Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW-acc prodaja!

1.210 pregleda · 22 odgovora · otvorena 10.07.2006. u 20:09

Ovako 2 lika lvl 60 paladin i warrior human oba.

Paladin-3/5 Awenger seta 7/8 Judgmenta,Finlkers mace,Destoryer of worlds,Raggy shield,Hexxar Neck,i jos jedno 20tak epica da ne nabrajam sve.Exalted sa AV,ZG,Darnassusom,Najbolji enhanchovi na igrici atm ZG enahcns na legse,head i sholders.2 Epic mount charger i darrnasusov mount "maca".Lik nema losu reputaciju na serveru nisam nista nikada ninja niti se ponasao kao kreten atm trenutacno je u najjacem alliance guildu Fate.Ukratko to je palladin info.Warrior blue geard od epica Lionhearth helm,Might sholders,i jos jedan shield iz MCa ne mogu se imena da sjetim.Cijena 500km.Molim vas ne komentarisite lud si i tako to svatko tko igra wowa malo duze zna da je ovo postena cijena.

Ako ima neko da hoce kupiti acc,nek meni posalje PM ili nek mi se javi na msn ja cu ga proslijediti tom liku!
               papa je napisao/la:
dobro rekao si da je to postena cjena i da se nekomentarise beze al LoL za 500 KM mogu guzit mjesec dana BOLAN!

jedino tako i mozes guziti , i to dok se ti znojiš nabijajući je ona turpija nokte pitajući se da li si počeo ?
               papa je napisao/la:
dobro rekao si da je to postena cjena i da se nekomentarise beze al LoL za 500 KM mogu guzit mjesec dana BOLAN!

hahahah to kralju!!! par ljudi u mag igra preko orginala vec par mjeseci i cisto sumnjam da bi ro njima bilo ok
ljudi ako neznate mnogo u vezi orginala npr.kolko znaci paladin lvl 60 sa 7/8 judgement setom onda nemojte komentarisat.reko sam fino,ko nece da kupi stfu!!!!!
               SilverBoy je napisao/la:
ljudi ako neznate mnogo u vezi orginala npr.kolko znaci paladin lvl 60 sa 7/8 judgement setom onda nemojte komentarisat.reko sam fino,ko nece da kupi stfu!!!!!

sigurno neznachi 500 KM , jedino ako ga nekom mogu prodat za 1000 uzimam lol. Pa ljudi ovdje kupe kompijuter za te pare :O.. Pogrjeshio si forum mozda ti neki www.richgamers.com moze pomochi :/. Ma ne fakat 500 KM PA LOL,
vec si platio igranje na 2-3 godine ? Oo
E vako... ja mislim da je cijena realna za neke evropske uslove al za nase nebi reko... ( ja mislim da niko nije toliko lud da da 500 maraka u nasim uslovima)
i jos samo ako mozes da kazes nick name od Paladina ?
i zanima me jel Fate ostao na Dunemaulu ili je migrirao zato sto ja imam druida u hordi na Dunemaulu pa mozda znam o kojem se liku radi...
PS : da nick name od Paldanida nije slucajno "Who" ?
               topA je napisao/la:
E vako... ja mislim da je cijena realna za neke evropske uslove al za nase nebi reko... ( ja mislim da niko nije toliko lud da da 500 maraka u nasim uslovima)
i jos samo ako mozes da kazes nick name od Paladina ?
i zanima me jel Fate ostao na Dunemaulu ili je migrirao zato sto ja imam druida u hordi na Dunemaulu pa mozda znam o kojem se liku radi...
PS : da nick name od Paldanida nije slucajno "Who" ?

da slucajno jest
Ma ijest kosta wow acc 500km ako si pr0 igrat ces na pr0 serverima---->>>
neznam koji bi bosanac dao pare za taj acc to ces rijetko kome prodati ovdje u bosni ... ipak neznam :S
Ajde sutite svi cijena je realna sasvim samo sad koliko ljudi u bih ima te pare covjeka ne zanima....samo nisam saznao...pretpostavljam da je Dunemaul?
s obzirom na ulozen trud 500KM je savrseno normalna cijena. Jesil pokusao Ebay? tamo prilicno idu
Ne znam koja bi budala kupila vec nabrijane likove to uopste nije zanimljivo
Kad sve saberes ovo je cak i povoljna cijena s obzirom na ulozeni trud i pare koji je igrac WoW-a dao. Svi koji kazu da je skupo su teski n00bovi. Zao mi je ali ne igram WoW-a
Fakat, otvori aukciju na ebayu... vi'ces kad se pocnu javljati
hmm...

sto se tice paladina dobar je ... cijene "neznam" previse za nase standarde....

sto se tice FATE lol , trenutno nije najaci guild na server , mozda je bio ali sada nije ....

sto se tice alijanse na tarrenmillu LOL debil do debila ....ima par ljudi sto znaju igrati ostalo debili .....

nick ?
               enTA je napisao/la:
hmm...

sto se tice paladina dobar je ... cijene "neznam" previse za nase standarde....

sto se tice FATE lol , trenutno nije najaci guild na server , mozda je bio ali sada nije ....

sto se tice alijanse na tarrenmillu LOL debil do debila ....ima par ljudi sto znaju igrati ostalo debili .....

nick ?

Nick je Who u vezi Fate nije mi namjera da se flejmam sa tobom ali nisu u pravu od alliance guildova Fate jeste najjaci.Jedini smo ubili C'thuna i 3 ili 4 naxx bossa.
jel itko igran na orginal serveveru moj je lik 60 ilv lol
               Daesthanas je napisao/la:
jedino tako i mozes guziti , i to dok se ti znojiš nabijajući je ona turpija nokte pitajući se da li si počeo ?

toooooo majstore svaka ti cast boljii post nisam procitao imaaaaaaa pa jednu 3 mjeseca majkeee mi

HAHAHHAHAHAHAH a sta je ismijaaaaa *****uuuuu dragii
               (BM) je napisao/la:
hahahah to kralju!!! par ljudi u mag igra preko orginala vec par mjeseci i cisto sumnjam da bi ro njima bilo ok

na koga li ti to mislish ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.