Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Preporucite neki mish

434 pregleda · 32 odgovora · otvorena 07.03.2010. u 00:46

Doslo je vrijeme da se ovaj moj evo vec godinu dana star deathadder zamjeni (nije crko nego mi dosadio).

Pa vas molim da mi preporucite neki dobar gamerski mish ja sam mislio nesto oko ovog steelseries xai al neznam kakav je, i kavih jos ima miseva u sadasnjim ponudama (nisam u tijeku).

Kada glasate: ako glasate za Xai navedite zasto je on taj vas izbor, a ako glasate za neki drugi navedite ime i zasto bas taj?

Samo nemojte pisat Razer Deathadder i Logitech MX 518

Hvala!
Neki drugi !

nek si ti mene nera sreco osamario 

samaras komsiluk haj nea veze :/

Post dobio šamar od nera_f

SteelSeries Kinzu

Nije los mis  Imao sam priliku igrati na njemu , i svidio mi se.

Al mx je mx... 
ja bi ti preporucio razer salmosa :D dobar pravo mis imam ga vec dosta i nikakvih problema nisam imao :D
mx.

Logitech G9 ili G9x. Nedavno sam čitao i miš je prejak , ako imaš $$.
INTELI 1.1 , zasto ? , jednostavno prejak mish , lijepo lezi u ruci , i odgovara za sve 
Intelli 1.0 koristim i nebih mjenjao ni za jedan drugi..

zasto? lijepo lezi u ruci nije tezak...

prava stvar za gejmere..
Inteli 3.0 lezi u ruci , nije puno skup , mozes ga od zid kad te ubiju 
Inteli 3.0 dobar miš skroz igrao sam na njemu, zgotivio sam ga ,

ali za mene mx518 najači..

Il' kako treba komentar Il' nista, odluka je vasa !
Preporuka: stari ali jos in mis odnosno ljubimac mnogima Inteli 1.1a (: cijena primljamljiva oko 30km odnosno oko 16eura misic  Extra za gaming  s dobrom podlogom 

Preporuka Inteli 1.1a hvala:D
Jarane ja sam uzeo Saitek Cyborg mada su mi svi govorili da je bezveze,ali se nisam pokajao sekunde.Po mom misljenju mis je prejak evo ti vidi sliku:

Mis posjeduje ugrađeni motor koji pokrece dio miša I razvlaci ga ili ga suzava po zelji,3200 dpi-a maxsimalne brzine al ti mozes smanjiti do 400.1o tipki koje su potpuno prilagodljive koje sam sebi programiras,onda mozes takođe zatezati kuglicu scroll luck-a.Sve u svemu moje misljenje o misu je dobro.Cjena mu je bila kad sam uzeo 99 KM-ova sad je sigurno jeftiniji...
Peace out...
rriad je napisao/la:
SteelSeries Kinzu

Nije los mis  Imao sam priliku igrati na njemu , i svidio mi se.

Al mx je mx... 
Imam ja Kinzu-a,perfekcija mis.

Puno ti je isplativije uzeti kinzu-a nego xai-a.A cuo sam da za xai-a moras imat neku podlogu namjenjenu za laserske miseve,tako da kinzu ftw. 

H4midovic je napisao/la:
Preporuka: stari ali jos in mis odnosno ljubimac mnogima Inteli 1.1a (: cijena primljamljiva oko 30km odnosno oko 16eura misic  Extra za gaming  s dobrom podlogom 

Preporuka Inteli 1.1a hvala:D
intelli uglavnom koriste oni koji imaju veliki in-game sesnitivity a ja koristim jedva 2.0 pa zato nebih intelli uzimao 
TomY je napisao/la:
intelli uglavnom koriste oni koji imaju veliki in-game sesnitivity a ja koristim jedva 2.0 pa zato nebih intelli uzimao 
brate znas koji ja korisitm sensivity??? :$ 1.2 :$ hihiih  Meni pashe  jos imam podlogu koju sam si sam napravio tako da  meni je cool   probaj 
TomY je napisao/la:
ja korisitim inteli 1.1 pa mi je Windows sens 3 a u CS 1.35 , tako da nema to veze 
Ma inteli glavni mis za cs lijepo lezi u ruci lijep na izgled a nije skup ! :)
Steelseries Xai je jak mis ali ako nemas mogucnosti tj. $$ onda idi na IME 1.0, IME 1.1A, IME3.0, Steelseries Kinzu, Gigabyte GMM8000,Logitech MX518,Razer Deathadder.
Logitech G9 - mis fail > Dolazi do "stopanja" misa uslijed brzeg trzaja a kakva je situacija sa G9x to ne znam.
Logitech MX518 jak mis u svakom pogledu, Batman Edition pogotovo.
Intelli > svaki (do 3.0, ukljucujuci i njega)
Steelseries Kinzu > "mrsavi" Xai
Gigabyte > iznenadjenje pravo, software jak !
Steelseries Xai > no comment mis jak samo tako.
Cooler Master Sentinel Advanced > takodjer no comment, software za 10 imas bezbroj opcija od ubacivanja sopstvenih skripti, podesavanja free move-a itd. Samo kosta ^^
Logitech G500 > MX518 + G5 na steroidima 
Deathadder > jedan od najboljih optickih miseva ikad
Uglavnom neces se pokajati ako uzmes i jedan od navedenih, a pogotovo Xai koji si i sam mislio.
Uzmes intelli 1.1 i miran si za sva vremena. Jednostavno je jednostavan mis, da se tako izrazim. Lezi svakome u ruci i jako je dobar za igranja, samo ga cisti redovno i vodi racuna o njemu i radice perfektno.

Cheers.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.