Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Mixevi

421 pregled · 24 odgovora · otvorena 20.02.2010. u 23:36

Pozdrav,

pošto vidim da je bilo zadnjih dana prepiranja oko mix-eva, napisat' ću vam par stvari, jedinih kojih se morate pridržavati, a ne slušati Neru i Adu.
Gamers.ba Mix-evi su odobreni od strane vlasnika sajta, tako da ih nikakav nera ne može zabranit' ma koliko god on to želio. Gamers.ba Mixevi će se od sada dizati temama, a dizat' će se u podforumu coffe shop, te će bit' obrisane od strane spY-a, nere te KillaOR-a. Steam grupa ostaje kakva jeste, preko nje se više ne add-a, tako da slobodno možete zaboraviti na nju. Vremenom će se počet' koristiti Gamers.ba sistem za gathere, te neće više bit' tema.

Gamers.ba Mixevi se ne igraju radi aplauza, igraju se 4fun.
~ Aplauza NEMA
~ Psovanja NEMA

Svi admini koji su dizali mixeve će bit' vraćeni, uključujući DEATFAKE-a koji je banovan.

Ispred Gamers.ba Mix Team-a, GAZZEL <3
Jeste opasniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pogotovo ti!
Neru ne diraj, on je mod, ne ti!
Nisam ni igrao zbog bodova , jednostavno 4fun ..

Nego , vrijedi li onaj konkurs isada ?
Neru ne uzimaj u usta, previse sam velik da bi mogao stati

I dosadni ste svaki dan po 3 pravila obavjesti i sl.

Hvala !

Ja nisam tu ni zbog tebe ni zbor vlasnika sajta ni zbog sebe ni licne korsiti, ja sam tu zbog raje... I kako god okrenesh ja sam glas g.ba membera... Dokazite se, skontajte se fino da nikome ne smetate, najlakse je tako, odobrio vam Ado i ko ste sad ko vi... Mislim iskreno bmk i za vase mixeve, ja sam samo htio da nesto uradite jer je index bio pretrpan, i kako god okrenesh ja sam bio upravu !

Ja nisam nikakav nera, jednostavno nemam nicim drugim da se istaknem osim mozgom, jbg, nismo svi rodjeni pod sretnom zvjezdom !
Ovako kome se ovo ne svidja

gamers.ba/profil/bu

Ili ako imate nesto protiv isto tako obratite se na taj profil.
Ili ako ipak mislite da ste neka SILA onda obrisite teme

Post dobio šamar od haruN

je napisao/la:
Ja kad dobijem +10 bodova toliko mi je drago da ne znam sta da radim od sebe.

Bze mi je igrati mixeve kad ado navrne wh bye
Ja igram za aplauz, zato moja ekipa i pobijedi uvijek.

` Samo gather sistem ovaj popravite i biti ce ql.
je napisao/la:
Pogledaj teme pa vidi jeli iko dobio ista

btw. gazel voli brat j**o cs moramo tenka muntati za nitendo
Nisam ni znao da se dobije alpauz Ma igramo se for fan
nera_f je napisao/la:

Hvala !

Ja nisam tu ni zbog tebe ni zbor vlasnika sajta ni zbog sebe ni licne korsiti, ja sam tu zbog raje... I kako god okrenesh ja sam glas g.ba membera... Dokazite se, skontajte se fino da nikome ne smetate, najlakse je tako, odobrio vam Ado i ko ste sad ko vi... Mislim iskreno bmk i za vase mixeve, ja sam samo htio da nesto uradite jer je index bio pretrpan, i kako god okrenesh ja sam bio upravu !

Ja nisam nikakav nera, jednostavno nemam nicim drugim da se istaknem osim mozgom, jbg, nismo svi rodjeni pod sretnom zvjezdom !
ma ti se malo digao od kad si dobio moda al et
sala mala
To je sve ok i samo da nam poprave gather ... bice sve ok
RzA je napisao/la:
Pogledaj teme pa vidi jeli iko dobio ista

btw. gazel voli brat j**o cs moramo tenka muntati za nitendo
HAHAHAHHAHAHAHAHAHA hoćemo ocami mog Kako je jako smiješno Btw. Pozdrav za tenka preko malih ekrana
Fragnatic je napisao/la:
ma ti se malo digao od kad si dobio moda al et
sala mala
Nije se lik digo i meni ovo ide na .!. svaki dan 40 tema Sve u svemu to je samo smaranje,da je samo mix by kgb (primjer) pa hajd al svakakvi se indijanci uobrazili i konstantno otvaraju rtd teme (by ovo,ono itd).
nera_f je napisao/la:

Hvala !

Ma ne brini se

Svemu sto je ucinjeno u vezi g.ba dodje kraj, tipa gather i jos milion takvih primjera..

Evo sad ovim mixevima pise: " 20 days remaining."
Kad bU licno bude potvrdio ili digo temu da su ovi mixevi i sistem postavljanja na gba odobreni od njega onda mozete to pisat, a posto nemate nikakavu funkciju na portalu ne parlamudajte onim koji je imaju sta ce radit i sta ne smiju, bilo kakvo spamanje po portalu je zabranjeno to i ptice na grani znaju, a mix tema je bilo desetine.
Jarane moj, zadnje dvije godine se govori o tom je****m sistemu za gathere, i zadnje dvije godine su u beta fazi... Zašto da povjerujem onda da će to nekada biti napravljeno?

Što se tema tiče, vi ih slobodno dižite, ali ovdje ima onih koji su važniji od vlasnika ovog sajta, a to su MEMBERI.

I pogledaj sad paradoksa. Kada skakavci zaspamaju index svi su protiv njih, a kada vi zaspamate index sa svojim temama o mixevima onda je sve OK.

Mislim da neće tako moći.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.