Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PC PROBLEM

106 pregleda · 11 odgovora · otvorena 21.02.2010. u 22:58

imam veliki problem nemogu uci na xp moram na safe mod.Kad hocu da udjem na xp restartuje se komp?dali neko zna u cemu je problem?
profesionalac0 je napisao/la:
Znam ja trojanac :D
nemam virusa formatiran komp ima 5dana
Onda ti je do cd-a s kojim si digo sistem neki file je ostecen ili ako si instaliro black xp ili nka od tih sranja da se to desit sad neznam tacno stabi moglo bit ja mislim da je nesto od ovog:P
profesionalac0 je napisao/la:
Onda ti je do cd-a s kojim si digo sistem neki file je ostecen ili ako si instaliro black xp ili nka od tih sranja da se to desit sad neznam tacno stabi moglo bit ja mislim da je nesto od ovog:P
nije do cd sigurno jer sam i prije formatirao s istim cd normala,a sta ti je black xp? sry nerazumijem se puno u komp9-)
bUc0 je napisao/la:
nije do cd sigurno jer sam i prije formatirao s istim cd normala,a sta ti je black xp? sry nerazumijem se puno u komp8-)
Vrlo jednostavno komp ti se rr kod djela dje puni win xp ..
Jedini lijek je da ga format nema ti druge
MuXaMed je napisao/la:
ERROR majka :D formatiraj ga opet... Greske se javljaju :D
taj dan kad sam ga formatirao imao sam puno problema oko drivera NPR > graficku instaliram a zvucna nemoze pa opet formatiraj onda zvucna moze a graficka nemoze onda sam opet morao formatirat onda eo nemoze mi zvucna samo se komp res:*
bUc0 je napisao/la:
taj dan kad sam ga formatirao imao sam puno problema oko drivera NPR > graficku instaliram a zvucna nemoze pa opet formatiraj onda zvucna moze a graficka nemoze onda sam opet morao formatirat onda eo nemoze mi zvucna samo se komp res:*
joj covjece.. zao mi je... al ne znam, koliko je formatiranje ... 30 KM... Bolje odnesi da to ljudi lijepo srede.. Vidim da se brines jbt.. OSIJEDIT ces !!! heh :(
MuXaMed je napisao/la:
joj covjece.. zao mi je... al ne znam, koliko je formatiranje ... 30 KM... Bolje odnesi da to ljudi lijepo srede.. Vidim da se brines jbt.. OSIJEDIT ces !!! heh :(
ma nebrinem se nego hocu da igram kantera >:)
I meni je bio isti problem ... Pokreno sam comp preko safe moda i onda sam system restore 7 dana unazad i radilo mi je :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.