Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prijedlog G.ba

400 pregleda · 29 odgovora · otvorena 17.02.2010. u 21:57

Dobro jutro !

Ideje, kritike, pohvale, zalbe ... sve je dobrodoslo

Evo dosho da predlozim nesto u vezi sajta .

Kad kliknete na online , pa ko sta radi ono , pa imate npr . Gleda statistiku vi kliknete na statistiku ubaci vas na koju statistiku gledate .

Tako npr . Gleda profil da kliknete na profil i da vas ubaci na profil itd.

Eto nemojte spamat tema nebi trebala zavrsit u kanti zbog ovog "Ideje, kritike, pohvale, zalbe ... sve je dobrodoslo" ako zavrsi molim onog ko bude briso da napise razlog sto je brise .

Ćao
Otisao je davno covjek koji je nesto radio na ovome sajtu .

Kemo Fatalni
RzA je napisao/la:

Kemo Fatalni
Nije otiso jos uvjek je tu , samo se pravi da je otiso
RzA je napisao/la:

Kemo Fatalni
Sta ti znas, Kemo jes radio za site i svaka mu cast

Al riddle je sada TATA ! i neznam meni je to nekako previse glupo . . . al et :] Znaci necemo imati nimalo privatnosti (A) al et nvm :]

prijedlog opada, ima 109109410941 prijedloga a ni jedan nije uradjen

Neddie, vjerovatno znas da sam i ja dizao neke teme, neke prijedloge bla bla bla i jel ista postignuto ? Mislim da ti ne moram odgovarat na ovo pitanje

I da meni se svidja ideja +1
Cuj nema privatnosti WHAHAHAHAHHAHA kakve vi gluposti pricate ?

Prijedlog je dobar, samo sto ga nece niko odraditi, zato sto to nije ono sto je neophodno.
mahYr je napisao/la:
Neddie, vjerovatno znas da sam i ja dizao neke teme, neke prijedloge bla bla bla i jel ista postignuto ? Mislim da ti ne moram odgovarat na ovo pitanje

I da meni se svidja ideja +1
Upravo sam shvatio neku stvar o kojoj nisam razmisljo dok sam postavljo temu . Prvo nek naprave ovo sto treba (Kupoprodaja ...) pa onda nase ideje a do tad nek zatvore ovaj podforum
neat je napisao/la:

Al riddle je sada TATA ! i neznam meni je to nekako previse glupo . . . al et :] Znaci necemo imati nimalo privatnosti (A) al et nvm :]

Tesko da ce bilo koji prijedlog biti uradjen ..
Puno je prijedloga dato ali sumnjam da ce biti od toga sta ..
Nada zadnja umire ..
RzA je napisao/la:

Kemo Fatalni
Slazem se.
On je jedini koji je radio na ovome sajtu <3
Ali opet zivot ga je odvuko na drugi put.
neat je napisao/la:

Koji q ti treba ovdje privatnost pa nije ovo dernek il fejs il tako sta xD ha ja mislim gledas profil neciji pa sta ....... moje misljenje xD
neddie je napisao/la:
Upravo sam shvatio neku stvar o kojoj nisam razmisljo dok sam postavljo temu . Prvo nek naprave ovo sto treba (Kupoprodaja ...) pa onda nase ideje a do tad nek zatvore ovaj podforum
A i ti kao da ne pratis gamers , znas sta je davno receno?

"Nema vise kupoprodaje, sad je ona premjestena na http://www.pik.ba"
Imam i ja jedan prijedlog,vezana za medalje.
Medalja za adminstratora na g.ba serverima?
cRANk je napisao/la:
Koji q ti treba ovdje privatnost pa nije ovo dernek il fejs il tako sta xD ha ja mislim gledas profil neciji pa sta ....... moje misljenje xD
Pa bas zato da nebude ko d.ba ko fejs :]

Nece to ni biti !

Hvala . . .
Piši propalo.
Ajde dobro znas da nista od tog prijedloga nece biti nego malo popularnost ovo ono :
J0k33R je napisao/la:
Imam i ja jedan prijedlog,vezana za medalje.
Medalja za adminstratora na g.ba serverima?
Ako ne postujes pravila servera moze ti se lahko skinuti admin , pa kad bi se tako medalje skidale stavljale skidale stavljale ko bi imo zivaca da to radi , a i meni se svidja prijedlog
Nidje veze , a niti jedan prijedlog ne bude realizovan , tako da ..
nek stave da se za 50 bodova il vise moze promijeniti nick
Ima dosta prijedloga za site.. ali to nitko ne realizira.. Svaki fini prijedlog propadne..
neddie je napisao/la:
Ako ne postujes pravila servera moze ti se lahko skinuti admin , pa kad bi se tako medalje skidale stavljale skidale stavljale ko bi imo zivaca da to radi , a i meni se svidja prijedlog
Pa zato netreba davati svakom admina,i nece biti problema ja msilim na svim gamers.ba serverima ukupno je dosta oko 30-ak admina

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.