evo moja druga tema, ali nadam se da ce obe nekom pomoci, te se nadam da se modovi ne ljute ....
Odlucio sam da napisem top5 browser igara koje morate poigrati
:
5.Travian
Igra koja se toliko dugo igra, ako bi uzeli u obzir datum kada je napravljena ( ja ga nisam uzeo
) ova bi igrica definitivno bila vodeca.
Vecina Vas je igru probala, za one koji nisu:
U igri Vi ste poglavar jednog naselja i naravno, tu ste da pomognete njegovom sto brzem napretku. U igri su sigurno obuhvaceni svi segmenti srednjovjekovnog zivota, tako da u igri mozete ratovati, graditi, praviti saveze i sl.
Sve u svemu igra je bila zanimljiva prije par godina.
- Igra koja je potukla travian i zauzela tron ovakvi igara je ikariam
4. Ikariam
Igra veoma slićna travianu, takođe vi ste poglavar naselja, gradite, ratujete, pravite saveze ... ali sve to uz mnogo bolju "grafiku" i vecu igrivost.
Zanimljivije trupe, zanimljivije građevine i zanimljivije ideje, zadale su konacni udarac travijanu, te ga nakon toliko godina otjerale na peto mjesto.
-Još jedna igra slicna gore navedenim, ali za razliku od njih, u kojima se radnja odvija u srednjem vjeku, gameforge nas je odveo u našu buducnost ;
3. Ogame
Igra koja je bila inspiracija svim ostalim igrama ovakvog tipa, igra koja i nakon toliko godina privlaci nove generacije, takva igra mozda i zasluzuje bolje mjesto, ali po mom misljenju dovoljno joj je ovo trece.
U igri ste naravno, poglavar, ali ne naselja, nego planete
zadatak vam je napraviti sto napredniju tehniku i osposobit sto jace jedinice uz ciju pomoce cete zavladati univerzumom ...
2. The crims
U ovoj igri vi ste opasni kriminalac, koji se budi u bolnici nakon dugog sna ( koma ) i odlucujete ponovo povratiti svoj ugled i zavladati podzemljem ...
Na pocetku igre morate odluciti kakav kriminalac zelite biti;
pljackas, diler, gangster ... a nakon toga pocinje prljavi posao ...
Igra je stvarno dobra, malo stara, ali definitivn zasluzuje bar par sati igre, koji ce se nakon sto probate igru produziti na par dana...
-I po meni najbolja browser igra je
1. eRepublik
Slicno Crims-u, samo više niste kriminalac koji pljacka palicom, u ovoj igri morate prvo uvjeriti narod da necete krasti, pa tek onda krasti.
ali za razliku od crims-a u erepubliku ne morate biti kriminalac, možete postati predsjednik, kongresmen ili sl. što naravno nije zanimljivo ...
Igra se na pocetku cini komplikovana, ali nakon što shvatite igru, postajete "ovisni" o njenom daljem igranju ...
Top5
1 eRepublik
2 The Crims
3 ogame
4 Ikariam
5 Travian
(vjerovatno ima puno pravopisni' gresaka ... izvinite
)
Odlucio sam da napisem top5 browser igara koje morate poigrati
:5.Travian
Igra koja se toliko dugo igra, ako bi uzeli u obzir datum kada je napravljena ( ja ga nisam uzeo
) ova bi igrica definitivno bila vodeca.Vecina Vas je igru probala, za one koji nisu:
U igri Vi ste poglavar jednog naselja i naravno, tu ste da pomognete njegovom sto brzem napretku. U igri su sigurno obuhvaceni svi segmenti srednjovjekovnog zivota, tako da u igri mozete ratovati, graditi, praviti saveze i sl.
Sve u svemu igra je bila zanimljiva prije par godina.
- Igra koja je potukla travian i zauzela tron ovakvi igara je ikariam
4. Ikariam
Igra veoma slićna travianu, takođe vi ste poglavar naselja, gradite, ratujete, pravite saveze ... ali sve to uz mnogo bolju "grafiku" i vecu igrivost.
Zanimljivije trupe, zanimljivije građevine i zanimljivije ideje, zadale su konacni udarac travijanu, te ga nakon toliko godina otjerale na peto mjesto.
-Još jedna igra slicna gore navedenim, ali za razliku od njih, u kojima se radnja odvija u srednjem vjeku, gameforge nas je odveo u našu buducnost ;
3. Ogame
Igra koja je bila inspiracija svim ostalim igrama ovakvog tipa, igra koja i nakon toliko godina privlaci nove generacije, takva igra mozda i zasluzuje bolje mjesto, ali po mom misljenju dovoljno joj je ovo trece.
U igri ste naravno, poglavar, ali ne naselja, nego planete
zadatak vam je napraviti sto napredniju tehniku i osposobit sto jace jedinice uz ciju pomoce cete zavladati univerzumom ...2. The crims
U ovoj igri vi ste opasni kriminalac, koji se budi u bolnici nakon dugog sna ( koma ) i odlucujete ponovo povratiti svoj ugled i zavladati podzemljem ...
Na pocetku igre morate odluciti kakav kriminalac zelite biti;
pljackas, diler, gangster ... a nakon toga pocinje prljavi posao ...
Igra je stvarno dobra, malo stara, ali definitivn zasluzuje bar par sati igre, koji ce se nakon sto probate igru produziti na par dana...
-I po meni najbolja browser igra je
1. eRepublik
Slicno Crims-u, samo više niste kriminalac koji pljacka palicom, u ovoj igri morate prvo uvjeriti narod da necete krasti, pa tek onda krasti.
ali za razliku od crims-a u erepubliku ne morate biti kriminalac, možete postati predsjednik, kongresmen ili sl. što naravno nije zanimljivo ...
Igra se na pocetku cini komplikovana, ali nakon što shvatite igru, postajete "ovisni" o njenom daljem igranju ...
Top5
1 eRepublik
2 The Crims
3 ogame
4 Ikariam
5 Travian
(vjerovatno ima puno pravopisni' gresaka ... izvinite
)