Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba public server mirofa banned...

479 pregleda · 32 odgovora · otvorena 24.02.2010. u 03:13

Trazio server status po g.ba nisam mogao naci i sjetim se gametracker.rs i odem da vidim razne osobe kako igraju i nadjem sebe kao drugi :

I sad rekoh odo jos ostati malo na serveru barem do 6-7 ujutru i igramo sve cool krenuo dust2 i trcim mid a ispred mene neki lik on baci fles zaflesa mene a u tom trenutku ja bacio na ljevu stranu tamo prema bazi T i njemu upadne I kako on reaguje :

!

I ja pokusam da ga banujem jer mi psuje mrtve (majka mi mrtva ) i ne mogu jer naravno po 40250205 put osoba koju hocu da banujem ima imunitet . I tako on nastavi psovati meni i kaze hoces da ti skinem admina bla bla ja kazem hajd ! Predpostavljao sam da je muris ili ko vec (izvinjavam se ako grijesim tj. ako nije on ) i prodje minut ja nastavio igrati situacija 1vs 1 i nova runda ja banovan zasteka mi igrica i morao preko taks menadzera izaci !

Ova tema je neka vrsta diskusije kako pojedine osobe mogu da vode server a tako se ponasaju ! Mislim ako sam ti bacio fles mozes mi govoriti sto ,kako bla bla ali da mi psujes , jos me banujes i ne znam sta !

Zelim da se to fix-a ne moram ja vise tamo igrati ako njemu smeta ali mislim da to nije uredu nikako !

Hvala i nadam se da tema nece biti obrisana !
Gamers.ba server je isto kao da ga je moj brat digao da se ima gdje izivljavati...

Poz.
a j*m im ja sve prvo zbog toga sto su i mene ban a drugo zbog mirofe jer je ovdje ocito ni kriv ni duzan!!! :@
Sa ciljem da poboljsaju komjuniti, usrase ga : D
Zato se ne treba upustit u nesto dje ce ti glavnu rijec vodit balavci, i onda ti neko od tih balavaca (po pravilu samo head ima imunitet da ga ostali pub,cw itd admini nebi mogli ban) napacenih dodje i psuje mrtve a i sam ne zna kako je bez nekog bit. Mislis da pomognes u razvoju gaminga, a ustvari na kraju skontas da pomazes u razvoju neke pubertetlije napacene.

Zalosno =/

edit:
Ma nace opet izgovor neki i njima dobro, nastavit ce dalje tako kad im se cefne radit sta hoce, a usput imaju punu podrsku glaveshina sajta te su novcano dobro situirani, tako da 'Some things will never change' rece 2pac jednom.
codex je napisao/la:
Zato se ne treba upustit u nesto dje ce ti glavnu rijec vodit balavci, i onda ti neko od tih balavaca (po pravilu samo head ima imunitet da ga ostali pub,cw itd admini nebi mogli ban) napacenih dodje i psuje mrtve a i sam ne zna kako je bez nekog bit. Mislis da pomognes u razvoju gaminga, a ustvari na kraju skontas da pomazes u razvoju neke pubertetlije napacene.

Zalosno =/

edit:
Ma nace opet izgovor neki i njima dobro, nastavit ce dalje tako kad im se cefne radit sta hoce, a usput imaju punu podrsku glaveshina sajta te su novcano dobro situirani, tako da 'Some things will never change' rece 2pac jednom.
Tako nekako.
Prijavio sam se za admina na pubu i na cw-u kako bih "ja" kao igrac pomogao oko razvoja komjunitija ali izgleda da dzabe radim bilo sta !
Cekam samo odgovor gazzela ili bilo koga da vidim kako sta
!

