Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wow Reroll

73 pregleda · 10 odgovora · otvorena 25.02.2010. u 23:15

Eh da ne smaram. Jarani poceli levlat neke nove charove na Tmillu pa reko da i ja sa njima. Bas da sam odlucan, nisam zato nek mi neko od vas predlozi neku classu i obrazlozi hvala
undead rogue FTW ako ces ally igraj gnome rogue.

mislim po meni najaca klasa.
Huntera je najjlakse lvlat

najzanimljivije je igrat spell casterima bar meni

warlock / mage

sad izaberes hordu ili alijansu

btw. ovo je samo moje misljnjenje

uostalom
pitaj SIDERa
Warrior, nije bas faceroll, imas dva speca po zelji (Tanking / DPS), nije los u pvpu, zna dosaditi doduse, Orc Warrior.
ako zelis da

TANK: Belf / Human Paladin ( predobar za Pve, za PvP nije los )

Heal: Nelf / Tauren Druid ( odlican za Pve healing )

DPS: Troll Mage / Undead Warlock ( odlican DPS )
Chemical je napisao/la:
Warrior, nije bas faceroll, imas dva speca po zelji (Tanking / DPS), nije los u pvpu, zna dosaditi doduse, Orc Warrior.
Imam vec Frost/Uh Dk
Osobno volim i imam huntera i warriora, pa ti predlazem te dvije klase, mada vidim da imas warriora , onda UD Rogue ili UD Mage jednostavno divota sa njima igrat zanimljive klase, lahko lvlat etc.

Sa svojim hunterom dizgao sam max 9 lvla na dan ( bez emblem opreme ), i to cini mi se od 30-40, usrao sam se na stolici. uzmi sta mislis da ti lezi u igri, jbg niko ne moze u bocu da pogodi tvoj ukus,
Levelovanje je jos lakse postalo u novije vrijeme, kupis opremu rokas i kad krenes, dignes 80 pm_aj me sa /played da vidim koliko ti je trebalo haha.

Btw ako se odlucis za huntera broj jedan ovdje igrac je chemical koliko znam i koliko sam upucen u wow forum ovdje etc,
Rogue nisam bas siguran ima vise iskusni igraca Yassa,makz od mage igraca kauk je jako iskusan pitaj njih svi ce ti pomoc oko toga.

Sretno,
Ja sam igrao na TM-u (trenutno pauza zbog fakulteta); na tom serveru imas hronican nedostatak healera i tankova, znaci uzmi neku klasu koja moze raditi nesto od to dvoje..

Druidi su ti trenutno jaki u svemu;

Tankanje im je na nivou sa ostalim klasama, sto se healinga tiche zajedno sa priestovima najjaca raid healing klasa, balance druidi nisu top dpseri ali zato buffaju ostale castere, DPS feral druidi rade strashan dps..

Paladini, ista prica:
Najbolji tank healeri u igri
Prot paladini su jednostavno fejsroll, sta god radish drzis aggro
Ret paladini rade veoma dobar dps takodjer, dobra raid buffing klasa

Btw.. uzmes jednu od te dvije klase, ides kao tank ili healer sa dps offpsec-om .. skupices gear za sve moguce specove relativno brzo. (znam iz iskustva)

Osim toga, kada se queueash za random heroic preko LFG sistema, healeri i tankovi provedu u prosjeku 10 sekundi cekajuci u redu ..

CloudStrife je napisao/la:
Ja sam igrao na TM-u (trenutno pauza zbog fakulteta); na tom serveru imas hronican nedostatak healera i tankova, znaci uzmi neku klasu koja moze raditi nesto od to dvoje..

Druidi su ti trenutno jaki u svemu;

Tankanje im je na nivou sa ostalim klasama, sto se healinga tiche zajedno sa priestovima najjaca raid healing klasa, balance druidi nisu top dpseri ali zato buffaju ostale castere, DPS feral druidi rade strashan dps..

Paladini, ista prica:
Najbolji tank healeri u igri
Prot paladini su jednostavno fejsroll, sta god radish drzis aggro
Ret paladini rade veoma dobar dps takodjer, dobra raid buffing klasa

Btw.. uzmes jednu od te dvije klase, ides kao tank ili healer sa dps offpsec-om .. skupices gear za sve moguce specove relativno brzo. (znam iz iskustva)

Osim toga, kada se queueash za random heroic preko LFG sistema, healeri i tankovi provedu u prosjeku 10 sekundi cekajuci u redu ..

NIJE TACNO PRESTO SI ZATO STO NISI MOGO SLUSAT MENE NA VENTU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

@topic
Ne lvlaj nista na Tmillu dok se Ensidia ne transfera il dok ne poprave, jer server je u kriticnom stanju sto se tice lagga. zadnjih 5 dana oko 8 sati server je padao po 5-6 puta. Sinoc smo morali raid prekinut radi toga.

Ali ako se bash odlucis da igrash tamo, priesta napravi i uzivaj. Klasa je odlicna, lagana za lvlat (do 20-og lvla je dosadno, ali sa novim LFG sistemom ce ti bit easy) dalje faceroll. healanje imba, DPS-anje imba (pitaj ovog ninju ^).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.