Cao ljudi,ovo sam milion puta pitao na drugim forumima a dobio sam samo jedan odg.Nekakva stranica,kliknes samo font i vrstu i dobijes forum ili blog pa ti to uređuješ,ali to nije web stranica.To je kao neki program na koji se neko rega a ti nemas nikakvih,pravih mogucnosti,dati dimenzije foruma,postviti ga na google itd.Znaci to nije nista,tako se nemoze napraviti Gamers.ba(davati bodove,postavljati vijesti...)Ne govorim samo o gamers.ba nego i o npr.Travianforum.ba.N emogu se stavljati ankete,ne moze se staviti link koji te vodi na neku stranicu(mislim na link koji se nalazi na hopepage)Ili na facebook-u.Ne mozes stavljati linkove pa da ih gledas sa svoje stranice(i ostalo od facebooka)Mislim ja ne trazim da napravim ekstremnu online stranicu,ali kako da se napravi neka obična stranica,neki mali blogic,tu da se stavljaju slike videa da se malo procvaljujemo.(ne mislim ko facebook nego nesto obicno)I ako je to ogromna procedura samo recite,ja se u to necu mjesati.
Diskusija
Web
75 pregleda · 5 odgovora · otvorena 09.06.2010. u 16:13
trebas nauciti html,css,php kako bi pravio svoju posebnu stranicu, takodjer imas danas besplatnih hostinga i besplatnih templateova,cmsova itd. tako da je to jako jednostavno uraditi, googlaj malo
kupis mi premium uradim ti website i forum....
imas onu stranicu webnode.com , znaci ono niđe veze, nešto simple, a lagano za radit
www.blogger.ba
www.blogspot.com
www.wordpress.com
www.blog.hr
Mislim da ti je ovo najjednostavnije
www.blogspot.com
www.wordpress.com
www.blog.hr
Mislim da ti je ovo najjednostavnije
Mephistopheles je napisao/la:
imas onu stranicu webnode.com , znaci ono niđe veze, nešto simple, a lagano za radit
Lokot plz
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.