Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Svi koji mrze NACIONALIZAM(SOVINIZAM)!!

801 pregled · 60 odgovora · otvorena 21.02.2010. u 00:57

Prosla su ona vremena kad su Hrvati,Srbi i Bosnjaci bili u sukobu... Ostavimo to iza sebe i nastavimo. Znamo da se to nikad nece moci i ne smije zaboraviti ali ipak treba pokusati da to spominjemo da se ne bi zaboravilo ali da se ne vrijedjamo na toj osnovi.. Svako ima pravo na svoju vjeru i religiju i onaj koji ne postuje tudju religiju i nacionalnost taj ne postuje ni svoju. Proslo je punih 15 godina. Okrenimo se ka buducnosti i ne vracajmo se u proslost.

Naravno, ja sam protiv nacionalizma :/ Nismo mi krivi što su naši očevi / dede, i sl. bili retardirani pa ratovali (; Al' ti se malo zapitaj pa vidi šta ćeš postići dizanjem ove teme ? Oni što su i bili naiconalisti odjednom će prestat' to bit' ? Naravno da neće ;) Valjda će ih proć vremenom...barem se nadam ! Btw naslov ti malo fail-a.
SOL1D je napisao/la:
Volim Srbe i Hrvate , ne podnosim četnike i ustaše

Kratko i jasno ! Razlika je velika ...
potpis. :$

ima tu jedna likusa u pz, svake god u bleiburg, rodjendanska torta joj imao ustasko U (gledajuci na to da joj mama napravila tortu), istetovirala si na trbuh U, slika se ko ku**a, ukratko.. strava.. :S
prije rata, zivjeli smo u bos brodu, ii ja sam se trebala rodit taman, i starci taman isplanirali moju sobu u novoj kuci, cijela mi je buducnost bila isplanirana. kasnije je pao bos brod, i otisli smo u berlin, zivjeli u hajmu, stari radio na bausteli i imamo raj u pozegi..

iako je rat donio jos vise svadje, bilo je svadjei prije rata, ali definitivno manje, jer je tito to potiskivao i zabranjivao, htio nam je istaknuti da smo svi mi jedan te isti narod - jugoslaveni..
a dok sad.. svatko se uzdize i hvali svojim.. to ce unistavat sve nas..

a isto tako.. povijest nas u hrv uci da su hrvati najbolji, druge nacije (bosanci, srbi, muslimani, pravoslavci), ne valjaju i nasa vjera jedina dobra. :S
isto tako svaka povijest hvali svoj "narod" , a druge pljuje..
jednom sam prilikom pitala razrednicu, koja nam predaje povijest, jel smijem napravit za sat razrednika prezentaciju o sevdalinkama, bosni, ona je kriknula NEEE! dovoljno o nacionalizmu i u skolama..
:( :(

v3Tr0x je napisao/la:
+1

J*b'o majku ko otjera Švabu '45, mog'o sam danas živ't u Njemačkoj.
ti si srbin jel tako, e Hićo ti bas i nije gotivio srbine, tesko da bi zivili u njemackoj.

Sto se tice teme, meni strasno ide na ku**c taj vjerskonacionalni kljuc, koji je tu oduvjek, nebitno jel on sposoban il sta vec, vazno je da ide Srbin/Hrvat/Bosanac, sto se nacionalizma tice, ne smeta mi niko, sto se vijera tice, isto.

Vazna je osoba ko osoba, ne ono gdje zivi/ u sta vjeruje...
pfff
bola u nas je takav mentalitet i to se neće nikad promjenit, s obzirom da imamo rat svakih 50 godina.

što bi rekao Marčelo :
"zar sam sramota roditelja, ako ne je**m ratove, jer svaki ima reditelja"

i get myself here, i get myself out.
A zašto razglabati samo o zapadnom Balkanu? Pa drugovi, svi smo mi Slavenska braća. Povratak drevnim korijenima bi nam samo pomogao (uz moderan soc-demokratski politički sustav naravno). Zamislite kako bi za'ebani bili kada bi živjeli u državi koja se proteže od Jadrana pa sve do Kamčatskog poluotoka na dalekom istoku, a da svi živimo u bratskoj utopiji koja se zasniva na internacionalističkim i humanističkim vrijednostima.

