evo da vise ne dizete teme evo od mene ova teme pogledajte na ovom linku bilo na novoj sve je objasnjeno o toj grupi sekti kako vec hvala slucajno sam nasao !
Diskusija
crna ruza
834 pregleda · 46 odgovora · otvorena 23.02.2010. u 23:26
kol'ko mozete srati nmg da vjerujem 

Fakat ste da ne kazem sta...citam onu zakljucanu temu...frajer napisao citav roman o smrti momka...i na kraju kaze nisu provjerene informacije....
...pa kod djavla stavljas onda ...ebo ga i mahala vise...pustite decka da pociva u miru, a za crnu ruzu nista nije sigurno nikad ni bilo....manite se gluposti....
...pa kod djavla stavljas onda ...ebo ga i mahala vise...pustite decka da pociva u miru, a za crnu ruzu nista nije sigurno nikad ni bilo....manite se gluposti....
Hahahahahha sta ste se sasrali...
Ima takih pacenika,al stas
Ima takih pacenika,al stas
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH!
Odo uci u sve grupe crna ruza. AHAHAHAHAHHH
Pjesma iz klipa ovog :
[youtube]m6VojYGrnpg[/youtube]
Marilyn Manson - Sweet Dreams

Pjesma iz klipa ovog :
ma gluposti...kakve crne ruze...vjeruj u Boga svoga i neboj se niceg...
Neznam kakvi su ovo umovi, da im neko preko neta nesta kao "naredi" i oni to moraju odradit...ma j**o bi mu sfu familiju
PS . Preko neta
PS . Preko neta
Ja sam im lider
'Ala neka bistra sekta, mada uvijek se moze nac neki biser koji ce nasjest na njihovu suplju i koknut se, stas jbg zalosno =/
Bilo na Novoj nekidan :-) gluposti hahaha
i Bush je u Mrtvackim Glavama nekim HHAHAHHA XD
i Bush je u Mrtvackim Glavama nekim HHAHAHHA XD
je napisao/la:
mirofa je napisao/la:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH!
Pjesma iz klipa ovog :

Pjesma iz klipa ovog :
gl, hf ^^
nez, mejbej editujem komentar, napisem sta stvarno mislim o tome ^^ mrsko mi sad.
HAHAHHAHAHAHAHAHHA
Koji ste vi bolidi
Crni Panasonic LCDovi
Koji ste vi bolidi

Crni Panasonic LCDovi
Ako ćemo realno, u čitavom svijetu postoje ovakve sekte, što to nebi značilo da je nema ni kod nas?... Vjerovatno ona potiče iz inostranstva i tako je došla do nas... Ali kao što onaj psihijatar kaže to je sve manipulacija, tako da je sve u tvojoj glavi !
btw @ mirofa odoh i ja uć u sve grupe Crna ruža AHAHAHAHAHAHAHHAHAH
btw @ mirofa odoh i ja uć u sve grupe Crna ruža AHAHAHAHAHAHAHHAHAH
Koje gluposti.
Svima smjesno, svi se smiju... Sta je drugim sektama koje su nam pred ocima a gledamo iz dana u dan kako se ljudi pridruzuju ?
Naravno da vi nikad necete imati dodira s takvim sektama jer i kad bi trebalo da se ubijete, vama bi bilo tesko ustati od racunara :/
Naravno da vi nikad necete imati dodira s takvim sektama jer i kad bi trebalo da se ubijete, vama bi bilo tesko ustati od racunara :/
nera_f je napisao/la:
Svima smjesno, svi se smiju... Sta je drugim sektama koje su nam pred ocima a gledamo iz dana u dan kako se ljudi pridruzuju ?
btw :

AHAHAHAHAHAHAHAHA
mirofa je napisao/la:
HAHAHHAHAHHAHAHHA Dobra ,dobra !
btw :

AHAHAHAHAHAHAHAHA
btw :

AHAHAHAHAHAHAHAHA
nera_f je napisao/la:
Ivanhoe je napisao/la:
Nije brate smijesno...niko ne kaze da ne postoje takve sekte, ljudi i to nego je meni zasmetala najvise ona tema u kojoj je izneseno toliko stvari, da bi se na kraju ispostavilo da je sve to "neprovjereno"...zasto onda bezveze uznemiravati ljude i ne dati decku da pociva u miru bez mahalskih i rekla-kazala prica....
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.