Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Enhancement Shaman pve

146 pregleda · 11 odgovora · otvorena 18.02.2010. u 21:10

hello zanima me jel mi moze neko reci ili objasniti rotaciju za enhancement shamana posto je skroz ne razumijem trenutno koristim znaci stormstrike, earth shock, lava lash i ako mi se maelstrom nastaka 5 puta onda instant lighting bolt mada nnisam jos 80 lvl ali imam maina dk lvl 80 i sa njim to bas i nije neki problem dps je oko 6-7k raid buffovan a sa shamanom sam totaly n00b zzato molim help XD
google brate i fino nadjes Build o Enhancement Shaman-u.. :|
a je google al jbg ocu ovako da mi kaze neko sa iskustvom da mi rekne a ne google btw plz da ne odogovaraju likovi sto ne igraju na retailu
Killmaiden je napisao/la:
a je google al jbg ocu ovako da mi kaze neko sa iskustvom da mi rekne a ne google btw plz da ne odogovaraju likovi sto ne igraju na retailu
Pa ko god napishe guide na googlu logicno je da ima iskustva? Sigurno vishe nego neko sto ce ti se ovde obratit.. (cast izuzetcima)
Ovako ja igram Resto / Elemental Shamana, ali svakako znam par stvari oko Enchancementa jer sam levelovao na istom...

Za pve da imas dobar dmg, dps ti je potreban bolji gear to je sigurno, onda isto tako dmg ti zavisi od talenata tako da nemoj klikat' neke "gluposti" nego improve attack power, agility etc.. a sto se tice rotacije nisam siguran ali mislim da sam koristio

Earth Shock ----> Stormstrike ------> Flame shock -----> Lava Lash -----> kad ti se nastacka ono cudo ( Malestorm Weapon ) x5 nemoj lighting bolt nego Chain Lighting! ...

nadam se da sam pomogao
uzivaj ;)
Odesh fino na blizzardov armory, nadjesh top 10 najjacih guildova na svijetu trenutno, malo procackash i trazish enchantment shamane i gotovo, vidish njhov build i gotovo

To ti je sec posla
6-7 k dps-a je fail u odnosu na pojedine klase.

isti problem ima dosta guildova sa encha shamanima sto se dps-a tice.
al ako nista dragocijen si radi svoji buffova. ako ti je spot upitan.

a lol nemam ja sa shamanom 6-7k dpsa trenutno mi je shaman 79 lvl ali mi je main dk lvl 80 inace radim raid buffovan tako nesto dps raid buffovan dok sam na hodir hard mode 15k
a lol nemam ja sa shamanom 6-7k dpsa trenutno mi je shaman 79 lvl ali mi je main dk lvl 80 inace radim raid buffovan tako nesto dps raid buffovan dok sam na hodir hard mode 15k
Pravicu se da ovo nisam vidio
eh ovako sto se tice rotationa
1. Five Stacks of Maelstrom Weapon -> Lightning Bolt, Chain Lightning
2. Stormstrike
3. Earth shock
4. Lava Lash
repeat sve :)
stormstrike uvijek na cd i probaj da uvijek imas debuff odnjega na targetu prije neg opalis shock i lighting bolt. Jer sa glifom daje extra dmg od nature spelova. 20% daje onako + 8% glifa.

sto se tice glifova,
Glyph of Stormstrike
Glyph of Lava Lash
Glyph of Feral Spirit
male:
Astral, waterwalking i renewed life.

enc na wepon , na main hand obavezno Windfury, a na offhand Flametongue jer povecava dps od Lava Lash.a

Sto se tice talenata nesta tipa ovog , mozda neke male izmjene.
http://www.wowhead.com/?talent#hVMNqZ0xgcoxzIbusRuVo:fhNzmM

sto se tice stacanja Maelstrom Weapon-a, na aoe pucaj chain, na single target lighting bolt, i obavezno svaki opaliti. Da bi ti lakse bilo koristi addon ClearCast il moze i powerauras.
Enhancement shamani ne koriste nesto sto se zove "rotacija" nego koriste listu prioriteta koja izgleda ovako:

Ability Priority Order:
1) Maelstrom Weapon x 5 stacks - Lightning Bolt
2) Lightning shield if not active
3) Spirit Wolves
4) Shamanistic Rage
5) Stormstrike if no SS debuff present (SS=stormstrike)
6) Fire Elemental
7) Magma Totem if not active
8) Flame Shock
9) Earthshock
10) Stormstrike
11) Lava Lash
12) Fire Nova
13) Magma Totem
14) Lightning Shield

znaci idesh od 1-14 i gledas sta imas sta nemash, zatim taj ability iskoristavash..
Neces cekati da ti se nastacka 5xmaelstrom posto je to prvo na listi nego,
1- dizesh lightning shield,
2 - pustash vukove,
3 - palish shamanistic rage,
4- stormstrike,
5 - fire elementala ako imash CD,
6 - flame shock nabijesh za DoT
7 - dok ne istekne Flame shock, spamash earthshock
i tako dalje.. znaci, bukvalno pratish listu prioriteta i palish sta je iduce na njoj ..

Glyphovi:
1) [Glyph of Windfury Weapon]
2) [Glyph of Stormstrike]
3) [Glyph of Feral Spirit]

spec: http://bit.ly/ayaG5X

Preuzeto sa:

http://elitistjerks.com/f79/t88300-enhancement_bis_gear_set_up_discussion_3_3_onward/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.