Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tarren Mill ?

100 pregleda · 5 odgovora · otvorena 03.03.2010. u 20:40

Dobro vecer' gameri...

ehh da predjemo na stvar. Par zadnjih dana Tarren Mill pada svako malo bude online 10ak minuta i opet padne, ne razumijem zasto?

Citao sam tamo na WoWForumima, ali Blizzard nista ne odgovara pa sam mislio da vi znate nesto vise..

hvala'
Ovako, meni prijatelji tamo igraju (i ja igrao), i ugl. govore da pada zbog Ensidie tj netko ga obara da Ensidia ne ubije Lich Kinga na Hard Modu.
Možda i nije istina, al eto neznam šta bi drugi razlog bio jer sv ostali serveri normalno rade.
PoacheR je napisao/la:
Ovako, meni prijatelji tamo igraju (i ja igrao), i ugl. govore da pada zbog Ensidie tj netko ga obara da Ensidia ne ubije Lich Kinga na Hard Modu.:r
Možda i nije istina, al eto neznam šta bi drugi razlog bio jer sv ostali serveri normalno rade.
da' moguce je,a li kako citava kompanija blizzard ne moze da shvati ko je to... i kako to uopste radi
jah... bas radi ensidie pada server...
Breakingah je napisao/la:
jah... bas radi ensidie pada server...
Nije nemoguce.

Pomalo je cudno da od svih servera pada samo onaj na kojem je Ensidia, cudno je isto kako server ide offline kad god su oni u Icewcrownu.

WTB free migration asap!
Smok3 je napisao/la:
Nije nemoguce.

Pomalo je cudno da od svih servera pada samo onaj na kojem je Ensidia, cudno je isto kako server ide offline kad god su oni u Icewcrownu.

WTB free migration asap!
Točno je to, kad god Ensidia raida server padne.
Ako netko obara valjda će ga/ih uhvatit'.
-
Čuo sam priču da je neki lik spamo /cast fishing pole i oborio server, i Blizzard mu poslao kaznu od 8000€

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.