Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koji je najbolji NET?

373 pregleda · 38 odgovora · otvorena 13.02.2010. u 18:29

Ewo naime bas da vidim koji je internet najbolji, sta mislite o njima?
ADSL bih net
Logosoft
HS-hkb
Europronet
ADSL.
Logosoft xDSL.

šteta što nisu dostupni u cijelom Sarajevu i dalje.

https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici.aspx?usluga=3b9fae3b-14d1-44dd-baaa-7c530fce3be2

Brzina: 4096/384 kbps
Saobraćaj uključen u pretplatu: 12 GB
Free zona: da
Mail adrese: 1 (150MB mailbox)
Web hosting (MB): 10
Dnevno trajanje usluge LOL.free: 24 sata
Maksimalna brzina pri korištenju LOL.free usluge: 4096 kbps
Iznos saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 80 GB
Cijena: 25,00 KM
Najam opreme: 5,00 KM

Mislim da nema konkurencije, brzina, limit i freezona najbolje!!!!Pored ovog konekcija je stalna i tehnička podrška je uvijek dostupna.
hs kablovski net ja koristim nikad nista mi nije sralo huha imas freezonu nije skupo et dosta od mene
Moras pitati raje koji najmanje puca ! Kakve su brzine i koliko para pa pogledas ostale pakete . Vidi jeli flat ili imas ogranicenje dzabe ti sto imas 100 mb kad imas ogranicenje od 30 gb !

Dao sam ti samo par primjera da vidis a posto dole ne znam kakvi su paketi tako da necu pricati napamet
~ meni je najbolji ADSL, jeste da kradu al zato konekcije nikad ne puca
adsl 15G - 50KM nije skupo dobro nikad ne puca konekcija po 16 sati mozes bit na njemu bez prekida nit ti stopa nit ista:D
Jednostavno receno: Logosoft xADSL.. Trenutno ne postoji bolja konekcija u gradu, samo je velika mana slaba pokrivenost
harre je napisao/la:
~ meni je najbolji ADSL, jeste da kradu al zato konekcije nikad ne puca
Radije bi da mi puca cio zivot nego da me kradu A to pucanje se odnosi na HS-HKB ? Pusti suplje o pucanju , vrlo rijetko se to desava , sto znaci - hs ima vise limita u odnosu na adsl , ne puca niti jedan niti drugi , adsl svaku drugu sedmicu " nesto radi " , pa na svakoj igric ping 120 +

Iako koristim HS , cuo sam da je Logosoft xDSL ubjedljivo najbolji , tako da moj glas ide njemu
SPEC7RE je napisao/la:
Radije bi da mi puca cio zivot nego da me kradu A to pucanje se odnosi na HS-HKB ? Pusti suplje o pucanju , vrlo rijetko se to desava , sto znaci - hs ima vise limita u odnosu na adsl , ne puca niti jedan niti drugi , adsl svaku drugu sedmicu " nesto radi " , pa na svakoj igric ping 120 +

Iako koristim HS , cuo sam da je Logosoft xDSL ubjedljivo najbolji , tako da moj glas ide njemu
- Da imas adsl konekciju govorio bi da je adsl bolja od HS konekcije...
- Normalno da ce vecina reci da je bolja ona konekcija koju oni imaju..

Po meni je adsl najbolja

- A i cuo sam da nije ni losa Logosoft xDSL..
Ja bi uzeo GlobalNet, nisu loši samo ping 200, konekcije ima, al svaki drugi dan, unlimited + dobiješ freezonu na kojoj nijedan fajl ne radi

Logosoft xDSL. / planiram sebi uvesti ovu konekšn...

Meni je Adsl bih net ..
Napucaš ga fino i uživaš xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.