilo u sobu "Radio" i slusate U toj sobi su svi "Mjutani" i niko osim radio-a ne moze da pusta muziku / prica.

Ugodno slusanje zeli vam MYSTERY RADIO DJ TEAM :

DJ 53m1r - Domaci hitovi
DJ Little - Domaci hitovi
DJ smk - Pop/Electro
DJ vlex - House/Minimal/Hardstyle etc
meni jos uvijek ne radi

btw : drugi put kad ti kazem da das deena daj deena :$
Sad sam bio na ventrilu i slosao radio,exstra.U radio sobi sad ima najmanje 40 ljudi .
Bilo bi i vise samo sto se vlex zajebo banovanjem neki dan sa ventrila nas 10-15 ljudi.Pa smo morali dici svoj ventrilo radi gluposti i banovanja,ali eto sretno dalje....
J0k33R je napisao/la:
Sad sam bio na ventrilu i slosao radio,exstra.U radio sobi sad ima najmanje 40 ljudi .
Bilo bi i vise samo sto se vlex zajebo banovanjem neki dan sa ventrila nas 10-15 ljudi.Pa smo morali dici svoj ventrilo radi gluposti i banovanja,ali eto sretno dalje....
Astral unbanovan nakon izvinjenje, a swr3 nije ni banovan samo je za mene mrtav, ne postoji ... i vlex nebi nikoga banovao bez veze da se nije vredjala majka
vLexinho je napisao/la:
Astral unbanovan nakon izvinjenje, a swr3 nije ni banovan samo je za mene mrtav, ne postoji ... i vlex nebi nikoga banovao bez veze da se nije vredjala majka
Necemo u detalje sada,zbog cega ste se svadazli i ako ste se svadzali na ventu nisi ga trebo banovati na g.ba ali nema veze uzivajte.

eto me sace Domaci hitovi
SAKIB uz vas

Danas mi je litlle pustio, Mihajla, zahvaljujem

Sretno s' radiom.
Ma radio slusam po cijeli dan, pwna samo tako

<3 mystery.ba

www.mys.ba/movie, www.youtube.com/user/MysteryCLANTV
Sretno vam ovo je predobro narucit cu i ja neku pjesmu od sinana da se rezem malo

Samo tako nastavite
vLexinho je napisao/la:
Astral unbanovan nakon izvinjenje, a swr3 nije ni banovan samo je za mene mrtav, ne postoji ... i vlex nebi nikoga banovao bez veze da se nije vredjala majka :)
Ma ti si smjesan ..... Ja sam bezveze banova .. zbog toga sto je sWr3 psovao zato suti !
MAYERRtw je napisao/la:
Ma ti si smjesan ..... Ja sam bezveze banova .. zbog toga sto je sWr3 psovao zato suti !
Sta je swr3 govorio ?

Banovao sam ceo team i kasnije skinuo banove a swr3 za mene ne postoji ..
vLexinho je napisao/la:
Sta je swr3 govorio ?

Banovao sam ceo team i kasnije skinuo banove a swr3 za mene ne postoji ..
oK dobro stoji unban si ... a sto je swr3 banovan s g.ba ??
MAYERRtw je napisao/la:
Zato sto je izasao sa g.ba mixa
little je napisao/la:
Zato sto je izasao sa g.ba mixa :)
HAHAHAHAHAHHAH nije istina mali little :) al nebitno haver mi je branim ga jer znam da je bez potrebe banovan -.- a vlex i on neka rijese svadju i gotovooo :) cusss
MAYERRtw je napisao/la:
zasto sto je burek masan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.