Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Combat Arms - Free Online FPS

485 pregleda · 14 odgovora · otvorena 28.04.2009. u 23:15

Wazaap! ^^ Neki dan čuo za ovu igru, i danas je odlučio isprobat. Igra je potpuno besplatna za sve.

Dakle, riječ je o taktičkom FPS-u gdje možemo customizirat svog lika, trpat mu oružja na leđa, mine, granate ( preko 30 komada oružja se spominje ) a i ostale kozmetičke stvarčice tipa beretke i naočale ( nove free stvari pojavljivat će se u igri ). Postoji i klan sistem pa postoji nekakav squad managment sistem gdje se mogu podešavat squadovi.

Igra je velika svega nekih 500 mb. Nakon instalacije potrebna je registracija i naravno logiranje na acc. Igra ima 4 moda:

1.Elimination
2.One Man Army
3.Search & Destroy
4.Capture The Flag

www.combatarms.nexoneu.com

Igru pocinjete sa 2000 gp-a s kojim kupujete dodatke za svog lika poput novih oruzja + dodatci za oružja, oklope itd, ali možete na "crnom tržištu" za pravu lovu kupiti oružja.
Naravno osvajanje gp-a je nakon svake završene igre ( u eliminationu npr. nakon 100 killova jednog teama).

U početku igre, oružja i ostalo sto kupite traje vam jedan dan ( premda mozete uzeti i na dulje samo nemate dovoljno gp-a) ali kad se rankate onda osvajate oruzja i ostalo.. Tko ima skilla u CS, ova ce mu igra fino "sjesti".

Igra je slična Counter Strike 1.6 i nije nešto zahtjevna.

Možemo napravit G.ba Team u CA! (:

Ak' neko već igra neka me doda u friends, nick TRKICH.

Ev' i jedan gameplay video! I malo SS iz igre. Click !

[youtube]8uF3lgE-l4s[/youtube]

combatarms.nexoneu.com/Intro.aspx
Sminka pravo, samo me zanima jel' laga puno dok se igra?

Et', ako vas bude igralo vise od petero - i ja cu

edit: kad se vratim iz skole imat cu igru (skinut' ce mi babo na poslu )

edit2: skin'o, al' ne i donio vjerovatno sutra cu igrat'
Aaaaa sad bi skino al neam prostora ....ajde kad nesto izbrisem skinem i javim ti se,moze ?
igra je extra moze se igrati... ima nalika na cs tako da canterasi probaj te :P
Ovo postoji vec dugo, na pocetku sam igrao stalno, bio jedan od rijetkih iz BiH, bio medju 1000 najboljih, al ponestalo vremena... Sad igra jako puno ljudi, igra je fenomenalna, CS je nula za ovo. Preporuka.
ima li jos neko problema sa logovanjem na acc... evo 3 acca sam vec napravio nece da se log .... ne stize nista na mail oko validacije, a kaze da uneseni podatci nisu tacni :S

edit : iz nepoznatih razloga je proradilo !
ja bio skino i neki mi se problem pojavi
treba skinuti europe verziju ne americku
mister_beba je napisao/la:
ja bio skino i neki mi se problem pojavi
treba skinuti europe verziju ne americku
Ja sam postavio link za europu, ne za ameriku!

Ako je neko skino i regao se, ostavite nickove da vas dodam. =)
igra opste ne laguje evo ja igram 3 mjeseca i mozda mi je lagaovala jedno dva puta, ne vise.:*
Evo downloadam

Samo me zanima jel se to igra na serverima ili kako ?

Laga li ?
skyx je napisao/la:
Evo downloadam

Samo me zanima jel se to igra na serverima ili kako ?

Laga li ?
Ma nema laga uopšte. Igra se na serverima, ima nekoliko servera. Izabereš koji hoces i napraviš svoju sobu. I dobiješ "kontrolu" nad sobom.

Ako hoces sa nama igrati, join us 2night

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.