Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

BMX

307 pregleda · 17 odgovora · otvorena 08.06.2009. u 14:47

Coffe Shop - Sve i svasta nadovezano na nista

Ovako namjeravam da kupim BMX da se malo preko ljeta zaj****.
E sada gdje ima u Sarajevu ovakvih BMX-eva kupit.

[youtube]dxt6Oxqfm8k[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=dxt6Oxqfm8k

Koliko kosta?
Ili ako je neko voljan prodati svoj BMX da se nadjemo ja mu dajem u keshu , a da prije toga uslika bike da vidim kakav je.

Samo ne spammajte po temi
bila je vec tema o tome, ako nadjem polsat cu ti link

ako trazis u sarajevu imas ovdje:

http://www.ciklocentar.com/?jezik=bos&kategorija=GT&proizvod=704

et malo predji kroz site pa vidi sta ima =)
Ima i jedan BMX u onoj Capriolo radnji na vilsu, pa i tu pogledaj. Kosta, ovako oko 275 KM, ja mislim xD
Ma imas toga kupit za 20KM :D

@ Neki dan je bila tema za iznajmljivanje skutera ? Trazio sam al nema , nisam nisao ! Ako neko moze link da posta ?
aLm1N je napisao/la:
cameEe ima tog bmx-a mislim da je prodavao 200 KM
obrati mu se na PM
a evo imas i ovog
came prodo
Har1s je napisao/la:
came prodo
vidjao sam ga po vilsu da se voza na onom bmx-u zato sam mislio da nije prodao
aLm1N je napisao/la:
cameEe ima tog bmx-a mislim da je prodavao 200 KM
obrati mu se na PM
a evo imas i ovog
Pitao sam ga ja jučer, prodao on svog za 150...

@jacky

Vidi na piku, prodavalo ih se par, baš sam i ja ovih dana bio zagrijan za bmx ali sam odlučio drugi bajk

GL
http://www.ciklocentar.com/?jezik=bos&filter=Dirt,%20BMX

Jednostavno.
Ovdje vidis cijene, vidis sta ti pase i lagano u Ciklocentar.
ovako , ima blizu mene kupit bicikla stvorena bas za stunt ali nije bmx nego neka druga marka, lake cijevi , ojacane felge, one cijevi sa strana tockova itd, cijena 350km, vise nego pristupacno, t
united je napisao/la:
Pitao sam ga ja jučer, prodao on svog za 150...

@jacky

Vidi na piku, prodavalo ih se par, baš sam i ja ovih dana bio zagrijan za bmx ali sam odlučio drugi bajk

GL
Kupicu sutra BMX od lika.

http://www.pik.ba/artikal/27794/biciklo-bmx-freestyle/

Opet bug s bodovima nece
Admin , mod dajte mu 2 apl
Rješenje
jacky je napisao/la:
Kupicu sutra BMX od lika.

http://www.pik.ba/artikal/27794/biciklo-bmx-freestyle/

Opet bug s bodovima nece :(
Admin , mod dajte mu 2 apl
Ja vozam bmx znam par trikova sam da ti kazem da taj bmx sto prodaje taj tufe za 150KM nije flatland bajk,ako si poslo taj video a na videu onaj radi flatland,a vjerujem da ti sigurno hoces one trikove sto radi onaj na videu,a ustvari onaj bak nije flatland jer nema cjev 10cm a za flatland se cic podigne najmanje 20cm,Ono ti je street bajk ili dirt kak hoces:)

JA ti kazem da uzmes flatland bajk a ono nije zato ....flat bajk kako ti hoces i jesi vidio da onaj bajk ima samo dva pega(tj.sipke) sa strane a za flat trebaju 4 pega(tj.sipke sa strane)

One sipke su za grind tj.za skakanje po zidovima ili klizanje po ogradama a ne za flatland sto ti hoces...Odes kupit flatland bajk tj.bmx flatland a ovaj na video je flatland bajk pogledaj ramu i rucke i ima sve kocnice i sve sipke,,a onaj tufe sto prodaje je dirt,ili street bajk jer ima duze rucke,nema dvije kocnice vec samo zadnju,i nema sve sipkeili pegove tj.ima samo dva pega(tj. sipke)

Ak hoces flatland uzmi sebi bajk u ciklocentru ili nadji ima onaj na market.ba prodaje flatland bajk 250 KM SAm mu reci da ti uslika bajk al vidjeces kakav je....
;)
Vjeruj mi jer imam flatland bajk i znam fazona sad mozda predjem na street al mozdaaaa jer je street i dirt preopasan tu se noge lome:D
iXXXXXew je napisao/la:
Ja vozam bmx znam par trikova sam da ti kazem da taj bmx sto prodaje taj tufe za 150KM nije flatland bajk,ako si poslo taj video a na videu onaj radi flatland,a vjerujem da ti sigurno hoces one trikove sto radi onaj na videu,a ustvari onaj bak nije flatland jer nema cjev 10cm a za flatland se cic podigne najmanje 20cm,Ono ti je street bajk ili dirt kak hoces

JA ti kazem da uzmes flatland bajk a ono nije zato ....flat bajk kako ti hoces i jesi vidio da onaj bajk ima samo dva pega(tj.sipke) sa strane a za flat trebaju 4 pega(tj.sipke sa strane)

One sipke su za grind tj.za skakanje po zidovima ili klizanje po ogradama a ne za flatland sto ti hoces...Odes kupit flatland bajk tj.bmx flatland a ovaj na video je flatland bajk pogledaj ramu i rucke i ima sve kocnice i sve sipke,,a onaj tufe sto prodaje je dirt,ili street bajk jer ima duze rucke,nema dvije kocnice vec samo zadnju,i nema sve sipkeili pegove tj.ima samo dva pega(tj. sipke)

Ak hoces flatland uzmi sebi bajk u ciklocentru ili nadji ima onaj na market.ba prodaje flatland bajk 250 KM SAm mu reci da ti uslika bajk al vidjeces kakav je....

Vjeruj mi jer imam flatland bajk i znam fazona sad mozda predjem na street al mozdaaaa jer je street i dirt preopasan tu se noge lome
Koje mogu fazone radit s njim ( dirt )

Moze li se ugradit jos dva pega
Dirt to ti je skakanje po zemlji a street je isto samo skakanje po kontejnerima sa veliki zidova a tu se noge lome
jacky je napisao/la:
Koje mogu fazone radit s njim ( dirt )

Moze li se ugradit jos dva pega
bunny hop i manual :D
iXXXXXew je napisao/la:
Ja vozam bmx znam par trikova sam da ti kazem da taj bmx sto prodaje taj tufe za 150KM nije flatland bajk,ako si poslo taj video a na videu onaj radi flatland,a vjerujem da ti sigurno hoces one trikove sto radi onaj na videu,a ustvari onaj bak nije flatland jer nema cjev 10cm a za flatland se cic podigne najmanje 20cm,Ono ti je street bajk ili dirt kak hoces

Vjeruj mi jer imam flatland bajk i znam fazona sad mozda predjem na street al mozdaaaa jer je street i dirt preopasan tu se noge lome
Sad sam ja lika nazvo reko je da ima s 4 sipke , 2 naprijed ,2 nazad
Al nema zadnju kocnicu i rucke su velike ajd reci mu nek ti uslika bajk pa posalji al nek uslika on svoj bajk lijepo..

Na slici nema zadnju ondje a nek on uslika bajk pa cu ti rec jeli flat bajk.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.