E ovako... Ovo je moj acount- na moje ime , tako da nema mucki ili sta slicno... Prodajem ga ne jer mi je dosadilo, vec zbog RL i faxa =) ... Jednostavno ne mogu vise da izdrzim svaki dan 6h za kompom... Oćoravih = moram cvike pocet nosit lol...
Want my RL back
Sto se mog charactera tice rijec je o:
60 lvl Paladinu, rank Knight-Champion tj.9, sto se opreme tice imba superior quality sa par epica i epic mountom... imam citav dungeon set 1 osim helma... oko 700 golda kesha...
server je extra, EU = Ragnaros, Alijansa (tona nase raje- znam ih negdje oko 200, uglavnom u najacim smo guildovima, svi su friendly) itd...
Cijena... 150 km...

Molim suvisne komentare tipa lol, crazy i sl. zadrzite za sebe...
svi normalni ljudi znaju da je ovo ok cijena, sta vise povoljno... Free vam je igra do 5 septembra onda treba da se plati...
Want my RL back
Sto se mog charactera tice rijec je o:
60 lvl Paladinu, rank Knight-Champion tj.9, sto se opreme tice imba superior quality sa par epica i epic mountom... imam citav dungeon set 1 osim helma... oko 700 golda kesha...
server je extra, EU = Ragnaros, Alijansa (tona nase raje- znam ih negdje oko 200, uglavnom u najacim smo guildovima, svi su friendly) itd...
Cijena... 150 km...

Molim suvisne komentare tipa lol, crazy i sl. zadrzite za sebe...
svi normalni ljudi znaju da je ovo ok cijena, sta vise povoljno... Free vam je igra do 5 septembra onda treba da se plati...
.Ako ne prodam nekome od raje iz BiH, stavicu na one CRO forume... Tamo ima da ode ko halva...
....