Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba public server mirofa banned...

479 pregleda · 32 odgovora · otvorena 24.02.2010. u 03:13

Trazio server status po g.ba nisam mogao naci i sjetim se gametracker.rs i odem da vidim razne osobe kako igraju i nadjem sebe kao drugi :

I sad rekoh odo jos ostati malo na serveru barem do 6-7 ujutru i igramo sve cool krenuo dust2 i trcim mid a ispred mene neki lik on baci fles zaflesa mene a u tom trenutku ja bacio na ljevu stranu tamo prema bazi T i njemu upadne I kako on reaguje :

!

I ja pokusam da ga banujem jer mi psuje mrtve (majka mi mrtva ) i ne mogu jer naravno po 40250205 put osoba koju hocu da banujem ima imunitet . I tako on nastavi psovati meni i kaze hoces da ti skinem admina bla bla ja kazem hajd ! Predpostavljao sam da je muris ili ko vec (izvinjavam se ako grijesim tj. ako nije on ) i prodje minut ja nastavio igrati situacija 1vs 1 i nova runda ja banovan zasteka mi igrica i morao preko taks menadzera izaci !

Ova tema je neka vrsta diskusije kako pojedine osobe mogu da vode server a tako se ponasaju ! Mislim ako sam ti bacio fles mozes mi govoriti sto ,kako bla bla ali da mi psujes , jos me banujes i ne znam sta !

Zelim da se to fix-a ne moram ja vise tamo igrati ako njemu smeta ali mislim da to nije uredu nikako !

Hvala i nadam se da tema nece biti obrisana !
Odavno sam odustao od igranja na pomenutom serveru.. To je toliko debilno organizovano, da se ne zna ko pije i placa.. Prvo ako cemo realno, djeca ga vode i daju kome hoce admine.. Drugi i ovi stariji sto se kao nesto pitaju su poprilicno maloumni..
HITZOOR je napisao/la:
Ipak je to "Horde Zla"
ti imas nesto protiv njih jel ?
Ta ce dijetetu daju admina i radi sta mu cejf
Normala da je debilno kad je mogla i moja nana dobiti admina samo da je prijavu postala. Sad bas ne znam ko sve ima head admina tamo, ali ne vjerujem da ti je bladehood ovo psovao. Mada je moguce da grijesim naravno.

btw. Zna li neko sta je sa Logosoft serverom? I da li ce ga dizati ponovo? Mada su i oni u zadnje vrijeme zasrali kada su admina dobili pojedini maloumni maloljetnici. Sto je nevjerovatna sramota za jedan takav server koji nikada nije imao maloljetnog admina za vrijeme dok je b0de vodio server. Cim je lik prestao da vodi server sve otislo u 3 pi**e materine.
HITZOOR je napisao/la:
Ipak je to "Horde Zla"
Nek' si ti pametan pa prozivaš narod.
Neznam qme zasto se nerviras, nisam usao na taj server ni jednom od kako se digao. Zasto Jer jednostavno ne zelim da se nerviram radi takvih i slicnih njima
Ja ti samo mogu reci da je tako nesto bilo na logosoft serveru bio je jedan od najbolji servera u bih,takvo ponasanje je dovelo do propasti e sad 90% te raje s lola igra na g.ba serveru pa et zakljucak donesi sam :)
GAZZEL je napisao/la:
Igrao je frajer iz neona, igraone ima imunitet.
Aham dobro to sto me banned ili sta vec vidim ostao sam i bez admina on je prvo mene banned pa skinuo admina nema sta

Jel to to ?
mirofa je napisao/la:
Aham dobro to sto me banned ili sta vec vidim ostao sam i bez admina on je prvo mene banned pa skinuo admina nema sta

Jel to to ?
A ja sad ne kontam, što te ban što ti je skinuo admina ? To je Cage i Murga dole. Šta je bilo ?
GAZZEL je napisao/la:
Igrao je frajer iz neona, igraone ima imunitet.
Mene se ovo uopste netice nego onako cisto da te pitam ako se radio o neonu znaci on moze da vrijedja psuje na serveru plus moze da ima imunitet? hh smijesno kakva nam je drzava takvi i serveri ae pozz

Post dobio aplauz od mirofa

GAZZEL je napisao/la:
A ja sad ne kontam, što te ban što ti je skinuo admina ? To je Cage i Murga dole. Šta je bilo ?
Napisao sam u temi gore . Sve bilo cool igralo se kontam ostanem do 5-6-7 ujutru da ispratim raju tj. da server ima admina . I ide dust2 bacim fles jedan ljevo a iste sekunde upane meni neki fles i ja se vratim nazad pobjegnem u tunel da prodje fles i stisnem ` i vidim lik mi pusje mrtve ja pokusam da ga banujem jer psovanje je zabranjeno kad lik ima imunitet (opet ) i on krene da psuje jos ... Kaze hoces da ti skinem admina ja rekoh hajd nisam debil da kazem nemoj molim te i tako neki koji se boje da ostanu bez admina ! Nek skida ako mu ja smetam zbog flesa i jos je rekao sad ne znam tacno kao tacno cu vam svima poskidati admina (tako nesto ) ja se isfurao kad mi je opsovao mrtve prodje runda krenu nova banned morao izaci preko task menadzera i udjem ponovo u igricu vidim banned sad udjem vidim nemam admina i tako : ) Nigdje veze stvarno
mirofa je napisao/la:
Napisao sam u temi gore . Sve bilo cool igralo se kontam ostanem do 5-6-7 ujutru da ispratim raju tj. da server ima admina . I ide dust2 bacim fles jedan ljevo a iste sekunde upane meni neki fles i ja se vratim nazad pobjegnem u tunel da prodje fles i stisnem ` i vidim lik mi pusje mrtve ja pokusam da ga banujem jer psovanje je zabranjeno kad lik ima imunitet (opet ) i on krene da psuje jos ... Kaze hoces da ti skinem admina ja rekoh hajd nisam debil da kazem nemoj molim te i tako neki koji se boje da ostanu bez admina ! Nek skida ako mu ja smetam zbog flesa i jos je rekao sad ne znam tacno kao tacno cu vam svima poskidati admina (tako nesto ) ja se isfurao kad mi je opsovao mrtve prodje runda krenu nova banned morao izaci preko task menadzera i udjem ponovo u igricu vidim banned sad udjem vidim nemam admina i tako : ) Nigdje veze stvarno
Ma Cage i oni bili high 100%. Ne brini se, vraćen je admin Skinut imunitet na Neon pa sad nek banuju boli me ku**c kad psuju. ha ya

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.