evo da vise ne dizete teme evo od mene ova teme pogledajte na ovom linku bilo na novoj sve je objasnjeno o toj grupi sekti kako vec hvala slucajno sam nasao !
Diskusija
crna ruza
834 pregleda · 46 odgovora · otvorena 23.02.2010. u 23:26
c0d3x je napisao/la:
Of people ? I dont thnig so ... Of: Gays mabye. And computer freakes ... :* ♥ 16 year old girls ...
Nothing personal
kthxbai.
Nothing personal
kthxbai.
c0d3x je napisao/la:
Of people ? I dont thnig so ... Of: Gays mabye. And computer freakes ... :* <3 16 year old girls ...
Nothing personal
kthxbai.
Nothing personal
kthxbai.
Gledao sam na Novoj u nekoj emisiji o crnoj ruži. Govorio jedan psiholog o tome kako se upada i kako je teško izaci, a bio je jedan lik koji uspio izvuci sebe ali i ne djevojku koja je izvršila samoubistvo..
Sektasi maloumni
kako bi ih volio sve vidjet uzivo da im ja kazem par rijeci
Vidi se da su pacenici, izmisljaju nekakve sekte i tjeraju raju na samoubistva. Btw mozda taj neko koga natjeraju nije toliko glup i nasjeo, mozda su se sreli uzivo, momku zaprijetili da ce bit to i to ako se ne kokne, i frajer se kokno :/ Al ove sektase, to sve pobit treba, mame im se najebem !
kako bi ih volio sve vidjet uzivo da im ja kazem par rijeci
Vidi se da su pacenici, izmisljaju nekakve sekte i tjeraju raju na samoubistva. Btw mozda taj neko koga natjeraju nije toliko glup i nasjeo, mozda su se sreli uzivo, momku zaprijetili da ce bit to i to ako se ne kokne, i frajer se kokno :/ Al ove sektase, to sve pobit treba, mame im se najebem !
Maloumnici i bolesnici , grr !!
je napisao/la:
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.