Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WOTLK Servers

96 pregleda · 9 odgovora · otvorena 20.02.2010. u 19:51

Eo sad blizzard downloader mi je do 85% wotlk installirao sve danas sad me zanima je li zadnji patch 3.2.0 il ima jos da se skida ovo meni bas brzo zavrsava poceo sam oko 3 prebacio TBC i WOW U folder gotovo bilo oko pola 5 ja stavio wotlk da se installira promjenio cd sve i sad mi patch zavrsava za 15% za jedno 15-20min i samo mi recite jel zadnji patch 3.2.0 potrosio sam oko 2-3gb limita na swe ovo i sta ce jos trebat installirat ,updateovat il ostalo.

I koji bi mi serv. preporucili i realm ovdje plz.

Tnx !
imas do 3.3.x to je zadnji patch od wow-a

A ak oces neki dobar server, imas www.molten-wow.com
tu ja igram i patch je 3.2.2a i 1marta ce updejtovat na 3.3.x
ja bi ti preporucio onaj newerdles ako se tako zove jel treba imas officijalnu stranicu pa nadji realm.
Preporucio bi ti da updatujes do 3.2.2a i da igras na Molten Wow-u.
A patchevi ti idu sve do 3.3.2!
Znaci, najbolje ti je da instaliras do 3.2.2a radi privatnih servera i vecina njih dobri je na 3.2.2a..

Cim vidis da ti hoce installirati 3.3.x prekini i i patchiraj nakon toga sam do 3.2.2a, tj skini patch po patch.. Skinuti patch imas OVDJE i gledaj da skidas pravilno, ak ti je windows i engleski i tak
Zadji patch je 3.2.2a , a ja bi ti preporucio wow.terra.net.ba ako mislis igrati na private..
www.magic-wow.com , tu uglavnom sva nasa raja igra... i najbolji je :D btw. patch je 3.2.0a ;)
www.magic-wow.com 3.2.0a patch

Sutra se otvara Ulduar.
www.neverendless-wow.com

3.2.2 Patch podrzava Ja igram na njemu,dobar server

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.