Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TuT] Razer Copperhead FIX

237 pregleda · 11 odgovora · otvorena 08.03.2010. u 18:09

Posto cesto vidim kako se pisu teme o copperhedu odnosno problemu njegovom , problem je da mis skace sam u igri ili drhti itd , evo primjer na slici

1. Ovako imam 2 copperheada uzeo sam zeleni jer mi je draza boja itd, evo ga na slici

2. Evo ovako prvo sto treba da uradite jeste da mis oborite naopacke odnosno na LEDA

3. Kada ste ga oborili na leda potrebni su vam STAPICI ZA USI , zbog ciscenja senzora

4. Obavezno mis treba da bude iskljucen iz USB porta , kada ga iskljucite lagano stavite stapic u rupicu kao ja

5. Poslije ciscenja ukljucite ga , instalirajte drivere i to je to ako nemate drajvera otidite na www.razerzone.com

Slijedeci tut kako MX518 zamjeniti kabal , to je to ljubi vas wela
Nidje veze iskreno

Mora vam skakati mish kad je***o ljeno vam da uzmete jednom mjesecno odvrnete 2 sarafa i ocistite ko ljudi za takve nije mish vec panj.
xEnon je napisao/la:
Nidje veze iskreno

Mora vam skakati mish kad je***o ljeno vam da uzmete jednom mjesecno odvrnete 2 sarafa i ocistite ko ljudi za takve nije mish vec panj.
Nije to do nas , to je do misa pitaj ko ima copperheda brate znaci pocne da skace drhti nemozes kliknuti nista , idi na search pa vidi
- Ovo je sve dobro, al' moglo se ovo objasnit i u par recenica, bez slika...

- Dovoljno je reci da ga treba okrenuti na ledja, uzeti stapic za usi, ocistit senzor, pri tom da mora biti iskljucen.. ; )

- Svaka cast za trud

- Slike ce ti jedino trebat kad budes radio TUT za mx518 ; )
welahavle je napisao/la:
Nije to do nas , to je do misa pitaj ko ima copperheda brate znaci pocne da skace drhti nemozes kliknuti nista , idi na search pa vidi
Ma ne treba mi search imo mish koristio nikad nista nije skakalo vjeruj mi
farell je napisao/la:
- Ovo je sve dobro, al' moglo se ovo objasnit i u par recenica, bez slika...

- Dovoljno je reci da ga treba okrenuti na ledja, uzeti stapic za usi, ocistit senzor, pri tom da mora biti iskljucen.. ; )

- Svaka cast za trud

- Slike ce ti jedino trebat kad budes radio TUT za mx518 ; )
Nebi bilo zanimljivo al et hvala
Evo kralju sad sam probo na svom copperhedu , radi svaka cast.

Hvala.
xEnon je napisao/la:
Ma ne treba mi search imo mish koristio nikad nista nije skakalo vjeruj mi
Cekaj , jel ja govorim o misu koji je ispravan koji ne skace , ja govorim kome se uprlja ta do rijesi da napravi
xEnon je napisao/la:
Ma ne treba mi search imo mish koristio nikad nista nije skakalo vjeruj mi ;)
Imam copperheada i dan danas a imo sam ga odma kada je izasao.Narucio ga bio licno sa razerzone stranice...u pocetku mi nije trza ali nakon duzeg vremena i non stop igranja sa njim poceo mi je nenormalno trzat,ali kada mi je wela objasnio preko msn kako da to sredim i sad kada sam video TUT radi bez problema...
HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA

Nisam se ovako dugo smijo
Dobar je TUT, ko nezna ovo radit...

Al nikako vas nekontam ko ima ove probleme i kad su poceli ovi problemi sto ga niste vratili odma? Imali ste garanciju bar 1God?
Hahahahahahahahahhaha
Nema BOGA da to pomaže.
Btw. fin TuT
EDIT : Ako mi bude u kvaru copperhead,uradim to što si napisao[ako pomaže]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.