Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS 1.8 (Goiceasoft) problem

171 pregled · 6 odgovora · otvorena 18.02.2010. u 17:57

Davno instalirao ovu igru i bila mi na kompu i dosadio onaj stari CS 1.6.Eh sad da ja upalim ovu igru,ima jedno 1000 mapa xD Ja odaberem jednu,i addam botove.Posto prvi put igram tu mapu sa botovima,bude ona analiza.Poslije analize se reconnectuje i opet analizira.I nikad kraja :S
Zna li neko zasto to non stop analizira?
Analiza je veoma složena stvar kod botova... Kad neki pravi igrači ne mogu izanalizirati mapu za pola sata, kako ocekujes da ce botovi moci?
reLo je napisao/la:
Analiza je veoma složena stvar kod botova... Kad neki pravi igrači ne mogu izanalizirati mapu za pola sata, kako ocekujes da ce botovi moci?
Pa ne misli lik na botove poput tebe, nego na umjetnu inteligenciju ( AI ) koji bi trebo igrat protiv njega

SUCKTARD!
Pa de_dust2 izanaliziraju za minutu,a ove awp (neke nove mape) po 5-6 puta analiziraju i nikad kraja :S
probaj prvo dodati jednog bota.....jer kad ih stavis vise oni svi moraju analizirati....radi 100%
je napisao/la:
care posto i ja koristim goiceasoft 1.8 znam u cemu je problem. On ti da botove na mapi kao dd2 assault itd jer tu vec imas uradjene navigacije ali u 1.8 cs-u ti je problem sto njemu ne radi analizator mape tj. on nju analizira al nemoze snimit u .nav fileu. Zato nemoj se mucit bezveze ili idi nadji na google-u negdje gdje se ima download navigacija.
hahahahah to se imeni događalo pa sam si stavio windows xp :D :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.