Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ESL-Balcan (CS league)

4.206 pregleda · 104 odgovora · otvorena 08.07.2006. u 15:21

ESL-Balcan NON STEAM

ESL-Balcan, organizuje Counter-Strike 1.6 Ligu koja pocinje 22.07.2006 godine (subota).
Prijave saljite na [email uklonjen], a svaka prijava mora sadrzati:

- Ime klana:
- Tag:
- Leader:
- Kontakt msn:
- Grad igracha: (za svakog posebno)
- Konekcija:

1.
2.
3.
4.
5.

+

6. rezerva (igraci se nece moci naknadno mijenjati)

Generalni pokrovitelj servera :Logosoft (za sada)

Krajni rok za prijavu klana je 20.07, a izvlacenje po grupama izvrsit ce se 21.07.2006 godine
MAX. broj ekipa 24

Unaprijed hvala,

Detaljnije sve na oficialnoj stranici -(uskoro) -

Za sve ostale informacije obratite se: [email uklonjen], [email uklonjen], [email uklonjen]
gC. (neda da se objavi MSN =)

I jos jednom napominjem !: PRIJAVE SALJITE NA NAVEDENI MAIL ! [email uklonjen]
ako ima uplate po ekipi kolika je i hoce li biti nekih nagrada
               eggy~ je napisao/la:
ako ima uplate po ekipi kolika je i hoce li biti nekih nagrada

Uplata po ekipi nema, znaci Online je turnir, i nadali smo se da se to podrazumijeva. Nagrade ce biti 100%, mozda i najjace do sada za jedan Online turnir na balkanu, trebamo vidjeti' sa ostalim sponzorima, to ce sve biti objavljeno na web-sajtu, koji je u izgradnji. Hvala na razumijevanju..
finnaly
               celer0n je napisao/la:
Uplata po ekipi nema, znaci Online je turnir, i nadali smo se da se to podrazumijeva. Nagrade ce biti 100%, mozda i najjace do sada za jedan Online turnir na balkanu, trebamo vidjeti' sa ostalim sponzorima, to ce sve biti objavljeno na web-sajtu, koji je u izgradnji. Hvala na razumijevanju..

pa do sada koliko ja znam ni naj jedoj online liZZi (bar onimh par sto su se zavrsili) nije bilo nagrada
ETERNAL

tag: ETR

leader:Luque

msn:[email uklonjen]

grad:svi iz mostara

ETR Luque (ADSL)
ETR dolBy (cable)
ETR SeF (cable)
ETR h0lik (cable)
ETR kAspA (cable)

GL HF
@ ash: neznam, nisam upucen, ali na ovoj ce biti to ja garantujem, nesto ce bit' nismo jos sigurni, ima jos roka, trebamo sada da obezbijedimo sponzore.. nadamo se vasoj prijavi..

@ ETR (ili kako vec): lijepo od tebe sto si ovdje postao, no nazalost vasa se prijava nece uvaziti, ako nebudete poslali na gore navedeni e-mail.

steta, bolje da je STEAM, ali eto.. sta je tu je

koliko znam LOL je opet NOSTEAM .. that's bullnuts
               shaaQz je napisao/la:
steta, bolje da je STEAM, ali eto.. sta je tu je

koliko znam LOL je opet NOSTEAM .. that's bullnuts

Nazalost da, mandi sam govorio da igramo na steamu, al on kaze da bi bilo manje ekipa u sta sam i ja siguran. Nema veze, sad je ovako, slijedeci put vjerovatno nece bit' ..
a war3 ?
b
t
w lol @ etr guy + luque = UT G.O.T.Y bot nick ~~
               N/A je napisao/la:
jeli steam ili nonsteam

ja mislim da pise gore prva recenica od mande ako ne znas da citash (pise:Non Steam) toliko od mene ....
               N/A je napisao/la:
jeli steam ili nonsteam

potrudi se barem nekad da procitas postove prije tebe !!

=============================================

konacno da neko nesto napravi sto se tiche online cs-a ... Sto se tice toga dali se igra steam ili nonsteam naravo da bi bolje bilo igrati steam ali 90 % onih koji se prijavljuju ga nemaju evo primjer je da u mojoj ekipi imam samo ja steam i zato nonsteam valja igrati barem za sada ...
               GrMz je napisao/la:
Sta ako ne znamo konekciju i ne'amo 6tog igraca ?

Za konekciju saznajte, posto ce se provjeravati IP...
A za 6 igraca, to je po vama...ne treba vam 6 player, ali on se uzme za svaki slucaj ako vam jedan falio da mozete uvesti njega...ako nemate zamjene ne mozete naknadno uzeti nekog igracha, mora se unaprijed znati ko je to...

Odmah da napomenemo.. ukoliko se primjeti da neki klan, ili neki igrac iz tog klana da koristi cheat, bit' ce automatski izbacen sa lige.
konacno .. nesto .. normalno ! valjda ce se prijaviti .. dovoljno ozbiljnih teamova !
nice very nice.moram viditi sa anandom i baketom pa da se i mi prijaviomo ako mogne!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.