Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tema u kanti - ponovo debilizam

507 pregleda · 20 odgovora · otvorena 08.05.2009. u 21:57

Tema u kanti - http://www.gamers.ba/forum/1/65425/g-ba-cs-1-6-players-info/

Ocito da neko od admima nema veze sta je to CS 1.6 (skracenica od Counter-Strike verzija 1.6 za njegovu informaciju) ili je neki teski bot pa je samo onako olako izbriso temu koja se znalcima perkeu, coyi i wickyu ucinila ok pa su davali pokoji aplauz i samar. Da ideja nije losa bila nebi bezveze se morili i radili to.

Mozda je taj adminchek mislio vidi botova sto pisu nesto o sebi a nije vidio da je on botina veci od svih njih zajedno.

A mozda je tom adminu bilo zanimlJivo sto sam na pocetku napiso da vise necu pljuvat po g.ba pa je odlucio malo se igrat po forumu sa ljudima jer sigurno nezna za drugi pametniji nacin.

Ponovo tema nestala
- ni glasa zasto i ko, sto je ocito da jos uvjek ima poneki tezi slucaj nolajfera na portalu pa se ljece razarajuci ovaj portal dio po dio...

Bruka i sramota opet pred ocima javnosti, licite na vladu samo u manjem pakovanju...
shall i say cry me a river ?:D

coece nije ti gba zivot si lud ? O_o
smiri se ba :D sta te boli sto si izbrisali temu.. da ne znam o cemu se radi reko bi da ti je neko od admina kidnapovo nekog bliznjeg :D
come down
Ma nepravim ja od muhe slona nego oni svojim djelima, ovo je drugi put mi normalna tema nestaje a da niko neuzme odgovornost.

Nebi ja ovo piso da je samo taj neko reko ko je i zasto, problema nebi bilo nikakvih...
Zaplaci i snimi,postavi ovde na temu i vratit ce je !
ned je napisao/la:
shall i say cry me a river ?

coece nije ti gba zivot si lud ? O_o
Zbog mentalnog sklopa kao tvog i pojedinih dole napisanih postova ovakvi u vrhu sto rade ove stvari uvjek ce imat podrsku

Zalosno...
Nije bola debilizam, to je KEMALIZAM!

KEMO DOLE!

eno ash je napravio drama klan, pridruzite mu se i pomozite mu da srusi kemu i sadanju vlast na ovom siteu koja promice nepostenje, poklanjanje admina i modova rodbini i lavu, i tako dalje
prvo sace ti taj admin dati jedan " OBAVEZAN SMJER " to ti je ona velika plava tabla prolly ravno ( za tvoju informaciju ) i ovu temu ce sutnuti u kantu i na tom obaveznom smjeru ispod ce pisati Banovici :D
bosanacz je napisao/la:
prvo sace ti taj admin dati jedan " OBAVEZAN SMJER " to ti je ona velika plava tabla prolly ravno ( za tvoju informaciju ) i ovu temu ce sutnuti u kantu i na tom obaveznom smjeru ispod ce pisati Banovici
Promjeni taj nick, ljudi ce pomislit da smo svi bistri ko ti ...
A da te pitam nesto ...

Zasto moras odgovarati na svaki post ?

Fino ti gore pise EDIT "nadam" se da znas , al posto vidim da ne znas napises fino @elow pa odgovor a ne moras smarati na svaki napisani post ...

EDIT 4 LIFE !
Otvori novu temu i zamoli moderatora i admina da daju aplauze i šamaraju (aktivnije) i tema se valjda neće izbrisati
codex je napisao/la:
Promjeni taj nick, ljudi ce pomislit da smo svi bistri ko ti ...
neznam odnosil se to na narod ili? ipak si ti koji ovdje otvara " bespotrebne teme " ... problem rjesenj sto se mene tice more delete ici !
Ko sto rece ovaj neko iznad: Nedaj da ti g.ba bude na 1. mjestu ..
iwdnplay je napisao/la:
Ko sto rece ovaj neko iznad: Nedaj da ti g.ba bude na 1. mjestu ..
Hahaha ima vaznijih stvari brate, da mi je na 1. mjestu nebi ja gore napiso da je taj neki nolajfer sto ovo radi XD

Zamisli da ti napises neki sastav na papiru i neko ti ga zguzva a da i ne pogleda, malo ide na zivce jel de xd
codex je napisao/la:
Hahaha ima vaznijih stvari brate, da mi je na 1. mjestu nebi ja gore napiso da je taj neki nolajfer sto ovo radi XD

Zamisli da ti napises neki sastav na papiru i neko ti ga zguzva a da i ne pogleda, malo ide na zivce jel de xd
Znam kako ti je je**a, al moras to prije ili poslije skontat` ..

Npr. ja sam prije napisao neki Tutorijal, sve fino slike ovo ono, i text fino formatirao, radi boljeg snalazenja, ne nesto noobersko, nego pocetnicki tutorijal za FL8 ( mozda si i citao ). I fino dodje neki je***i Sakib Skakavcic i radi njega mi lock na topic.

Pisi propao rad, zato i tebi savjetujem da se ne sjebajes radeci nesto, sto ova stoka nece znati cijeniti. ;)
I šta si uradio s ovim?

Ništa!

Samo si pokrenuo temu na kojoj će se svako potruditi da napravi post count.

Mi, smrtnici, ti ne možemo ništa pomoć. Žali se adminima, žali se moderatorima, ostavi nas.

I da si izbrisali imali su neki razlog.

btw, ovim debilima što pljuju administraciju - oni, za razliku od vas, su dobili tu poziciju i nisu je iskoristili nego su pokušali da omoguće svima nama što bolji provod na g.ba

Zato - tišu mišu.

Post dobio aplauz od Burek_King

4rm4n1 je napisao/la:
I šta si uradio s ovim?

Ništa!

Samo si pokrenuo temu na kojoj će se svako potruditi da napravi post count.

Mi, smrtnici, ti ne možemo ništa pomoć. Žali se adminima, žali se moderatorima, ostavi nas.

I da si izbrisali imali su neki razlog.

btw, ovim debilima što pljuju administraciju - oni, za razliku od vas, su dobili tu poziciju i nisu je iskoristili nego su pokušali da omoguće svima nama što bolji provod na g.ba

Zato - tišu mišu.
Nisam ja pokazo, sve se vidjelo jasno ;-)

Da se zalim adminima? Nema fajde, il se nejavljaju il nisu oni tako misterija po 2 put ostaje koji li je taj misteriozni nolajfer koji se krije ;-)
Hocemo plakat?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.