Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

mx518 pomoc

115 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.02.2010. u 08:43

Novi sam ovdje i ako nesto pogrijesim nemojte mi zamjeriti .. prije par dana kupio sam mx518 nov .. kad sam dosao kuci instalirao sam onaj cd sa onim driverom , i ja se nemogu nikako snac kako da podesim mis da mi odgovara
nemogu da skontam u ono advenced game settings , to su one kontrole za dpi pojavi se onaj krug meni nije jasno kako cu ono podesavat za sta sluze onaj x y i oni brojevi ...
pa eto ako neko moze da mi napise ovdje kako je njemu podeseno dali trebam skinut mouse fix , dali cu ukljucit game detection itd. molim vas , nemojte samo da mi govorite glup si i tako te stvari , nerazumijem se bas puno u racunare i tako te stvari . HVALA unaprijed
Ja koliko znam, ono x i y koristis da mijenjas dp... Ja imam PRO mish i slican je... pa bi trebalo da je to to
I ja sam uzeo deathadder-a neki dan i to na tom drajveru mi je sve na max. tako sam pdesio a na cs mi je sensitiviti 1.4.
Probaj da nadjes u uputstvu..... valjda dobijes uputstvo zajedno sa tim cd-om....
Otidji na youtube i ukucaj mx518 sve ce ti objasniti ....
a ako si diobio sa cd drajvera i one papire neke to pogledaj i samo to prati .... Ja imam mx518 ali drajvere nisam instaliro to je bezze ... :P
R1m1 je napisao/la:
Ja nekoristim drajver nikako ..
Ma samo ti mogu usporiti mish i zajebavati ... (:
"oni brojevi" ti je podesavanje dpi-a. Podesis sebi koji ti odgovara. Mislim ima raznih podesavanja, zavisi od igre do igre. Sto se tice cs-a licno preferiram low sens/low dpi jer si precizniji nema slucajnih milimetarskih pokreta, jedina mana je ako ti dolaze likovi sa ledja i to brzo xD. To x i y su ti podesavanja dpi-a po vertikalnoj i horizontalnoj osi. Npr. ako koristis awp podesis da ti manje trza "gore-dole" nego "lijevo-desno" ili obratno. Game detection mozes ukljuciti a i nemoras, Nemoj skidati mousefix jer mislim da je nepotreban za mx-a. Iskljuci acceleration (negativna akceleracija) jer ces "tacno" znati gdje ce ti doci kursor/nisan bez obzira koliko trznes, a MX cini mi se ima 20G+ akceleraciju.
Ovo su ti neki prijedlozi, svako ima svoj nacin igre, pokusaj podesiti kako tebi odgovara i to je to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.