Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prijedlog - G.ba izbor najuspjesnijih

765 pregleda · 34 odgovora · otvorena 18.01.2010. u 19:14

Pozdrav Gameri.

Eh o cemu se radi. Surfajuci ovim velikim gaming portalima vidjeh da svaki ima na kraju godine izbor najuspjesnijih igara, likova, gamera, klanova godine.

Zasto i ovdje ne bi napravili izbor npr sljedeceg.

- Gamers.ba 'Igra godine'
- ' Razocarenje godine '
- ' Lik godine iz neke igre '

Eh onda
- ' CS klan godine u svijetu i BiH '
- ' CS Igrac godine u svijetu i BiH '
- ' Gaming movie u svijetu i BiH '
- ' Turnir godine u svijetu i BiH '

Eh, bilo bi fino kad bi moderatori igara svog zanra (rpg, fps, rts itd) na Gamersu sastavili liste igara i svega sto sam naveo a ima jos toga da se doda, a FA modovi malo nashminkali neke slike u vezi igara koje su izabrane a najboljim iz BiH nakacili medalju za tu godinu, i krajem/pocetkom svake godine bi clanovi naseg portala birali najuspjesnije protekle godine. Temu fino sastaviti sa slikama, objasnjenjima itd.

Eto mali prijedlog da budemo u koraku sa gaming-om =)

Btw ako imate neku ideju sta jos stavit u izbor ili neki prijedlog oko pravljenja izbora recite ovdje... Vec je Januar pa ne bi bilo los da se do kraja ovog mjeseca organizuje.

EDIT:

Posto vecina misli tesko organizovat evo prijedlog kako uradit:

1. Sastavljanje liste, slika i pravljenje teme.

2. Tema se stavi u zanimljive na 5 dana u kojoj ce memberi u jednom postu napisat svoje glasove za nominirane.

3. Nakon 5 dana glasanja tema se zakljucava i neko od modova prebrojava glasove

4. Neko od novinara pise vijest sa rezultatima glasova i pobjednika, vijest ide na nekoliko dana u vijest dana.
Dobar prijedlog 
I ja bi volio da tako nesto se napravi ovdje.Ajde admine napravi i to 
dobra ideja ajd hocemo prvi krug izbora ;) i jos bi bilo dobro da napravite neko takmicenje gamersba clanova za najbolji movie i da neke sitne nagrade budu za prva tri
neće kemo,
neće ado,
a riddle ne zna.

?? 
iDentity je napisao/la:
Dobar prijedlog 
I ja bi volio da tako nesto se napravi ovdje.Ajde admine napravi i to 
To bi trebali raditi modovi ili pak "novinari" jer oni koji redovno pisu vijesti najupuceniji su !

Dobra stvar braca, josh uvijek nismo zakasnili za 2009-u !

Dobar prijedlog, samo valja realizovat.
Fazon je sto nema modova aktivnih za igre uopce :/ Pogotovo za RTS & RPG..
Prijedlog je dobar, samo ga nema tko realizovat.
Propast će kao i ostali puno bolji prijedlozi.
A ko će ocjenjivat' to 'Igra godine' ? Naši, bosanskohercegovački gameri?

KAMAAAAAAAAAAAAAAAAN oni nisu vidjeli dalje od kantera, a nazivaju se gamerima. Jedino što igraju je to, a da ne spominjemo da naš narod sebi ne može priuštiti high-quality računare da bi mogli pokretati novije igre :/

Podržavam ideju, iako je teško organizovati.
Podrzavam ideju
Vertazzar je napisao/la:
neće kemo,
neće ado,
a riddle ne zna.

?? 
Ne trebaju oni da bi se napravila jedna obicna tema, ko sto sam i napiso ovo bi mogli modovi napravit.
Vertazzar je napisao/la:
neće kemo,
neće ado,
a riddle ne zna.

?? :D
Nije potreban niko iz administracije.
Dobar prijedlog samo ga treaba realizovati ,a to ce biti tesko.

Ja sam ZA.
smoki je napisao/la:
Nije potreban niko iz administracije.
ne nego ćeš sa temama na forumu to 

potpuno glup prijedlog onda. 
4rm4n1 je napisao/la:
A ko će ocjenjivat' to 'Igra godine' ? Naši, bosanskohercegovački gameri?

KAMAAAAAAAAAAAAAAAAN oni nisu vidjeli dalje od kantera, a nazivaju se gamerima. Jedino što igraju je to, a da ne spominjemo da naš narod sebi ne može priuštiti high-quality računare da bi mogli pokretati novije igre :/

Podržavam ideju, iako je teško organizovati.
<3 :$

Ja bih još dodao, da se postavi moderator na svaki podforum vezan za neki podžanr igre (npr. FPS, RPG, itd...) i da onda svaki mjesec napise kao neki review mjeseca, ono koliko je igara izašlo tog mjeseca, kakve su bile itd. :$

I da se malo prošire te tvoje hvalospjevne nagrade, neće valjda samo ostati na najboljoj igri, najboljem karakteru, a da onda CS sebi uzme pola natjecanja.

Pritisnuo sam Dobar jer mi se ideja pravo sviđa :$

Također treba više konkusra i takmičenja, onda ono "Guess the game", i pismenih sastava, treba još "natjecateljskog duha" na forumu.

I dobrovoljno se javljam za sastavljanje liste, ako takvo nešto ikako prođe :$
Vertazzar je napisao/la:
ne nego ćeš sa temama na forumu to :r

potpuno glup prijedlog onda. :-X
Preko vijesti, na temama glasanje
smoki je napisao/la:
Preko vijesti, na temama glasanje
da ado i kemo oće da urade gamers kako treba, nebi ti uopšte padalo na pamet da sabirate glasove ko jabuke, nego bi sve bilo fino snimljeno u bazu i prikazano u najboljem mogućem izgledu.

ali pošto vidim da više volite sabirat svaki komentar i post "ručno", samo naprijed
Vertazzar je napisao/la:
da ado i kemo oće da urade gamers kako treba, nebi ti uopšte padalo na pamet da sabirate glasove ko jabuke, nego bi sve bilo fino snimljeno u bazu i prikazano u najboljem mogućem izgledu.

:D

ali pošto vidim da više volite sabirat svaki komentar i post "ručno", samo naprijed :D
Ja i auto vise volim manual xD
Prijedlog je dobar.

Kao sto 4rm4n1 kaze racunari su nam previse low za neke novije igrice ali ja bih volio da se ova ideja uradi hajde ljudi da malo napredujemo stalno stojimo u mjestu ni gore ni dole 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.