Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koji je najbolji NET?

373 pregleda · 38 odgovora · otvorena 13.02.2010. u 18:29

Ewo naime bas da vidim koji je internet najbolji, sta mislite o njima?
ADSL bih net
Logosoft
HS-hkb
Europronet
svako svoju prica ovdje neces dobit realan odgovor (: po meni je najbolji xdsl od logosofta (: mada imam hs-ov
skile je napisao/la:
Logosoft xDSL.

šteta što nisu dostupni u cijelom Sarajevu i dalje.

https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici.aspx?usluga=3b9fae3b-14d1-44dd-baaa-7c530fce3be2

Brzina: 4096/384 kbps
Saobraćaj uključen u pretplatu: 12 GB
Free zona: da
Mail adrese: 1 (150MB mailbox)
Web hosting (MB): 10
Dnevno trajanje usluge LOL.free: 24 sata
Maksimalna brzina pri korištenju LOL.free usluge: 4096 kbps
Iznos saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 80 GB
Cijena: 25,00 KM
Najam opreme: 5,00 KM

Mislim da nema konkurencije, brzina, limit i freezona najbolje!!!!Pored ovog konekcija je stalna i tehnička podrška je uvijek dostupna.
+1
Logosoft-ov xDSL
Drug mi ima, konekcija "pukne" 1 mjesečno i to samo kada nešto "rade". Dakle, da je vani Sudnji Dan konekcija radi. Ping neide iznad 25 ni na jednom domaćem serveru (bar na ovom gama paketu), download speed jednostavno puše sve ostale na prostoru Kantona Sarajevo, freezona, limit ...
Da usporedimo :
HS najmanji paket : 1024/128, 5gb limita, No freezona (tehnička), support do 4 online. 15km.
ADLS Najmanji (normalni) paket : 1256/256, 5gb, freezona ON, tehnička podrška 1/24h online. 25km čini mi se
xDSL najmanji paket : 2048/256, 5GB, Freezona 20gb (znači limit 25gb), cijena 15km

xDSL Najveći paket :
Brzina: 8192/512 kbps
Saobraćaj uključen u pretplatu: 30 GB
Web hosting (MB): 20
Maksimalna brzina pri korištenju LOL.free usluge: 8192 kbps
Iznos saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 150 GB
Dakle ukratko :

Brzina : 800kb/s skida
Limit 30+150 = 180. Većina naših "flat" netova imaju ovaj "limit"
Cijena: 45,00 KM

Sam skontaj...
Meni M:TEL ADSL znaci net je prejak.Nema ogranicenja nije spor a nije ni prebrz.Za mene taman.
ovdje hvalite svi ADSL ovo ono dodjete na mix psujete mu sve po spisku

LOL je extra al je mala pokrivenost

Zato moj glas HS interentu koji ce prec na flet za nekoliko mjeseci
Meni je kablovska tj. GlobalNet normala konekcija nikad ne puca ne stopa sve normala al ADSL ti je najbolji ..
Adsl bihnet evo stranica od bihneta

http://www.bhtelecom.ba/portal.html

Ja bi ti preporucio Ads 15 giga ili 5 .
BHT Adsl NAJACI NET U BOSNI !!!!

Ako kupis HS puhne vijetar morace TV glledat

ADSL owna =)
Ja kako sam cuo od raje xDSL trenutno najbolji u gradu,niko se ne zali svi su zadovoljni. Samo sto nemaju tu pokrivenost na sve lokacije ...
zasto nema globalneta u datim opcijama?
skile je napisao/la:
Logosoft xDSL.

šteta što nisu dostupni u cijelom Sarajevu i dalje.

https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici.aspx?usluga=3b9fae3b-14d1-44dd-baaa-7c530fce3be2

Brzina: 4096/384 kbps
Saobraćaj uključen u pretplatu: 12 GB
Web hosting (MB): 10
Maksimalna brzina pri korištenju LOL.free usluge: 4096 kbps
Iznos saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 80 GB
Cijena: 25,00 KM
Najam opreme: 5,00 KM

Mislim da nema konkurencije, brzina, limit i freezona najbolje!!!!Pored ovog konekcija je stalna i tehnička podrška je uvijek dostupna.
to su stare vrijednosti sada je limit 15 na tom sto ti pricas
darkman4mio je napisao/la:
to su stare vrijednosti sada je limit 15 na tom sto ti pricas
Neznam, koristim taj paket i niko mi nije ništa rekao, a i kad gledam potrošnju piše mi 12GB.
Volio bih kad bi ta informacija bila tačna.

btw.http://pokit.etf.ba/upload/?pokitafd53be629a8800e6447030f2e0961f7.png

Zamolio bih korisnike istog paketa da provjere da li radi potrošnja za freezonu, sve mi normalno radi, osim freezonu prikazuje mi 0 a ja sam najmanje 30GB skinuo sa freezone.
najbolji net i najljubazniji i koji ce jednostavno uraditi sve samo da im platite jest logosoft, koristim lol cable net najjaci paket 15 gb limit i 4095/1204 kb/s vec dvije godine i nikada mi nije pao ili pukla konekcija. plus kada god zelim da platim net odem tamo i ljudi me ugodno prime , nema guzve ne stojim ko stoka u redu da platim prokleti net kao sto je to u bhtelecomu.Kada predjem limit jednostavno nazovem i kazem da mi je bilo mrsko dolaziti da platim pa oni ukljuce internet.Kada god nesto rade na mrezi 7 dana ranije to objave na stranici da se zna.

ps imao sam adsl al mi je bio pun k***c zagusenja i pucanja konekcije :S i stajanja u redu ko stoka

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.