Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW-acc prodaja!

1.210 pregleda · 22 odgovora · otvorena 10.07.2006. u 20:09

Ovako 2 lika lvl 60 paladin i warrior human oba.

Paladin-3/5 Awenger seta 7/8 Judgmenta,Finlkers mace,Destoryer of worlds,Raggy shield,Hexxar Neck,i jos jedno 20tak epica da ne nabrajam sve.Exalted sa AV,ZG,Darnassusom,Najbolji enhanchovi na igrici atm ZG enahcns na legse,head i sholders.2 Epic mount charger i darrnasusov mount "maca".Lik nema losu reputaciju na serveru nisam nista nikada ninja niti se ponasao kao kreten atm trenutacno je u najjacem alliance guildu Fate.Ukratko to je palladin info.Warrior blue geard od epica Lionhearth helm,Might sholders,i jos jedan shield iz MCa ne mogu se imena da sjetim.Cijena 500km.Molim vas ne komentarisite lud si i tako to svatko tko igra wowa malo duze zna da je ovo postena cijena.

Ako ima neko da hoce kupiti acc,nek meni posalje PM ili nek mi se javi na msn ja cu ga proslijediti tom liku!
1 mali info za sve koji nisu upuceni u cjene acc ova za ovo ili 2 igre na netu
ogame browser igra acc medju top 10 prodat u mostaru za 850km ova 2 u zenici za 500km ova
mi prodajemo valter acc ove nidje veze sa top 100 a kamoli 10 za 40 do 100 km ova za ogame ikariam ili slicne igre
za wow max cjena na ebay u koja je zvanicno poznata je 7000 eura pa vi sad gledajte kolko je ovaj lik nerealan ili vi neupuceni
a to sto ste bjeda i sirotinja ne daje vam za pravo da omalovazavate lika koji je dovoljno upucen u cjene acc ova a to nije tesko provjeriti ko iole zna kako da koristi google
daj ti meni 50 km dam ti warriora i druida na pvp a rogua sebi ostavim moze ? 50 km nije puno eto ko oce pm ima pozz !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.