Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

E znali ko kako da ovo rijesi?pls

176 pregleda · 12 odgovora · otvorena 23.02.2010. u 20:14

digo sam win 7 64 bit ono da mi ostane u windows.old znate i odem na my computer i fali mi C na njemu sam imo 100-200gb zna li ko kako da rijesim ovu dilemu?
nisi fino oborio sistem .. Obrisi taj windows.old i sve normala
Raja da brisem ili da ne nisam neki strucnaj za windowse pa zato pls ako je neo probo da brise windows old i pomaze li nek odb( ovo windows old tu su ti stare datotebe kao my documents i program files i windows(stari))
Kad si dizo sistem ostavio si tu C particiju, tj. nisi je stavio nego je ostala ne iskoristena. Moras ponovo obarati sistem i praviti particije, ali ovog puta malo bolje pazi.
Rapter je napisao/la:
Kad si dizo sistem ostavio si tu C particiju, tj. nisi je stavio nego je ostala ne iskoristena. Moras ponovo obarati sistem i praviti particije, ali ovog puta malo bolje pazi.
Da ne pisem ponovo, podpisujem ovog lika :)
Rapter je napisao/la:
sta znaci kada dode mi da izaberem na koji cu instalirati moram oznaciti c i d ilii kako pls da neko objasni jer imam hdd od 500gb i treba mi onaj od 200 gb pls
M1X1 je napisao/la:
sta znaci kada dode mi da izaberem na koji cu instalirati moram oznaciti c i d ilii kako pls da neko objasni jer imam hdd od 500gb i treba mi onaj od 200 gb pls
Znaci izaberes gdje ces windows instalirati, i ima ono da prebacis disk gore tako nekako :)

Valjda me razumijes :D
Partition Magic naucio koristiti prvo, pa se onda cudi kako ti nema te partiice
Guje je napisao/la:
Znaci izaberes gdje ces windows instalirati, i ima ono da prebacis disk gore tako nekako :)

Valjda me razumijes :D
ok hvala :d ako mi zatreba samo cu ponowo install win 7 necu nista spasiti kao win.old
Pa to je sad nedefinisan prostor, nije formatiran u NTFS, nema particije.
Control panel-administrative tools-computer managment-pa klikni na lijevoj strani na disk managment-sad ta tabeli dole ima jedan bijeli o jedan sivi provogaonik, desni klik na sivi i create new partition...formatiraj i et :)

NE TREBA NIŠTA PONOVO DIZATI :s
svi ste se prosuli ko bombone iz tegle napravio sam preko disk managment :D eto ko bude imo prob eto kako da ga rijesi malo youtube i vratio sam :D hvala bogu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.