Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem s Mishom !!!

170 pregleda · 8 odgovora · otvorena 13.05.2009. u 13:16

Pozz... E ovako posjedujem mish Saitek GM-3200 kupio ga prije 4-5 mj. Eo patim se vec 3 sedmice oko toga sto mi mish prekida. Tj nesto oko kabla koji ide iz misha u PC tj USB kabla.
(mislim da je do toga )
Dakle radi se o tome da kad igram npr CS 16 , Pocne mi se vrtit mis u zraku i nemogu ga zaustavit sve dok ne isklj pa opet uklj USB kabal . I tako u svakoj igri.
Imam garanciju koja jos uvijek traje ... al zanima me da li se to ikome desavalo i jel uspio napravit.
SLIKA:

Eo sta sam ja pokusao:
-Inst drivere za mish
-Promjenio system
-Probao oblijepit cjeli USB kabal izolir trakom (nije uspjelo jos je gore bilo)
-Podesavao u CP (control panelu) sensitivity i ostalo
-Probao sam izravnat kabal sto je vise moguce da se ne savija.
-Cistio laser usisivacom i kompletu podlogu.
Mish sam platio 120 km pa da ne pada sve u vodu.

Pitanje:
Dali je moguce da se taj mish popravi il da se kabal zamjeni?
Il mozda ima jos nesto ?
Spammeri zaobidjite temu Problem je ozbiljan. Da imam bodova dao bi... HVALA
OTtisao ti je kabal 100%!:P
Pa brate ako vec imas garanciju zar je frka dat im da srede to,naravno ako nisi vec otvarao ili nesto pa da si sjebao garanciju.Nevjerujem da neko zna bolje na portalu nego likovi u servisu a oni i ako ti zajebu nesto dat ce ti novi a mi svojim prijedlozima ako zajebemo ode sve u vodu.
To je jednostavan problem za riješiti.......kupi neki stari miš sa USB kablom i otvori ga.....samo zamjeni kablove......isti su 100%.....ako nebude radio zato jer ima garanciju odneseš ga tamo gdje si ga kupio da ga zamjene
Probaj staviti papir na podlogu, i meni se to dešavalo samo sa drugim mišem : )
united je napisao/la:
Probaj staviti papir na podlogu, i meni se to dešavalo samo sa drugim mišem : )
Kakve veze papir ima s mishem podloga Razer mantis control
FaNtaL_n1 je napisao/la:
Kakve veze papir ima s mishem podloga Razer mantis control
Vjeruj mi, i meni se isto dešavalo da na jednom počne vrtiti se u krug. Stavio sam papir na podlogu i od tada više nije.
Odnesi miš kod prijatelja ili u servis i probaj.Prvo kod prijatelja da se u servisu ne prospeš.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.