Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

JJJKM Portal

249 pregleda · 20 odgovora · otvorena 18.05.2010. u 10:36

Napokon je završen community portal za JJJKM zajednicu. Nakon par sedmica ogromnog truda, odricanja i potrošenog vremena gotova je BETA verzija portala. Sam portal je bez obzira na sve završen u veoma kratkom vremenskom roku što znači da su vrlo moguce greške pocev od prvopisa do bug-ova u skriptama. Jedini neostvareni cilj je prebacivanje korisnika sa starog foruma u ovaj community:To znaci da ce se svi korisnici morati ponovo registrovati na ovaj portal,međutim to neće biti problem jer je registracija u par klikova moguća preko Vašeg Facebook (Facebook Connect) profila ili Windows Live ID-a (tj MSN-a) potpuno sigurno!!! Forum koji smo do sada koristili nije izbrisan i još je aktivan na adresi www.jeditekodmene.info/forum, ali preporučujem da se postepeno prebacimo na novi forum koji je sastavni dio portala.

Peace <3
fino fino , samo tako nastavite
Mozda bi trebali malo poraditi na hostu jer stranicu stvarno puno ucitava.
Joomla kao CMS je stvarno dobra, svidja mi se izbor template-a kao i addons-a. GL
SaltCityBoy je napisao/la:
Joomla kao CMS je stvarno dobra, svidja mi se izbor template-a kao i addons-a. GL ;)
Trenutno hostamo kod contrateam tj domenu smo doboli uz server,sada planiramo prebaciti na bolji hosting :)
Vidi eno mog logoa ^^

fin website samo mi je nekako ona bijela boja prejaka ( bar za mene )
JJJKM4 je napisao/la:
Trenutno hostamo kod contrateam tj domenu smo doboli uz server,sada planiramo prebaciti na bolji hosting
Ukljuci GZIP Compress i sve CSS i JavaScripte kompaktibilizuj i kompresuj imas dobar addon koji se instalira na FireFox sam popravlja i kazete koje fajlove da sredis da bi ti brze otvarao, u ostalom svidza mi se .

btw. download ti neradi
Pozitivno iznenadjen..

Za razliku od svih ostalih hajmo rec "community-a" koji misli da imaju website a ono imaju obicni phpbb3 il smf il jos gore preko forumotiona, iznenadjen sam websajtom.

Svaka cast, poradite na hostu
Ime vam je sranje! Serveri su sranje! Jedino je sajt odlican! Ne znam zasto toliko hvalis. Ko fol puno vremena i truda a sajt se uradi za 20 min sa joomlom. Znaci sve sto ima veze sa tim imenom, osim portala, mrzim!
SaltCityBoy je napisao/la:
Joomla kao CMS je stvarno dobra, svidja mi se izbor template-a kao i addons-a. GL ;)
da ne znas koji je ono template
tranneee je napisao/la:
bgm nije lose, samo bolje ime izaberite :S
Ma ime je najjace :) hahah
53m1r je napisao/la:
Pozitivno iznenadjen..

Za razliku od svih ostalih hajmo rec "community-a" koji misli da imaju website a ono imaju obicni phpbb3 il smf il jos gore preko forumotiona, iznenadjen sam websajtom.

Svaka cast, poradite na hostu :)
Puno mi znace tvoje pohvale,a host mjenjamo uskoro samo dok nadjemo stabilan i dobar host,imas li neki prijedlog?
:)
JJJKM4 je napisao/la:
Puno mi znace tvoje pohvale,a host mjenjamo uskoro samo dok nadjemo stabilan i dobar host,imas li neki prijedlog?
Mogu ti ja hostat
ma j**o vas Joe vise nije fast food u pm vise i ova imena

dizajn odlican super je

host mjenjaj

GL
hosting ce biti promjenjen za koji dan ovaj sadasnji ima 500mb prostora i spor je uzecemo hosting brzi sa vise protokola

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.