Diskusija
[PIC] G.ba wallpapers - by soNgY
791 pregled · 60 odgovora · otvorena 17.04.2009. u 14:56
Nisu losi po meni najbolji je ovaj drugi
2 i 3 su mi dobri a prvi ne valja
Nedy je napisao/la:
Nisu losi po meni najbolji je ovaj drugi
Kritikujte slobodno, da vidim dje sam pogrijesio ako sam pogrijesio 
EDIT: Hvala skala
Post dobio aplauz od skala
quiTTT je napisao/la:
iskreno bezveze
No hard feelings, ali kad vidim tvoje radove, onda cu kontati da imas pravo ovog komentara
.Radovi, meni se svidja naj ovaj prvi, ne znam puno o photoshopu ali et, odlicno
prvi rad najbolji!
treci rad ispravi boju g.ba logoa stavio si crvenu a trebao si narandzastu koja prelazi u zutu
treci rad ispravi boju g.ba logoa stavio si crvenu a trebao si narandzastu koja prelazi u zutu
Radovi po meni nisu losi,ali je ovaj drugi najbolji !
smk je napisao/la:
Mozes li ti uraditi bolje ?
No hard feelings, ali kad vidim tvoje radove, onda cu kontati da imas pravo ovog komentara
.
Radovi, meni se svidja naj ovaj prvi, ne znam puno o photoshopu ali et, odlicno
.Radovi, meni se svidja naj ovaj prvi, ne znam puno o photoshopu ali et, odlicno
EDIT : ovo je forum i svako moze napisati sta misli meni se NESVIDZA i tacka...A sto se tice mog pravopisa to je moja stvar jesam li ja pismen ili ne ... Ja kad napisem post ja to napisem u dvije sekunde i ne zanima me tvoje misljenje CAO ! nigde?
StoRm_ je napisao/la:
Fuj.
2 i 3 najbolji
prvi-jedino sto nevalja jeste g.ba logo,nekako nadjidjan smanji taj kontrast,tu bjelu nesto blaze......
Drugi-najbolji,svaka cast....
Treci-isto g.ba logo oko njega si malo fulio,i jos plava i crvena
Drugi-najbolji,svaka cast....
Treci-isto g.ba logo oko njega si malo fulio,i jos plava i crvena

NestrE je napisao/la:
lol kad je fuj ti napravi
2 i 3 najbolji
2 i 3 najbolji
jara 1 najjbolji 2 nije nesto a 3 podloga ko pokemoni xD
Najvise mi se svidja ovaj 2.
quiTTT je napisao/la:
Neznam raditi uopste u PS ... Ali ja sam rekao sta ja mislim meni se nesvidza i tacka ... I nemoj me vise nikad citirati ...
EDIT : ovo je forum i svako moze napisati sta misli meni se NESVIDZA i tacka...A sto se tice mog pravopisa to je moja stvar jesam li ja pismen ili ne ... Ja kad napisem post ja to napisem u dvije sekunde i ne zanima me tvoje misljenje CAO ! nigde?

i "neznam" se pise "ne znam"... i nije "nesvidza" nego "ne svidja"... Veoma zanimljivo, toliko gresaka u jednom postu ?

@ joker
nije ban nego block hahuhaha xd
A ono , radovi ni tamo ni vamo...
Smk skini me sa ban liste hocu ti spamat po profilu!
@quitt
...i nije tačka nego točka...

Smk skini me sa ban liste hocu ti spamat po profilu!

@quitt
...i nije tačka nego točka...

smk je napisao/la:
Hocu, citiracu te ako to zelim, nigde nepise da nemam prava citirati onoga koga hocu, samo ti kazem, no hard feelings, ali pratim dosta tvoje postove, samo siris negativne postove... ajd u zdravlje 
i "neznam" se pise "ne znam"... i nije "nesvidza" nego "ne svidja"... Veoma zanimljivo, toliko gresaka u jednom postu ?
@ joker

@ joker
Post dobio aplauz od skala
1 i 2 extra 3 nako
do jaja
men' se svidjaju sva tri
fino fino
men' se svidjaju sva tri
fino fino
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.