Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prokleti FPS

136 pregleda · 16 odgovora · otvorena 16.02.2010. u 20:10

E ovako ljudofi kao sto sam naslov kaze probLJemi sa fps.. Neki dan formatiram pc cisto reda radi malo da se rashaviza , instaliram cs i belaj fps 60 max.. Vsync iskljucen i sve al' dzaba ne moze fps preko 60 da predje.. Pa znal' iko sta da mu radim??? :D
Ma brate fulio si forum, a fps ti pada razlog tome je da moras uzeti ulje i namazi coolere !

AL moras uzeti Zvezdino ulje 1.20 u Konzumu, al pomalo poulji . ..
materemi to se i meni desilo neznam kako mi se popravi ako ti je dobra konekcija kucaj rate

cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_upspeed 101
fps_max 101
ima onaj program booster gasi nepotrebne procese probaj s njim kazu pomaze kucaj fps_max 101 i pogasi sve
blazze je napisao/la:
Ma brate fulio si forum, a fps ti pada razlog tome je da moras uzeti ulje i namazi coolere !

AL moras uzeti Zvezdino ulje 1.20 u Konzumu, al pomalo poulji . ..
Veoma zanimljivo, a sad de idi guraj oblake da ne smetaju...
Satan je napisao/la:
Veoma zanimljivo, a sad de idi guraj oblake da ne smetaju...
Brate kolko ima slova T u TO JEL ?
Skull_is_bacK je napisao/la:
materemi to se i meni desilo neznam kako mi se popravi ako ti je dobra konekcija kucaj rate

cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_upspeed 101
fps_max 101
I to sve uradim al' nista.. Mah nema veze skontat cu mu vec nesto.. :D thx u svakom slucaju.. :D
Antialiasing: Off
Anisotropic Filtering: Off
Texture Sharpening: Off
Vsync: Off

cl_minmodels 0
max_smokepuffs 0
fps_max 101
gl_max_size 256
gl_ztrick 1
fastsprites 0
r_mmx 1

pokusaj s ovim :$ nadam se da ce pomoci :$
titaN_ je napisao/la:
ima onaj program booster gasi nepotrebne procese probaj s njim kazu pomaze kucaj fps_max 101 i pogasi sve ;)
OK hvala :D
Satan je napisao/la:
I to sve uradim al' nista.. Mah nema veze skontat cu mu vec nesto.. thx u svakom slucaju..
Nemoj se zamarati sa tim.Sve preko 30FPS neces ni osjetiti.Bio i FPS 60 ili 6000 isto ti je
suiCidal je napisao/la:
Nemoj se zamarati sa tim.Sve preko 30FPS neces ni osjetiti.Bio i FPS 60 ili 6000 isto ti je :-X
Ma ok je to samo sto me nervira i onda kad padne na 20 dodje mi da razbijem sve... Dok prije nikad nije padao ispod 60 dok je bio 100 :S pa me to zajebaje stalno
Satan je napisao/la:
Ma ok je to samo sto me nervira i onda kad padne na 20 dodje mi da razbijem sve... Dok prije nikad nije padao ispod 60 dok je bio 100 :S pa me to zajebaje stalno
Jbg, to jeste nezgodno
suiCidal je napisao/la:
Jbg, to jeste nezgodno
Bas nezgodno...
fps_max 101

Iskljuci vertical sync u cpanelu od graficke.
Znaci svi redom - EPIC FAIL ANSWERS

Razlog tome sto ne ide fps preko 60 jeste sto moras otici u nVIDIA control panel i oznacit advanced settings, otici na Adjust image settings with preview i staviti na PERFORMANCE.

svasta...
I proveri refresh rate na monitoru... Stavi refresh rate na maximum sto mozes i onda u launch options -freq (refresh rate sto si izabrao)

tj -freq 75 ako si postavio 75Hz
golgy je napisao/la:
Znaci svi redom - EPIC FAIL ANSWERS

Razlog tome sto ne ide fps preko 60 jeste sto moras otici u nVIDIA control panel i oznacit advanced settings, otici na Adjust image settings with preview i staviti na PERFORMANCE.

svasta...
Radio sam i to... Nema veze i kad mi je bilo na quality fps mi je bio 100 :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.