Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS : Pistol Play by v1rtuz

235 pregleda · 16 odgovora · otvorena 06.03.2010. u 18:47

[b]Starring :
-v1rtuz
-ceM
-jiNN0r
-rmL
-termiter
-Rki
-Dzanjoza

Duzina Movia : 1:10
Size : 55,3MB

Music :
The Exies - My Goddness[/b]

Screenz :

[b]Info :
NO EFFECTS - SYNC SICK ! [/b]

STREAM :
[code]http://www.sk-gaming.com/video/229171-CS__Pistol_Play[/code]

HQ LINK :
[code]http://www.megaupload.com/?d=21WJGZFS[/code]
Lijepo lijepo.

Dobar movie, dobro si ga uradio, malo sam povrsno pogledao i svidjelo mi se. Mada je moglo i malo bolje, ali sta je tu je.
Odlican movie maca samo tako nastavi.
Movie sam pogledao od pocetka do kraja i meni je dobar, jeste da je mogao biti mnogo bolji ali sta je tu je.

Ocjena : 7/10
Svaka čast,prejak movie.
Ovo samo majstorije mogu uradit [color=yelow]S U P E R[/color]
je napisao/la:

Jesi to sačekao 2 minute da ne bude ofirno, pa da odgovoriš ?

Sudeći po SSovima, izgleda da je film odličan, rado bi' pogledao, al' limit -,-. Iako je tek 6ti, moram uveliko smanjit potrošnju
Meni je ovo prejako :$
4 zvjezdice sam ti dao na Sk - Gamingu.

Eh sad da kazem o moviuu -

Boje - Tamne, malo prosvijetli, likovi ti ispadnu crni, ne vide se detalji likova, ali to nije ni bitno.

Sync - Dobar, lijepo si sync .. Ima mozda 1 il' 2 dijela gdje nisi sync kako treba.

Muzika - Dobra za movia.

Fragovi - Predobri, ima prejakih, sto jest' jest'

Duzina movia - Malo traje movie, trebao si jos cekat da ti neko da fragova.

8 / 10 ocjena.
Meni se svidja , efekti su do jaja Svaka čast ,samo tako nastavi
Fin filmic. Cist edit, na nekim delovima dobar sync ali na nekim delovima si ga izgubio, Odilcno odradjen intro text (Pistol Play) mislim na ovu foru -> PL :D

e sad neki saveti za sledeci film:
sky texture otvori u paintu i okreni ih (flip vertical) jer ti stoje naopako ili nadji neke bolje jer su mi malo smesni ovi "super mario" oblaci za ovako ozbiljan film
Smanji tekstove (ne vazi za naziv filma ako sam ne zelis) jer mnogo ruzno izgleda u ovoj velicini.

Post dobio aplauz od miire

RavenTL_ je napisao/la:
Fin filmic. Cist edit, na nekim delovima dobar sync ali na nekim delovima si ga izgubio, Odilcno odradjen intro text (Pistol Play) mislim na ovu foru -> PL

sky texture otvori u paintu i okreni ih (flip vertical) jer ti stoje naopako ili nadji neke bolje jer su mi malo smesni ovi "super mario" oblaci za ovako ozbiljan film
Smanji tekstove (ne vazi za naziv filma ako sam ne zelis) jer mnogo ruzno izgleda u ovoj velicini.
Kako sto sam procitao na juggaknotovom tutorijalu postoji i komanda mirv_fx_skyhd 2 za neke sky texture... Kao sto je njegova u juggaknot moviemaking pack.

Znaci probaj sa ta komanda.

BTW Film nije los, boje su malo mutne (mozda je do kvalitet), sync kako sto kaze raven izgubio si malo i najbitnije: Cim Raven kaze da je dobar onda nemoj slusat' destruktora kad ti kaze epic fail

Post dobio aplauz od miire

RavenTL_ je napisao/la:
Fin filmic. Cist edit, na nekim delovima dobar sync ali na nekim delovima si ga izgubio, Odilcno odradjen intro text (Pistol Play) mislim na ovu foru -> PL :D

Thanks, Ravene ... tnx i za ovi saveti ... (A)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.