Da se malo odmaknemo od ove gripe i smaka svijeta i malo diskutujemo o browser igrama.
Iznesite svoja iskustva, sta trenutno igrate, sta ste igrali, koliko dugo, najveci uspjeh, sve ruzne i lijepe stvari koje su vam se desile, prijateljstva koja ste stekli igrajuci browser igre
Evo ja cu poceti:
Trenutno igram Travian i Battle-Knight
Travian igram malo vise od godinu dana
Prvo sam poceo na ba3 i onda nakon nekoliko dana presao na bax gdje sam se uspio odrzati nekih mjesec dana jer sam bio totalni noob.
Onda je poceo prvi hrvatski speed server (hrx) gdje sam prijavio iz zabave.
Polako sam napredovao ka vrhu, napravio povecu kolicinu vojske (bar sam tako mislio
) i onda je dosao taj trenutak, dosli su natari i borba je pocela.
Moja alijansa Aliens je bila u top5 saveza na serveru i jedan od konkurenata za pobjedu ali u tome nismo uspjeli.
Nakon toga je krenuo i drugi hrx gdje igram
Trenutno igram drugi po redu hrx i server bi se trebao zavrsiti u sljedecih 48 sati
Igrao sam prije i ogame ali mi je dosadio
Da vidim vasa iskustva!
Iznesite svoja iskustva, sta trenutno igrate, sta ste igrali, koliko dugo, najveci uspjeh, sve ruzne i lijepe stvari koje su vam se desile, prijateljstva koja ste stekli igrajuci browser igre
Evo ja cu poceti:
Trenutno igram Travian i Battle-Knight
Travian igram malo vise od godinu dana
Prvo sam poceo na ba3 i onda nakon nekoliko dana presao na bax gdje sam se uspio odrzati nekih mjesec dana jer sam bio totalni noob.
Onda je poceo prvi hrvatski speed server (hrx) gdje sam prijavio iz zabave.
Polako sam napredovao ka vrhu, napravio povecu kolicinu vojske (bar sam tako mislio
) i onda je dosao taj trenutak, dosli su natari i borba je pocela.Moja alijansa Aliens je bila u top5 saveza na serveru i jedan od konkurenata za pobjedu ali u tome nismo uspjeli.
Nakon toga je krenuo i drugi hrx gdje igram
Trenutno igram drugi po redu hrx i server bi se trebao zavrsiti u sljedecih 48 sati
Igrao sam prije i ogame ali mi je dosadio

Da vidim vasa iskustva!

!
Uh...jarane ti kreno opasno imasli medalja
pocinjo sam 10-tak puta,za to vrijeme ovi moji drugovi su nabili rank drama ..