Živjeli Slaveni, živjala internacionala! Sveslavensko ujedinjenje je krajnji cilj.

FGB je napisao/la:
Normalno sve u safove i linijski lezeci polozaj, sve super a sa ledja svak svakog, mi smo rtd nacija
Allah je jedan ..

budiste me privalče dramatično
I ja ne volim nacionalizam svi smo ljudi.
Al' neko neće oprostiti nikad za ono što je izgubio porodicu to morate svatiti i ne vjerujem nikad više da će biti kao prije.
v3Tr0x je napisao/la:
+1

J*b'o majku ko otjera Švabu '45, mog'o sam danas živ't u Njemačkoj.
haahahahah
SOL1D je napisao/la:
Volim Srbe i Hrvate , ne podnosim četnike i ustaše

Kratko i jasno ! Razlika je velika ...
a voliš vehabije i mudžahedine bravo bravo ajmo aplauz za momka
EDIT:Poserem vam se po sred ljiljana,šahovnice i dvoglavih orlova mi smo svi balavci koju su rođeni prije rata je**m ti rat!!!! šta je tu zanimljivo samo ljudi ginu za nekakve ideale,pale se kuće i šta onda niko ništa,bosna sjebana dodik i ekipa oće kako oće nea dogovora,srbija raspadnuta na sve načine ode kosovo vjerovatno će i sandžak i vojvodina...hrvati kao nešto imaju bla bla bla...rat je bio povod pohlepe za parama 3-4 moćnika miloševića,tuđmana,alije,karadžića i ekipe...svi su ginuli a ništa nisu dobivali ...ajmo mi sad fino u vakuf kod spY-ja na ručak o da razglabamo o kompovima....poserem se po sred rata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
siberia_force je napisao/la:
EDIT:Poserem vam se po sred ljiljana,šahovnice i dvoglavih orlova mi smo svi balavci koju su rođeni prije rata je**m ti rat!!!! šta je tu zanimljivo samo ljudi ginu za nekakve ideale,pale se kuće i šta onda niko ništa,bosna sjebana dodik i ekipa oće kako oće nea dogovora,srbija raspadnuta na sve načine ode kosovo vjerovatno će i sandžak i vojvodina...hrvati kao nešto imaju bla bla bla...rat je bio povod pohlepe za parama 3-4 moćnika miloševića,tuđmana,alije,karadžića i ekipe...svi su ginuli a ništa nisu dobivali ...ajmo mi sad fino u vakuf kod spY-ja na ručak o da razglabamo o kompovima....poserem se po sred rata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Druže, kapa dole!
AltF4 je napisao/la:
ti si srbin jel tako, e Hićo ti bas i nije gotivio srbine, tesko da bi zivili u njemackoj.

Sto se tice teme, meni strasno ide na ku**c taj vjerskonacionalni kljuc, koji je tu oduvjek, nebitno jel on sposoban il sta vec, vazno je da ide Srbin/Hrvat/Bosanac, sto se nacionalizma tice, ne smeta mi niko, sto se vijera tice, isto.

Vazna je osoba ko osoba, ne ono gdje zivi/ u sta vjeruje...
Da. Jesam Srbin. A ti si ispao glup. Bio bih Njemac i imao plave oči i internet 10Mbps/10Mbps i gotivio se neviđeno. Ćao će.

[youtube]bs7tWm4PNqU[/youtube]
DruGaBrieL je napisao/la:
A zašto razglabati samo o zapadnom Balkanu? Pa drugovi, svi smo mi Slavenska braća. Povratak drevnim korijenima bi nam samo pomogao (uz moderan soc-demokratski politički sustav naravno). Zamislite kako bi za'ebani bili kada bi živjeli u državi koja se proteže od Jadrana pa sve do Kamčatskog poluotoka na dalekom istoku, a da svi živimo u bratskoj utopiji koja se zasniva na internacionalističkim i humanističkim vrijednostima.

