Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HeatoN - Config and Gear

242 pregleda · 11 odgovora · otvorena 27.02.2010. u 22:35

Jučer je izašao novi nastavak HeatoN-ovih klipova, koji "bildaju" skill.

U ovom klipu se radi o configu i Gaming opremi. Kao i ostali klipovi i ovaj je veoma koristan, pa uživaj te!

Premium:
[YOUTUBE]watch?v=WmbDLQ31cBs[/YOUTUBE]

Non-Premium:
http://www.youtube.com/watch?v=WmbDLQ31cBs
Hvala Bogu pa imam viška limita, gledam bit' će edit za ocjenu

Za opremu tu i tamo, za config samo oko miša mi helpo, ostalo ... xd
Ejš

Post dobio šamar od miire

Ovo bas za amatere
Mogao si vijest napisati,tema nepotrebna,svi znaju za hltv.org

^^
Dzaba ti brate 10 HeatoNa i oprema nekih ...preko clipa nemozes naucit pucat ......
- Uci sam
Niđe veze :S
Prošli put uči bušenje na nukeu, pa djece mi više i djeca na publicu to znaju ...
Čuj slaganje configa :S
K'o da je to neka nauka ...
Ali hajd eto ...
Djabe sto on govori kako pucati i to Nauci sam igrat'. Onda njegov cfg. Navikao sam na svoj cfg, pa nemam razloga da mijenjam cfg.

- Ne pisite rtdane postove, tipa "ejs" i tako to.
piC je napisao/la:
Niđe veze :S
Prošli put uči bušenje na nukeu, pa djece mi više i djeca na publicu to znaju ...
Čuj slaganje configa :S
K'o da je to neka nauka ...
Ali hajd eto ...
Dzaba ti gledas kad ne razumijes sta on prica

Nije te ucio busenju na nukeu , nego je tu mapu uzeo za primjer samo zato sto je najbolja za pucanje , a one folove mozes koristiti na svakoj mapi , tacnije rekao je -
Da prilikom busenja , uvijek treba ispaliti prvo 1-2 metka i u koliko je tu covjek cuti cemo ga ( spomenuo je u jednoj od epizoda da je headset bitan ,eto zasto ) i onda nastavit rafalat - ustedis sanzer cijeli na busenje !
I da, spomenuo je ono busenje u koliko ides sa rampe , al' cilj ovog parta jeste da ti pokaze ono sto sam ti gore preveo !

Oces reci da si onaj smoke fazon znao ? Kad ti idu rampu , bacis smoke i ti njih prije vidis nego oni tebe ?
Cisto sumnjam .

Trazi ako hoces da ti i ostale dijelove prevedem , il' ako neas sounda da ti napisem sta prica . ?

I da , ako te zanimaju busenja , momci strasno napravili ;

http://www.youtube.com/watch?v=VAOWEdnOpuc

Imas da pregledas za sve mape .
SPEC7RE je napisao/la:
Dzaba ti gledas kad ne razumijes sta on prica :-X

Nije te ucio busenju na nukeu , nego je tu mapu uzeo za primjer samo zato sto je najbolja za pucanje , a one folove mozes koristiti na svakoj mapi , tacnije rekao je -
Da prilikom busenja , uvijek treba ispaliti prvo 1-2 metka i u koliko je tu covjek cuti cemo ga ( spomenuo je u jednoj od epizoda da je headset bitan ,eto zasto ) i onda nastavit rafalat - ustedis sanzer cijeli na busenje !
I da, spomenuo je ono busenje u koliko ides sa rampe , al' cilj ovog parta jeste da ti pokaze ono sto sam ti gore preveo !

Oces reci da si onaj smoke fazon znao ? Kad ti idu rampu , bacis smoke i ti njih prije vidis nego oni tebe ?
Cisto sumnjam .

Trazi ako hoces da ti i ostale dijelove prevedem , il' ako neas sounda da ti napisem sta prica . ?

I da , ako te zanimaju busenja , momci strasno napravili ;

http://www.youtube.com/watch?v=VAOWEdnOpuc

Imas da pregledas za sve mape .
Pa đe si prevodiocu dragi :o

Pa bolan retardirano dijete više zna da kada bušiš možeš čuti (sem ako je public sranje i onih zvukova raznoraznih). Onaj smoke fazon nisam znao jbg xD
Ali eto, šta me on ima učiti kad i sam znam :P
piC je napisao/la:
Pa đe si prevodiocu dragi

Pa bolan retardirano dijete više zna da kada bušiš možeš čuti (sem ako je public sranje i onih zvukova raznoraznih). Onaj smoke fazon nisam znao jbg xD
Ali eto, šta me on ima učiti kad i sam znam
Pratim po g.ba mixu , ako je busenje , i ti kao i svi ostali rafal - ode sanzer - i j**o ti sto onda cujes .

On ti prica da trebas opalit 1-2 metka i onda u koliko cujes nastavit rafal , ustedis dosta metaka .

Dao sam ti gore link za busenja ako te zanima , momci strasno napravili .
je**s ti onaj fol sa smoke na nuke ... kad svi koriste 16 bita i vide te tu ... pff

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.