Ja mislim da bi se trebala dici tema oko servera svih i da raja kaze sta im odgovara a sta ne kako bi se to popravilo !
Ili se opet varam i kontam da server samo nosi ime g.ba (kao public bez cw-a ) tj. nema veze sa clanovima sajta njih se nista ne pita !Kako shef odluci tako bude
Nemoj igrat vise nikad na tom serveru zajebi i gazela i sve igraj na stranim serverima kao gospodin...... Moj savet..
Ma kevu im ... svima koji mogu spomenuti nekom mrtve ...
pogotovo preko tog cs-a i slicno ...

inace ne teba ni igrati na ovim serverima .. domacim .. .jer je to sve 5 jarana 5 admina ..pa se qrce .. rade sta hoce ...
Smijesno .. Jednostavno prestanes igrati na serveru i to je to... Ne treba se puno obazirati na likove koji su tek usli u pubertet, gdje hormoni rade i misle da su neko i nesto a ustvari su obicna djeca ..
codex je napisao/la:

Zalosno =/

edit:
Po pravilu svi admini imaju imunitet, ali samo na amx_ban komandu i isključivo dok igraju pod svojim nickom.

Jbga Miroslave.. Ajd' na pivu poslije škole..
E to ti se zove 'ozbiljnjim serverom' sram vas bilo ko god da je bio ( mrtve psovat ) žalostan bio
Nemogu da vjerujem kako ima tako retardiranih likova da se do te mjere iznervira zbog obicne igre i psuje nerazmisljajuci imali taj neko roditelje:S i da ti neki kreten maloumni potresa kosti mrtvih. A sto se tice servera trebali bi malo poraditi na njemu juce sam vidio dosta vrijedjanja na nacionalnoj osnovi ja mislim da je bilo admina ali niko nista nije poduzeo.
ma ovo je nula citam u nekoj temi kako je gamers najjaci u BiH jes ali u panjevima gamers posto isto ko i lol i global jer tu mos igrati ako ti je admin prijatelj i ako si bas dobar sa adminima jer na tim serverima nema pravila....ako zelite kvalitetnu igru i normala da igrate preporucujem da posjetite najjaci server na cjelom Balkanu a to je Balkan-Ekspress
www.balkan-ekspress.com
;) Bujrum
Pa tamo je inace vecina retarda,ne znam zasto igras uopste
Iskreno,ovoga ima na svakome serveru,ne znam šta je tu čudno.
Fuy_zvaka je napisao/la:
ma ovo je nula citam u nekoj temi kako je gamers najjaci u BiH jes ali u panjevima gamers posto isto ko i lol i global jer tu mos igrati ako ti je admin prijatelj i ako si bas dobar sa adminima jer na tim serverima nema pravila....ako zelite kvalitetnu igru i normala da igrate preporucujem da posjetite najjaci server na cjelom Balkanu a to je Balkan-Ekspress
www.balkan-ekspress.com
Bujrum
brate <3
BE ftw
kABIR je napisao/la:
Gamers.ba server je isto kao da ga je moj brat digao da se ima gdje izivljavati...

Poz.
+1
Pogledaj na gametracker ,nemam ni pola sata na tom pabliku odigranih , znao sam da ce tako biti ..

Al' sam zato aktivan na g.ba mixevima
Žalosno, al šta drugo očekivati od servera kad ga vode polupismeni admini s takvim riječnikom.
Ja bi ukinuo imunost svima osim head adminu, pa nek si paze šta pričaju...
imas 2-3 servera na podrucju ex-yu da su iole normalni, gdje nema "heatona" (djece u pubertetu, sa 12-17godina, koji misle da sve znaju), udjes i igras k'o covjek ...
zajebi servere koji na silu hoce/zele da budu dobri, to moze samo jos da brze propadne.
cim server nema organizacije i normalnog covjeka (donekle) na chelu to ti je osudjeno na propast. ;)

a to psovanje ... ne kontam/ne razumijem kako vas to vise moze vrijedjat od maloumnih osoba, svakako niti ce vam sta ta neka osoba u zivotu j*b*** a jos manje da ce vam prichi, a u glavnom je to neki balavac glupi s kojim i kad bi se nasli poceo bi vam se izvinjavat kad bi vas vidio. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.