Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Leatrix - Latancy Fix

130 pregleda · 6 odgovora · otvorena 14.03.2010. u 13:42

Svi mi imamo probleme sa latency-em u mnogim igrama. E ovo je jedan tool koji ce vam pomoći da uveliko smanjite latency u svojim igrama (za WoW radi sigurno, za ostale igre ne znam).

http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html

Prvo sam mislio da je to još jedan jeftini pokušaja scammanja, međutim nakon što sam se konsultovao sa par ljudi koji znaju malo više od mene o tome kako konekcija radi odlučio sam se da probam.

Rezultat je ~100 manji latency na svim serverima na kojima igram wow (Tarren Mill - sa 220-290 na 150-190, Auchindoun - sa 190-230 na 60-120, Spinebreaker - sa 150-190 na 40-60).

Oni koji imaju malo više znanja o IT-u ce shvatiti o čemu se radi kada pročitaju detalje o ovom fixu.

Evo ga opicio restart , instalirao , sacu malo cs-a pa da vidimo djeluje li

EDIT : sto se cs-a tice nije mi smanjio ping medutim , sada mi je ping stalan , dok je prije varirao , i npr kad sam na ventu prije bi lagalo kad bih pricao itd. , sada je ping stalan...toliko
Biće edit, i za CS i za WoW.

U csu jest, u wowu neznam baš.
Seksanna je napisao/la:
Biće edit, i za CS i za WoW.

U csu jest, u wowu neznam baš.
I , je li manji ping u CS-u ?

edit : Probao sam sad i ja , ne radi za CS

FAK
smanjio mi se ping u dekaronu (2moons) prije je bio 150-160
sad je 40-50 ^^
hvala Smok3
"You will also see reduced latency in other online games such as Aion, Warhammer and Lord of the Rings. The average reduction in latency (based on feedback from comments) is 66%."

Nema CS-a, Vjerovatno ne radi za CS.
[quote=Leatrix FAQ]

Isn't this the infamous TCP ACK fix?

Yes, but it's packaged in a neat little script which will make the required changes for you, so you don't need to go messing about with the registry.[/quote]

Mogo si mene ili sokola pitati .. on je to godinama koristio, pa je bio fin da i mene uputi (ja sam to nasao na youtube-u, ali sam bio maaalko pesimistican pa nisam htio koristiti dok mi on konacno nije potvrdio da radi kako treba i bez posljedica na connection stability)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.