Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Mixevi

421 pregled · 24 odgovora · otvorena 20.02.2010. u 23:36

Pozdrav,

pošto vidim da je bilo zadnjih dana prepiranja oko mix-eva, napisat' ću vam par stvari, jedinih kojih se morate pridržavati, a ne slušati Neru i Adu.
Gamers.ba Mix-evi su odobreni od strane vlasnika sajta, tako da ih nikakav nera ne može zabranit' ma koliko god on to želio. Gamers.ba Mixevi će se od sada dizati temama, a dizat' će se u podforumu coffe shop, te će bit' obrisane od strane spY-a, nere te KillaOR-a. Steam grupa ostaje kakva jeste, preko nje se više ne add-a, tako da slobodno možete zaboraviti na nju. Vremenom će se počet' koristiti Gamers.ba sistem za gathere, te neće više bit' tema.

Gamers.ba Mixevi se ne igraju radi aplauza, igraju se 4fun.
~ Aplauza NEMA
~ Psovanja NEMA

Svi admini koji su dizali mixeve će bit' vraćeni, uključujući DEATFAKE-a koji je banovan.

Ispred Gamers.ba Mix Team-a, GAZZEL <3
J**o te bU, ako nera kaze da se ne smije onda se ne smije.
Drugo Nera ima licnu a ti nemas, tako da sto god on kaze ti ima da usvojis, inace ce te Nera prijaviti babi da se pravis pametan.

momak iznad, pametno napisao:
Jarane moj, zadnje dvije godine se govori o tom je****m sistemu za gathere, i zadnje dvije godine su u beta fazi... Zašto da povjerujem onda da će to nekada biti napravljeno?

aj budi lud pa digni u coffe shopu temu...
eo ja 1. put cujem da se igra za bodove , a odigro sam vec 6-7 mixeva.... nit sta citam samo se addam i igram :D
Normala, to je dobro za aplauze kao i ovo dizanje teme u coffe shopu GAzzel macka
reLoaded:I pogledaj sad paradoksa. Kada skakavci zaspamaju index svi su protiv njih, a kada vi zaspamate index sa svojim temama o mixevima onda je sve OK.

LIKE.

Dosadili ste svima sa tim temama o mixevima.Neće g.ba memberi trpiti teme zbog pojedinaca što se neznaju addat na server, napravili gathere da onako stoje prazni po citav dan.LOL
Kome vi mažete oči oko servera, vlasništva i održavanja.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.