Živjeli Slaveni, živjala internacionala! Sveslavensko ujedinjenje je krajnji cilj.

od alpa do japana

baš pričam s ovim zlajom o tome , baš bi nam kewl bilo, samo kad bi se sve lijepo sredilo , da se ne koljemo između sebe.

viva la ktaši
v3Tr0x je napisao/la:
Da. Jesam Srbin. A ti si ispao glup. Bio bih Njemac i imao plave oči i internet 10Mbps/10Mbps i gotivio se neviđeno. Ćao će.

[youtube]bs7tWm4PNqU[/youtube]
bio bi bio bi pepeo, kao dobar dio jevreja/roma i svega sto hićo nije gotivio, znaci slaveni cjelokupno, nemam ja nista protiv tog sto si ti srbin, dodaj da bi u nekom drugom zivotu bio i plavokos i bio bi strasno inteligentan ako cemo po hitlerovoj ideji idealnog covjeka, kakve je taj ideje imao, a bio metar i zelja da naraste + strah od svega moguceg, pa i zena.

AltF4 je napisao/la:
bio bi bio bi pepeo, kao dobar dio jevreja/roma i svega sto hićo nije gotivio, znaci slaveni cjelokupno, nemam ja nista protiv tog sto si ti srbin, dodaj da bi u nekom drugom zivotu bio i plavokos i bio bi strasno inteligentan ako cemo po hitlerovoj ideji idealnog covjeka, kakve je taj ideje imao, a bio metar i zelja da naraste + strah od svega moguceg, pa i zena.

Ne diraj Hitlera. Adolf je najomnipotentnije biće koje je ikada hodalo zemljom i da nije bilo njegovog Arijskog sna danas bi cijeli svijet bio popunjen onakvima kakve je spaljivao. Njegova ideja ideala nikad neće biti prevaziđena. Boli me ona stvar što je mrzio Srbe, ionako ničemu ne valjamo.
da se nije desilo ono sto se desilo i da nisam ostao bez nekih voljenih osoba pa haj, al vako samo mi allah moze izmijeniti misljenje, nemogu ih voliti nikako i zaboraviti to sto se desilo i djecu kad budem imo njima cu pricati kakva su govna srbi i hrvati i sta su nam radili, postujem i svaka cast ko moze da okrene glavu od tih stvari al ja nemogu.

i bez samaranja samo sam reko sta mislim
Inace ovo je c/p iz grupe sa facebooka, ciji sam kreator btw. ja
siberia_force je napisao/la:
Sad još jednom pročitaj moj post , pa se javi...kontaš qme ?

SRBI OK , ČETNICI FUJ
HRVATI OK , USTAŠE FUJ

Jesam li igdje napisao da volim Bošnjake !?

Kontaj kume malo , uključi mozak , Bošnjak sam i samim tim pišem o druga dva naroda .
A što se tiče mudžahedina , nikad neće ratovati , te ubijati bez razloga.
poz
SOL1D je napisao/la:
Sad još jednom pročitaj moj post , pa se javi...kontaš qme ?

SRBI OK , ČETNICI FUJ
HRVATI OK , USTAŠE FUJ

Jesam li igdje napisao da volim Bošnjake !?

Kontaj kume malo , uključi mozak , Bošnjak sam i samim tim pišem o druga dva naroda .
A što se tiče mudžahedina , nikad neće ratovati , te ubijati bez razloga.
poz
ahh mudžahedini.....nezznaš ti ništa o njima....gori su od ustaša pravih onih prije 70 godina...neću ništa komentarisati.ovo je gamerski forum bilo bi glupo da se svađamo ovdje..negoo kad idemo kod spY-ja ??:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.